Dragi gargarite, dupa cum spuneam, draga de Monica, nu putea sa-mi nimereasca citatul mai bine de cum a facut-o. Tind sa cred ca toate lucrurile au rostul lor si nimic in viata nu este intamplator, fiecare clipa fiind planuita atent de catre Cel de Sus.
Am 15 orhidee acasa, una dintre ele este "mamica" pentru a treia oara. Deja unul dintre puiutii transplantati are o tija florala.
Ea este mamica. Am cumparat-o cu banii castigati din orele suplimentare. "Plangeam" dupa ea in fiecare zi cand veneam acasa de la servici si treceam prin fata florariei. Era amarata tare, avea doar 2 floricele care incepeau a se usca si am zis ca trebuie sa o cumpar. Si numai bine, ca m-a rasplatit cum putea ea mai bine: a facut pui. Acum este la al treilea.

Ea este vetarana mea, cred ca o am de 3 ani si de atunci sta mereu inflorita. Cum simte ca se usuca florile, deja ii da o tija florala noua. Cred ca a stat mai bine de 6 luni inflorita cel mai mult timp. Acum are 3 flori in varf si o tija noua cu foarte multi boboci. Cand o sa inceapa sa se deschida o s-o fotografiez iar.

Ea este ultima achizitie.

Ea este o orhidee - mini, doar ca numai mini nu mai este, ca ii place asa tare la mine de a crescut mai mare. Hi, hi, hi!

Ea este trimisa de sora mea din Italia, a rezistat cu bine drumului, a pierdut cativa boboci, dar acum si-a revenit in forta. Are multe tije cu flori, este una dintre "cracoase" cum le alint eu.

Restul nu mai au flori deschise, au boboci noi. Cand o sa inceapa sezonul infloririi o sa le imortalizez cu mare drag si o sa va impartasesc si voua bucuria noilor flori.