Acum este 25 Iun 2026, 02:06

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 43 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargarita anului 2013
MesajScris: 08 Ian 2014, 09:52 
Neconectat

Nume forum:1
Draga mea Zmeurica dulce, esti o dulceata de fata prin tot ceea ce faci. Pentru mine esti tot timpul Gargarita anului.
Nadina, felicitari pentru titlu de Gargarita anului. Asa cum reieise din descrierile gargaritelor esti o prezenta in toate topice, dar ne faci zilele mai frumoase prin tot ceia ce lucrezi si imparti cu noi.
Va pupa si va imbratiseaza,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2014, 10:26 
Neconectat

Draga Onuta, felicitari pentru aceasta prezentare de nota 20.
Draga Nadina, felicitari pentru titlul de Gargarita anului 2013. Iti doresc sa ramai intotdeauna asa cum esti: o invingatoare.
Felicitari tuturor gargaritelor din gradina!
Va doresc tuturor un An Nou cel putin la fel de bun ca precedentul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2014, 11:26 
Neconectat

Dragi gargarite, va multumesc. Meritul il aveti si voi. Impreuna, putem crea o gradina frumoasa.
Dragut Raluca scrie:
Onuta, zmeurica dulce, pot doar sa iti multumesc pentru munca pe care ai depus-o in a face acest topic (mi-e mi-a luat 3 zile sa il creez pe primul).
Ralu, probabil daca ti-as spune prin cate am trecut (din vina mea) sa ajung la postarea finala, ar rade si Dario de mine. Asa ca mai bine tac. Hi, hi, hi!

Monica, ti-am dat ceva batai de cap, asa-i? Probabil oboseala si-a spus cuvantul si nu pot decat sa imi cer scuze. Iti las ceva bun, sa imi uiti greselile.

Cu drag,

Onuta, dintre toate fructele terminate in engleza cu berry, zmeura este preferata mea. La asa mituire, nu am nici un comentariu de adaugat. Numai sa nu ma intrebi pe mine cat a durat (hi, hi, hi!)

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2014, 11:49 
Neconectat

Frumos topic ai creat, Zmeurico - tare inspirata ai fost si multa rabdare trebuie sa fii avut cand ai selectat asa fraze frumoase, despre sufletele minunate ce zburda pe aici.
Pupici.

Nadina, felicitari pentru titlul obtinut si desi nu am fost foarte activa in anul ce a trecut, eu sunt sigura ca il meriti pe deplin.
Sa ne traiesti si sa ne bucuri cu prezenta ta si de acum inainte.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2014, 12:04 
Neconectat

Felicitari, Nadina!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2014, 14:37 
Neconectat

Zmeurica noastra cea dulce, vesela si isteata, mi s-au deschis cerurile inimii cand am citit ce ai scris. Te felicit pentru inspiratie si pentru toata munca depusa.
Iti multumesc din adancul inimii.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2014, 14:51 
Neconectat

Nadina, ma bucur mult pentru tine si cu siguranta este un motiv suficient ca sa ne zambesti.
Stii ca trandafirul zambeste pentru a-i fi admirata culoarea si a i se simti parfumul?

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2014, 15:26 
Neconectat

Mai, mai, mai, ce-mi citesc mie ochisorii aici.
Onuta, nici nu stiu ce sa-ti scriu, m-ai lasat fara cuvinte, insa crede-ma cu cata emotie am citit si cat de mult imi place ceea ce ai adus in prim plan. Ca si celelalte gargarite, te felicit si te strang la piept. Munca depusa de tine, mi-a incalzit sufletul.
Nadina, scumpo, felicitari pentru titlul binemeritat. Tu ai lasat foarte mult din timpul si sufletul tau in aceasta gradina, iar acum culegi roadele. Sa porti cu mandrie acest nume, care te va urma peste tot unde vei lasa un semn.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2014, 16:20 
Neconectat

Onuta, m-ai dat gata! Esti o alta supriza frumoasa pentru mine.

Bravo Nadina! Iti impartasesc bucuria si vreau sa te vad zambind cu medalia la gat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2014, 16:48 
Neconectat

De cateva minute bune ma gandesc sa scriu un mesaj. Scriu si sterg, ideile parca s-au risipit in ceata densa de afara.
In primul rand, te felicit Onuta pentru rabdarea de care ai dat dovada, pentru fila scrisa in Cartea Gargaritelor. Iti multumesc pentru toate cuvintele frumoase scrise despre fiecare gargarita, dar si pentru urarile facute. Am primit din partea ta cel mai frumos cadou.
Elza, Anecika, Marina, Vero, Nico, Gigik, Helen, Lena, Madalina, va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si pentru ca ati fost alaturi de mine intotdeauna.
Ralu, ma bucur ca sunt surioara ta mai mica. Mi-ar face mare placere sa ne putem imbratisa si in realitate, - timpul le rezolva pe toate.
Rodi, sper sa iti mai fiu alaturi si in alte proiecte, caci unde-s doi, puterea creste. Ma bucur ca v-am cunoscut, pe tine si pe celelalte gargarite intalnite de-a lungul timpului.
Clementina, ma bucur ca pot sa fiu alaturi de voi si in acelasi timp ma bucur ca voi sunteti alaturi de mine.
Leana, iti multumesc. Am ajuns invingatoare cu ajutorul vostru, altfel nu as fi fost aici.
Adnana, nici nu-ti imaginezi cat de fericita am fost cand am vazut acest topic. Oboseala si grijile isi spun cuvantul de multe ori, dar in adancul sufletului zambesc de fiecare data cand sunt alaturi de voi. Da, stiu aceste lucruri despre trandafir, dar este o floare mult prea frumoasa sa ma pot compara cu ea.
Alia, cu ajutorul forumului si al vostru, am reusit sa vad partea buna a lucrurilor, oricat de rau ar fi fost. Am invatat sa merg cu capul sus indiferent de situatie, am invatat ca binele meu nu este intotdeauna si binele altora, am invatat sa ma bucur si atunci cand pierd, caci sunt o castigatoare doar prin faptul ca am participat. Am invatat alaturi de voi foarte multe lucruri si voi continua sa fac asta.
Lacra, promit sa aduc o imagine cu mine zambind, dupa ce o sa am una.
Va multumesc din suflet tuturor, caci fara voturile si sustinerea voastra nu reuseam sa fiu Gargarita anului 2013.
A fost un an frumos pentru mine, am invatat multe, v-am cunoscut pe multe dintre voi, mi-am indeplinit vise si am fost fericita alaturi de voi.
Sper sa reusesc sa fiu la fel de activa si in continuare si sa nu va dezamagesc niciodata.
Monica, nu in ultimul rand, iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi, pentru toata munca depusa pe acest forum si pentru ca intotdeauna sti sa aduci o bucurie in sufletul nostru.

Va imbratisez cu drag pe fiecare in parte.

Nadina, m-au emotionat sentimentele tale si tu mi-ai adus mie o bucurie in aceasta seara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 43 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: