Acum este 12 Aug 2026, 16:03

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 05 Ian 2011, 19:21 
Neconectat

Nume forum:1
Maria, mie regulamentul noului concurs mi se pare echitabil si foarte accesibil tuturor gargaritelor. Eu acum voi face parte din categoria persoanelor care nu pot lucra foarte mult (din motive care tin atat de lipsa timpului, cat si din motive de sanatate), dar cu siguranta voi participa, chiar daca voi reusi sa strang punctele necesare castigarii unui premiu abia in decembrie (sau nici macar atunci!), dar voi fi aici alaturi de voi, caci nicaieri nu este mai bine ca acasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 19:31 
Neconectat

Bine ai revenit acasa, Cristinica!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 19:49 
Neconectat

Si pentru ca Adminica ne pune la dispozitie un premiu pentru celalalt concurs, vin si eu cu cateva ideii: Bucuria iernii unde fiecare gargarita sa trimita trei fotografii cu ce adora iarna.
O alta idee ar fi sa compunem versuri cu o anumita tema.
Sau ce imi place cel mai mult ar fi fotografii cu necuvantatoarele care ne sunt alaturi zi de zi. Le aducem si lor un omagiu pentru ca ne sunt mereu fidele. Ma gandeam tot la trei poze, cu acelasi animal in ipostaze diferite sau cu animale diferite, daca avem mai multe.
Sper sa va placa vreo idee.
O seara frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 20:16 
Neconectat

Cristina draga mea, Gargarita Trestie cu doua flori mi-ai umplut ochii de lacrimi. Iti multumesc pentru ca te-ai intors inapoi la noi. In ceea ce ai scris ai asternut exact ceea ce vroiam eu sa zic. Ce inseamna fiecare gargarita in aceasta gradina.
In aceasta gradina mi-am format o noua familie, o familie care este aproape de suflet si asa trebuie sa raman.
Victory ma bucur mult sa vad un semn de la tine.
Ralu multumesc pentru estimare.
Am vrut sa scriu mai multe dar m-a durut sufletul. Ma bucur mult ca s-a calmat situatia si mai bine o lasam asa cum a cazut.
Cat despre regulament eu nu ma pot pronunta. Acum cu Sarah nu prea mai am asa mult timp, dar tot imi fac eu loc si pentru o ata, doua.
Cristina pupa-i pe puiutii tai de la mine si transmite-le cate un pupic si mai dulce de la puiutii mei.
Va pup dulce, va imbratisez si va zambesc.
Fug sa pun o ata la Magia Craciunului ca doarme Sary.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 20:22 
Neconectat

Revizuirea regulamentului

• La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT. Concursul se va desfasura pe parcursul intregului an.
• Inscrierile la concurs se pot face pe parcursul intregului an, nu exista o data limita pentru acest lucru.
• O gargarita care doreste sa participe la concursul de goblen, trebuie sa isi creeze inainte un nou serial cu respectivul model de goblen (in cazul in care nu are unul).
• Inscrierea la concurs consta in a posta in acest topic (respectiv topicul pentru concurs) un link cu serialul sau si sa mentioneze cati centimetri mai are de lucrat la respectivul model. Pentru ca inscrierea sa fie finalizata, gargarita are obligatia ca in serial sa faca o prezentare generala a modelului constand intr-o imaginea cu intreaga panza a goblenului si atele acestuia in cazul in care modelul de goblen este nou). ***putem pune si un obiect de siguranta, pronuntat la inceperea concursului, astfel nu ar mai iesi alte discutii; totodata putem schimba periodic obiectul de siguranta, atunci cand o gargarita doreste sa intre in concurs cu un alt model, astfel nu cred ca vom avea surprize.
• O gargarita poate posta cate episoade doreste, dar are obligatia sa prezinte episoade cu fiecare etapa a lucrului la acel goblen. Ca exemplu, daca o gargarita lucreaza pe culori poate posta cate un episod la fiecare culoare lucrata; daca lucreaza pe diagrame, poate posta un episod cand termina o diagrama, etc. Pot posta si mai multe episoade, cu cat mai multe episoade cu atat mai frumos si mai interesant va deveni serialul. (Cine stie ce se poate intampla, poate vom avea pe viitor si un concurs cu cel mai frumos serial, nu?)
• Nu sunt acceptate goblenuri lucrate aparute in mod miraculos, goblenuri care nu au fost prezentate in seriale.
• La cererea oricarei gargarite care suspecteaza o abatere de la reguli, gargarita implicata direct are obligatia sa posteze imaginea cu modelul in lucru cu un obiect la cererea respectivei. Daca in decurs de 72 ore nu face acest lucru o sa fie descalificata, iar modelul respectiv o sa fie in afara concursului, insa poate participa cu alt model de goblen. ***in ultima instanta, se poate supune la vot respectivul serial, daca gargarita implicata direct a trisat sau nu, voturile fiind acordate de celelalte gargarite participante; sau am putea impune ca o data pe luna fiecare gargarita sa posteze un episod cu un obiect de siguranta mentionat ulterior.
• O gargarita se poate inscrie in concurs cu cate modele de goblen doreste, regulile se vor aplica pentru fiecare model de goblen/serial in parte.
• Atunci cand o gargarita termina modelul si doreste sa fie punctata, are obligatia sa specifice acest lucru in topicul concursului si sa mentioneze cati centimetri a lucrat la respectivul model.
• Se va primi cate 1 punct pentru fiecare centimetru patrat lucrat.
• Daca o gargarita lucreaza un model in cruciulita, punctarea se va face la puncte lucrate, echivalandu-se astfel numarul de puncte lucrate in cruciulita cu cel lucrat pe panza clasica de goblen.
• Puncte suplimentare: o gargarita care adauga in ladita de zestre un model nou va primi un numar de puncte in functie de dimensiunile goblenului: 3 puncte – pentru un model ≤ 499 centimetri; 5 puncte – pentru un model ≤ 999 centimetri; 10 puncte – pentru un model ≥ 1000 puncte.
• Pe parcursul concursului, gargarita poate opta pentru un premiu, dupa cum urmeaza:
Locul III: daca a acumulat 1000 puncte
Locul II: daca a acumulat 1500 puncte
Locul I: daca a acumulat 2000 puncte
Extra-premiu: daca a acumulat 6000 puncte
• Lunar, in topicul pentru concurs va aparea o evidenta cu gargaritele participante si punctele acumulate de gargarite pana in acel moment.

Reguli si modalitati de premiere a gargaritelor

• O gargarita nu poate opta de doua ori pentru acelasi loc.
• O gargarita are posibilitatea sa opteze doar pentru doua locuri. Dupa ce a atins aceste doua topuri, gargarita va primi la fiecare 1000 puncte acumulate un premiu surpriza.
• Daca o gargarita opteaza pentru extra-premiu, dar la finalul anului constata ca nu a reusit sa isi atinga scopul, va primi un premiu de consolare.
• Premiile surpriza vor fi primite de gargarite o data cu livrarea urmatoarei comenzi.
• Extra-premiu consta intr-un goblen la alegere, disponibil la firma TTT.
• Premiul de consolare se ofera in functie de punctele acumulate de o gargarita pana in acel moment, de cate participante sunt in concurs si de cate premii s-au oferit in an.

Este bine?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 20:24 
Neconectat

Cristina, ma bucura revenirea ta.

Cu o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 20:25 
Neconectat

Ionita Victorita scrie:
Bine ai revenit acasa Cristinica !
Victory, nici tu nu prea ai stat acasa, ma bucur sa te vad pe aici.

Cu un gand bun,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 20:27 
Neconectat

Cristina, bine ai revenit!
Ce ma bucur sa te vad zburand din nou prin gradina.
Te imbratisez si nu iti mai dau drumul, sa stii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 20:49 
Neconectat

Deci sa inteleg ca se poate intra in concurs cu modele incepute deja?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 20:56 
Neconectat

Milos Cosmina Elena scrie:
Deci sa inteleg ca se poate intra in concurs cu modele incepute deja?
Da, Cosmina. Doar trebuie sa mentionezi cati centimetri mai ai de lucrat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: