|
Acum este 16 Apr 2026, 17:03
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Milos Cosmina Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 13 Apr 2012, 20:55 |
|
|
|
Serban, mii de scuze; astazi mi-a "picat fisa" si mi-am dat seama ca, de fapt, nu am fost destul de explicita, de la inceput. Ma refer la musicalul Notre Dame de Paris, in varianta:
Intre timp, am mai gasit inca o parte. Mii de multumiri.
_________________ Cosmina - Gargarita-cu-Gargarita-mica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Serban Birtalan
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 14 Apr 2012, 11:14 |
|
|
_________________ Serban - Gargarelul-PC-Addicted
|
|
| Sus |
|
 |
|
Milos Cosmina Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 16 Apr 2012, 17:49 |
|
|
|
Serban, mii, milioane de multumiri. Astazi am urmarit intregul spectacol, si la sfarsit am plans: poveste frumoasa, versuri si muzica geniale, o punere in scena fantastica, voci incredibile. Un spectacol ce merita vazut.
_________________ Cosmina - Gargarita-cu-Gargarita-mica
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 22 Apr 2012, 10:44 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
Act of valor Actiune, 111 min. Regia: McCoy- Waugh, Cu: Roselyn Sanchez, E. Rivera, J. Cottle
In timp ce in Filipine un terorist cecen Abu Shabal organizeaza un atentat la ambasada SUA, in Costa Rica un agent de la CIA infiltrat studiaza miscarile unui sef ucrainian care se ocupa cu droguri numit Cristo. O echipa speciala reuseste sa puna capat rautatilor, dar unii din ei mai si mor. Actiune tip razboi care m-a obosit la un momernt dat. Pentru actiune acord 6-7, pentru scenografie, imagine si realizare 10.
Nu prea mi-a stat gandul la el ca intr-o sala alaturata era prezent Michele Placido( Corrado Cattani in La piovra (Caracatita) ) care a facut un spectacol si un interviu. Nu am mai gasit bilete si sunt tare suparata.
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 13 Mai 2012, 21:17 |
|
|
|
Special forces- liberate l’ostaggio Dramaturgic- 117min. Regia: Stephane Rybojard Cu: Diane Kruger, D. Hounsou, B. Mangimel, Raz Degan
Isa este o jurnalista franceza in Afganistan. Interviul cu o femeie musulmana decisa sa povesteasca cu fata descoperita tragica viata si ce a indurat de la talibani o pune intr-o situatie critica. Talibanii in frunte cu Ahned Zaief o vor moarta. Sechestrata impreuna cu un colaborator afgan este transportata intr-o localitate langa frontiera. Statul francez face tot posibilul sa o salveze. Un comando de 6 militari este trimis la fata locului. Destul de interesant pentru cine iubeste filmele de razboi. Votul meu este 6-7.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 23 Mai 2012, 12:22 |
|
|
|
La fredda luce del giorno (Racoroasa lumina a zilei) Thriller, 95 min. Regia: M. El Mechri Cu: Henry Cavil, S.Weaver, Bruce Willis. Cand Will ajunge cu familia in Spania pentru o vacanta in barca cu vele pentru o saptamana, stresatul si tanarul om de afaceri nu are chef de nimic. Societatea care de putin timp si-a inceput activitatea deja este falimentara si raportul plin de tensiune cu severul tata, Martin nu face decat sa inrautateasca situatia. Se descopera ca tatal este un agent secret, familia va fi sechestrata pentru o fantomatica geanta cu documente. Tradari, morti dar totul se rezolva intr-un final cat de cat bine. Destul de antrenat, nu exploziv. Multe greseli la cascadorii. Ii acord 6.50.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 01 Iun 2012, 12:01 |
|
|
|
Margin call Dramaturgic-105 min. Regia: J.D.Chandor. Cu: P.Bettany, Kevin Spacey, Demi More, J. Irons.
Wall Street, Eric este dat afara de la locul de munca. Este unul din sefii ai sectorului previziune riscuri a unei mari banci. Are putin timp pentru a pleca, dar chiar inainte de a iesi da un document la care lucra unui tanar subaltern spunandu-i sa faca atentie. Analistul pune si datele care ii lipseau studiului si isi da seama ca banca are orele numerate. O trufa care va face ca intreaga lume financiara globala sa aiba multe probleme si sa intre in criza. Un film minunat cu implicatii actuale. Ce nu mi-a placut era ca Demi More era excesiv de slaba si parea imbatranita mult. Ii accord -10.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 22 Iun 2012, 12:09 |
|
|
|
Men in black 3
SF, 105 min. Regia: Barry Sonnenfred. Cu: Will Smith, Tommy Lee Jhones, Josh Brolin. Boris Animalul este un urat, murder si rau extraterestru. Inchis intr-o inchisoare de maxima siguranta de pe Luna reuseste sa evadeze si sa creeze panica pe Terra dupa ce ii declarase razboi. Dar adevaratul obiectiv al bogloditului este de fapt sa il ucida pe agentul K care cu 40 de ani inainte il bagase la inchisoare. Calatoresc in timp si totul se termina cu bine. Am intrat dupa 15 minute. Destul de bun, ii acord 8+.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 22 Iun 2012, 12:10 |
|
|
|
Killer Elite
Actiune, 116 min. Regia: Gary McKendry. Cu: Jason Stratham, Clive Owen, Robert de Niro. Danny si mentorul sau Hunter formeaza o echipa ce in 1980 era cea mai buna pe piata spionajului. Cand risca sa omoare un copil din greseala decide sa se retraga. Un an dupa, este constrans sa se intoarca in actiune deoarece prietenul sau Hunter este rapit si tinut ostatec. Film bun cu implicatii actuale. Bun, ii acord 9.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 25 Iun 2012, 22:24 |
|
|
|
Calatorie in Paradis Actiune, 95 min. Regia: Adrian Grunberg. Cu: Mel Gibson, D. Gimenez Cacho, J Ochoa. In fuga de politia americana si de sicari( asasini) un periculos criminal trece granita cu Mexicul si va fi arestat de autoritatile locale. Banii care erau in posesia lui i se vor confisca si de aici toate problemele. Omul nu pare sa aiba o identitate deoarece ampretele sunt inexistente si de aceea va fi inchis intr-o inchisoare din Tijuana, cunoscuta ca El Pueblito( Satucul). Acolo intalneste un copil care va trebui sa aiba o soarta tragica asemanatoare tatalui sau, i se va lua ficatul pentru un transplant clandestin. Interesant. Ii acord 7+.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|