|
Acum este 16 Apr 2026, 12:20
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 26 Mar 2026, 08:09 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2444 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Ce repede trece timpul!
Neeolina ai si de la mine un vot.
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 26 Mar 2026, 09:17 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7471 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Dragelor, Mă bucur să vă anunț că, pentru perioada aprilie – iunie 2026, rolul de moderator al concursului anual de goblen va fi preluat de Neeolina. Îi mulțumesc din suflet că a acceptat să ducă mai departe această tradiție frumoasă și sunt convinsă că va organiza concursul cu aceeași pasiune și grijă pentru detalii care ne aduc aici, împreună. Îți doresc mult spor, inspirație și cât mai multe goblenuri minunate în această perioadă. Iar vouă, dragelor, vă doresc participare cu bucurie și cât mai multe lucrări de care să fim mândre. Cu drag și recunoștință pentru tot ce am împărtășit împreună!
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tasca Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Apr 2026, 07:52 |
|
Membru din: 22 Mar 2019, 08:15 Mesaje: 3936 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Dragele mele gărgărițe, vă mulțumesc din suflet pentru încredere, susținere și pentru voturile voastre. Mă bucur mult că voi prelua moderarea în perioada aprilie – iunie 2026 și sper să fiu la înălțimea așteptărilor voastre.
Un gând special de mulțumire pentru Gigik, pentru toată implicarea, dedicarea și grija cu care a coordonat concursul până acum, chiar și în condiții deloc ușoare. Îți mulțumim pentru tot.
Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc spor la cusut.
_________________ Neeolina - Gargarita-Zana-Florilor-de-Primavara Gargarita anului 2023 Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|