Acum este 05 Iun 2026, 18:53

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Amanunt de toamna - concurs de fotografii noiembrie 2010
MesajScris: 16 Noi 2010, 10:50 
Neconectat

Nume forum:1
Borcan Adelina-Maria scrie:
Multumesc frumos, Onuta.
Pupici.
Adelina, cu placere oricand.

Te pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Amanunt de toamna - concurs de fotografii noiembrie 2010
MesajScris: 17 Noi 2010, 21:52 
Neconectat

Extras din Regulamentul concursului:

• Fotografiile trebuie sa fie proprii si sa nu apareti voi in imagine sau alte personaje ce pot fi recunoscute. Gargaritelor care nu respecta aceasta regula li se va retrage fotografia din concurs.

Va rog sa respectati aceasta regula. Va multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2010, 20:48 
Neconectat

Imi cer scuze, dar chiar nu stiu unde trebuie sa postez cererea mea adresata Monicai. Va rog frumos, puteti sa ma indrumati? Am nevoie, daca este posibil, de adresa de e-mail a Danei Chivu.
Va multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2010, 22:34 
Neconectat

Iti multumesc Doina, pentru raspunsul prompt. Weekend minunat tuturor.
Pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Noi 2010, 21:39 
Neconectat

Dragele mele, va anunt ca mai aveti o zi in care puteti trimite fotografiile pentru concurs.
Pot sa va anunt ca avem o participare record in aceasta luna, fapt care ma bucura tare mult. Am o mare rugaminte pentru Gargaritele care vor vota. Cum sunt multe fotografii, imi va lua destul de mult timp pana le voi posta pe toate, asa ca va rog sa nu incepeti sa votati pana nu voi spune eu "Start vot.". Voturile date inainte de start nu vor fi luate in cosiderare.
Inca o precizare: Gargaritele care participa la concurs pot vota, dar nu isi pot vota propriile fotografii (fapt pe care nu l-am mentionat in regulament, dar prevad o asemenea intrebare si tin sa fie clara de la inceput).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Noi 2010, 21:43 
Neconectat

Nico, iti multumesc ca mi-ai aminit.
Chiar am uitat.
Nu este nici o problema daca iti trimit maine nu?
Pupici si o seara frumoasa cu printisorul tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Noi 2010, 21:44 
Neconectat

Nu este tarziu, Adelina. Si eu eram convinsa ca astazi este ultima zi. Noroc ca am verificat in regulament.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 09:41 
Neconectat

Nico, daca imi permiti sa iti dau un sfat pe care poate il vei gasi util. Tu poti deja incepe sa incarci fotografiile pe site-ul pe care il utilizezi si sa copiezi codurile intr-un document word, iar maine doar sa dai copy - paste aici pe forum. Asa va dura mult mai putin, iar daca intre timp iti mai trimit cateva gargarite fotografiile va dura mai putin sa incarci doar doua - trei poze maine. Sper sa ma fi facut inteleasa.
Mult succes tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 09:49 
Neconectat

Dani, ai fost gand in gand cu mine. Eu am chiar o varianta pe care am folosit-o la concursul lunii iulie, foarte comoda si utila.
Pregatesti deja mesajul prin Postreplay, copii codurile inauntru, numerotezi fotografiile ca si cum ar trebui sa le postezi, doar ca in loc de Trimite apesi Salveaza, iar mesajul se salveaza in Panoul utilizatorului. Cand vrei sa il modifici, intri in panou, alegi Administrare mesaje in lucru si in dreptul mesajului gasesti Modifica. Il modifici si il salvezi din nou.
Cand este gata de a fi posta, intri in panou, la meaje in lucru si apesi Incarca mesaj. Mesajul se va incarca ca si cum de abia l-ai scris, poti aduce ultimele modificari, dupa care dai Trimite.
Sper ca m-am facut inteleasa si ca te ajuta la ceva.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: