Acum este 18 Iun 2026, 22:46

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Castigatoarele concursului din octombrie
MesajScris: 03 Noi 2009, 15:53 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Iata si premiile pentru castigatoarele concursului din luna octombrie:

Locul I: Olteanu Rodica - Vara margaretelor
Locul II: Balan Daniela - Miresele verii
Locul III: Ionita Victorita - Trepte cu flori

Premiul pentru perseverenta: Veverita Alexandra - O gargarita, la alegere
Premiul pentru suflet si prietenie: Nicuta Adriana - O gargarita, la alegere

Premiu moderatoare, Dosinescu Cristina: Privire Angelica.

Insotesc premiile cu o calda imbratisare pentru fiecare in parte.

Rodica, Dani si Victory, va multumesc pentru ca sunteti mai mult decat niste lucratoare de goblen. Ati fost si sunteti, asa cum spune Laura, si gargarite pe toata perioada concursului.

Va felicit pentru dragostea pentru aceasta arta, pentru pasiunea, daruirea, grija cu care coaseti fiecare punct, pentru bucuria si mandria voastra legitima, de mame pline de iubire pentru fiecare centimetru ce creste pe panza voastra, pentru gingasia cu care va asezati bijuteriile, mai apoi, in colectie.

Dani, ai observat ca uneori ce ne dorim, ni se si intampla?

Alexandra, Veve perseverenta, nu pot decat sa ma bucur ca ai fost nominalizata la un astfel de premiu de Cristina. Alegerea ei spune cu mult mai mult decat as putea spune eu.

Adriana, Cristina mi-a propus ca tu sa primesti un premiu deosebit, Premiul pentru suflet si prietenie, cu alte cuvinte premiul ce defineste gargarita pe acest forum. Ma bucur ca tu esti prima care primeste acest premiu.

Cristina, te felicit pentru modul cum ti-ai indeplinit rolul de moderatoare: diplomata, eficienta, atenta. Iti multumesc, in mod special pentru faptul ca, in topicul moderat de tine, nu am fost niciodata nevoita sa corectez.
Mi se intampla acelasi lucru cu reply-urile multor gargarite, unde, numai uitandu-ma la nume, nici nu mai citesc. Stiu, ca si-au rezervat cateva secunde sa verifice ce au scris inainte de a apasa butonul Trimite.

Profit de acest moment sa le rog pe cele care stiu ca petrec ceva timp in reply-urile/rapsunsurile lor pentru a le corecta vorbele, sa incerce sa scrie corect. Nu va cer sa luati DEX-ul in mana, dar va rog sa aveti grija cum scrieti. Modul cum scriem ne defineste si ne aduce un plus de stima in ochii celor ce citesc cuvintele noastre. Si, sa nu uitam, ca felul in care scriem prietenelor noastre de pe forum, le arata respectul nostru.
In plus, as vrea sa stiti ca si pentru mine, ziua are tot 24 ore si in loc sa-mi petrec timpul aducandu-va lucruri interesante de la TTT, eu corectez. Va intreb daca o fi fair-play (corect).

P.S. Intrucat sponsorizarea de la inceputul lunii (patru premii), nu se potriveste ca cea de la sfarsitul lunii, toate premiile vor fi livrate cu diagrama alb-negru pentru a ne incadra in buget.
Va rog sa anuntati pana maine la ora 12 orice modificare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2009, 16:04 
Neconectat

Vai, cat sunt de fericita!
Asa este, dorintele se implinesc, cu ajutorul persoanelor dragi si sufletiste.
Multumesc mult pentru premiu, de abia astept sa il cos si sa vi-l prezint si voua in serial. Fiti convinse de asta!
Am un zambet imens pe fata. Mi-ati facut ziua si mai frumoasa. Inca o data va multumesc.
Foarte frumoase si celelalte premii, dar mai ales cuvintele Adminicai care mi-au ajuns la suflet.
As vrea sa mai comand un goblen care sa insoteasca Miresele. Cum as putea sa fac?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2009, 16:56 
Neconectat

Monica, Adminica noastra intelegatoare si muncitoare, cuvintele tale mi-au ajuns la suflet si au asternut o lacrima de bucurie pe obrazul meu.

Iti multumesc ca ai rupt din timpul tau pretios pentru a asterne aici atatea cuvinte frumoase, va multumesc tuturor celor de la TTT pentru ca ne-ati oferit posibilitatea sa ne intalnim aici, in Gradina Gargaritelor, din toate colturile lumii, unite de aceasi pasiune: pasiunea pentru frumos (goblen, fotografii, vorbe de suflet, etc).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2009, 17:17 
Neconectat

Va felicit pentru dragostea pentru aceasta arta, pentru pasiunea, daruirea, grija cu care coaseti fiecare punct, pentru bucuria si mandria voastra legitima, de mame pline de iubire pentru fiecare centimetru ce creste pe panza voastra, pentru gingasia cu care va asezati bijuteriile, mai apoi, in colectie.
Multumesc din suflet Monica pentru tot ce faceti si in mod special pentru aceste cuvinte care m-au uns la suflet.
Vara margaretelor-minunat.
Eu raman la acest premiu, multumesc mult voua tuturor si in special creatoarelor TTT.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2009, 17:22 
Neconectat

Felicitari tuturor celor care au participat la concurs. Sa va bucurati de premii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2009, 17:29 
Neconectat

Eu, care am ramas muta de uimire, ce as putea sa mai spun?
In cuvinte cred ca nu pot rosti ce simt.
O adevarata surpriza, dar mai mult, acest lucru reprezinta pentru mine o alta dovada ca sunteti niste persoane cu suflete nemarginite.
Sunt mandra ca sunt Gargarita!

Va multumesc din toata inima ca existati, Gargaritelor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2009, 18:18 
Neconectat

Popas de gargarita este gargarita aleasa de mine.
Primiti de la mine o mare imbratisare!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2009, 20:42 
Neconectat

Multumesc Monica pentru goblenul dat ca premiu este minunat. Cat despre cuvintele pe care le-ai scris pentru noi iti multumesc si iti raspund cu o imbratisare calda si un zambet. Pentru mine sunt prea multe cuvinte de lauda, nu cred ca le merit si fac ceea ce fac din pasiune pentru goblen.
Iti doresc soare-n-suflet sa ai pana la adanci batraneti, sa primesti iubire asa cum stii tu sa daruiesti neconditionat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2009, 22:49 
Neconectat

Felicitari moderatoarei dar si castigatoarelor lunii octombrie pentru premiile bine meritate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Noi 2009, 11:27 
Neconectat

Cuvintele Monicai m-au uns la suflet. Sunt o norocoasa ca va cunosc. Multumesc ca existati.

Micul gradinar - modelul ales de Danut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: