|
Acum este 27 Iun 2026, 08:22
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Goblenul meu - intre arta si pasiune (octombrie) Scris: 29 Oct 2009, 07:47 |
|
|
|
Locul I - Aripi de fluture[i], goblen lucrat de Onuta Locul II - [i]Lalele, goblen lucrat de Veve Locul III - Ikebana cu strelitzia, goblen lucrat de Marieta
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Goblenul meu - intre arta si pasiune (octombrie) Scris: 29 Oct 2009, 09:29 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Locul 1- Ikebana cu strelitzia al Marietei Locul 2- Venetia, primavara al Mariei Locul 3- Lalelele lui Veve
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Goblenul meu - intre arta si pasiune (octombrie) Scris: 29 Oct 2009, 23:15 |
|
|
|
Locul 1- Noapte feerica - Rodica Locul 2- Venetia , primavara -Maria Locul 3- Ikebana cu strelitzia - Marieta.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Goblenul meu - intre arta si pasiune (octombrie) Scris: 30 Oct 2009, 22:28 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Locul 1-Venetia primavara-Maria. Locul 2-Madona in albastru-Victorita. Locul 3-Aripi de fluture-Onuta.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Goblenul meu - intre arta si pasiune (octombrie) Scris: 31 Oct 2009, 00:05 |
|
|
|
Locul I - Noapte feerica, goblen lucrat de Rodica. Locul II - Madona in albastru, goblen lucrat de Victorita. Locul III - Ikebana cu strelitzia, goblen lucrat de Marieta.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Goblenul meu - intre arta si pasiune (octombrie) Scris: 01 Noi 2009, 13:23 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Gargarite harnicute, nu mai zburati si prin acest topic? Mai este azi si maine timp pentru votat. Haideti sa dovedim ca suntem adevarate gargarite si apreciem munca celorlate gargarite!
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Goblenul meu - intre arta si pasiune (octombrie) Scris: 01 Noi 2009, 14:13 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Sper sa nu va suparatri pe mine ca nu am votat pana acum . Locul 1 Noapte feerica - Rodica Locul 2 Venetia Mariei Locul 3 Mantuitorul lui Dany Sper sa nu se supere nimeni ca am votat asa ,oricum voi stiti cat va apreciez eu .
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Goblenul meu - intre arta si pasiune (octombrie) Scris: 01 Noi 2009, 18:27 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Locul 1 - Aripi de fluture - goblen lucrat de Onuta Locul 2 - Veghe ingerilor - goblen lucrat de Steluta Locul 3 - Lalele, goblen lucrat de Veve
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Goblenul meu - intre arta si pasiune (octombrie) Scris: 02 Noi 2009, 21:02 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Spun stop vot si la acest mini-concurs. Iata si clasamentul:
Onuta: 28 puncte Veve: 26 puncte Marieta: 25 puncte Rodica: 24 puncte Maria: 20 puncte Victorita: 11 puncte Dani: 6 puncte Steluta: 4 puncte
Aceste puncte se vor adauga la clasamentul de la seriale.
Va multumesc pentru ca ati participat la concursul lunii octombrie si vreau sa va spun ca pentru mine a insemnat foarte mult moderarea acestui concurs, am reusit sa fiu mai aproape de fiecare gargarita in parte.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|