|
Acum este 15 Iul 2026, 22:26
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
SOARE IULIANA
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 14:41 |
|
Membru din: 05 Ian 2010, 12:27 Mesaje: 504 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Multumim, Dani pentru rabdarea avuta in moderarea acestui concurs. Felicitari, celor trei castigatoare. Si nu in ultimul rand, felicitari tuturor gargaritelor participante pentru fair play-ul de care au dat dovada. Multumim, celor care au facut posibil ca noi sa putem participa la acest concurs.
_________________ Gargarita-Raza-Blanda-de-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 15:06 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Felicitarile mele, dragutelor. Ma bucur enorm pentru castigatoare. Mi-a parut tare rau ca nu am putut merge si eu mai departe in aceasta luna. Cat despre premii, le-am studiat pe fiecare in parte, si vi se potrivesc de minune. Pupici dulci si asteptam noi seriale. Chiar daca am stat pe margine, am privit cu mare drag acest concurs.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 23:43 |
|
|
|
Dani, jos palaria in moderarea concursului, iar premiul este pe masura. Felicitari, tuturor participantelor pentru ca ne-ati facut si pe noi cele care nu am concurat sa urmarim cu interes duelul care ne-a tinut in suspans pana in ultima clipa. Iar voua Rodica, Lenuta si Iulia, felicitari din toata inima ca ati reusit din plin sa ne surprindeti prin ritmul vostru de lucru. Felcitari TTT pentru premiile atat de frumoase.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 23:48 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Felicit si eu fiecare participanta in parte si care prin creatiile lor au dat viata acestui concurs. Intr-adevar cum spuneau si alte gargarite, aceasta luna petrecuta impreuna mi-a luminat sufletul si imi sunteti foarte dragi. Dani, ai fost minunata si te felicit pentru rabdare, gandesc ca nu-i usor sa tii in "frau" atatea gargarite care zboara de colo-colo 31 de zile. Felicitarile mele tuturor, in special castigatoarelor!
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ciuscoiu Georgeta
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 02 Apr 2010, 07:02 |
|
|
|
Felicitari participantelor, castigatoarelor si moderatoarei.
_________________ Gargarita-Potir-plin-de-Daruri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gramescu Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 02 Apr 2010, 10:37 |
|
Membru din: 15 Dec 2009, 20:44 Mesaje: 938 Locatie: Deva Nume forum:1
|
|
Felicitari finalistelor! A fost un concurs minunat.
_________________ Gargarita Gratia-Fanteziilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 04 Apr 2010, 19:48 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9145 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Multumesc, tuturor pentru felicitari. Felicitari din inima, celorlalte castigatoare, dar si participantelor, sper ca la intoarcere, sa va pot arata minunatul cadou, pe care mi l-au daruit ce de la Rogoblen, pentru locul 2. Dani, inca o data, multumesc!
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|