Acum este 30 Apr 2026, 19:03

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 135 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sfiosii
MesajScris: 26 Feb 2010, 20:21 
Neconectat

Nume forum:1
Gargaritelor, nu se poate sa terminam discutia pe aceasta tema?
Deja imi pare rau ca am cerut o explicatie. Nu am stiut de ce sunt descalificata, eu stiind ca nu am copiat nici un titlu (dupa cum s-a vazut si in poza, la mine nu apare titlul postat de Victorita). Am vazut apoi ca ea a fost cea care a postat prima un titlu ales de mine, dar nu am luat drept drama faptul ca am fost suspendata. Ba nici suparata nu sunt; ci din contra, ma bucur ca avem o nasica la noul model, Inocenta.
Inca o data, imi cer scuze si repet, haideti sa stingem aceasta discutie, ca totusi, suntem in Gradina Gargaritelor unde totul ar trebui sa fie numai un zambet.
Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 20:50 
Neconectat

Nico, felicitari din toata inima pentru minunatul finut.
Cu adevarat ai adaugat in ladita o bijuterie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 20:54 
Neconectat
Site Admin

Sonia, speram sa fie gata o supa cu galuste pentru un copil ce vine de la drum lung, dar m-am oprit ca iti raspund.

Lista de mai sus, am scos-o eu, personal, ca sa verific daca este corect ceea ce mi-a dat colega mea sa public astazi pe forum.
Cred ca ea a facut o greseala considerand ca cea de a doua eroare a Stelutei iti apartine. Banuiala pare a mi se confirma daca privesc lista alcatuita de ea. Scrie in dreptul Stelutei Descalificata, dar face trimitere la titlul scris de tine, prima oara (Iubire inocenta).
Imi cer mii de scuze pentru aceasta eroare.

Referitor la cel ce a scris prima cuvantul Inocenta.
Tu ai scris Iubire inocenta si Inocenti.
Daca Nico nu ar fi scris titlul ales de noi, premiul ar fi plecat catre tine, nu in calitate de nasa, ci de prietena a acestui goblen. Este modul nostru de a face totusi o bucurie macar uneia dintre gargaritele participante, atunci cand titlul ales nu este similar cu nimic din ceea ce s-a scris.
Am simtit dezamagirea gargaritelor, atunci cand, la un concurs similar, nu am acordat nici un premiu pentru ca nimeni nu a ghicit titlul. Si pentru ca bucuria voastra este si bucuria noastra, am hotarat ca la fiecare astfel de concurs sa existe totusi un premiu.
Pe de alta parte, ne-am dorit ca prima beneficiara a fiecarui nou model de goblen sa fie o Gargarita de pe forumul nostru.

Dupa aceste explicatii raman cu un gust amar pentru ca iti inteleg dezamagirea. Pe de alta parte si eu imi recunosc incapacitatea de a putea gestiona un astfel de concurs, atat timp cat nu o pot face eu, personal. Nu-i pot reprosa nici colegei mele ca nu a fost atenta pentru ca si ea a facut un efort, ramanand ieri, dupa program ca sa faca situatia, desi baietelul ei o astepta pentru a-l prelua de la gradinita.

Concluzionand, cum eu imi cunosc limitele si cum nu doresc sa ranesc pe nimeni (si este a doua oara!) avem doua varianate:
- nu mai organizam concursuri pana ce nu ma eliberez de alte activitati;
- organizam concursuri, dar le gestioneaza o gargarita de pe forum care are mai mult timp liber si care este si ea participanta (adica intruneste conditiile cerute de concurs).

Sonia, imi cer, inca o data, mii de scuze si imi doresc, din adancul inimii sa nu te simti lezata de eroarea de astazi.

Si, ca sa inchei in nota de inceput, ma retrag pentru ca un SMS ma anunta ca celalalt copil al meu ar vrea o ciulama cu ciuperci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 21:07 
Neconectat

Monica, felicitari pentru tot ceea ce faci, felicitari pentru ca ne dai un exemplu demn de urmat: acela de a-ti recunoaste greseala, chiar daca aceasta nu este facuta in totalitate de tine. Toate suferim de aceeasi "boala", lipsa timpului, iar din acest motiv cred ca nici una dintre noi nu se supara pe tine sau pe vreuna din colegele tale. A gresi este omeneste si cine munceste, greseste.

Imi inclin capul in fata ta, in fata daruirii de care dai dovada. Sa fii cat mai mult alaturi de noi, sa ne incanti cu multe, multe concursuri si sa ne tragi de urechi atunci cand gresim. Si mama ne mai cearta cateodata, dar asta nu inseamna ca nu ne iubeste.

Inca o data iti spun din suflet: multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 21:20 
Neconectat

Dosinescu Cristina scrie:
A gresi este omeneste si cine munceste, greseste.

Imi inclin capul in fata ta, in fata daruirii de care dai dovada. Sa fi cat mai mult alaturi de noi, sa ne incanti cu multe, multe concursuri si sa ne tragi de urechi atunci cand gresim. Si mama ne mai cearta cateodata, dar asta nu inseamna ca nu ne iubeste.

Inca o data iti spun din suflet: multumesc
Adaug si eu un Multumesc pentru tot ceea ce faceti.

Pupici dulci

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 21:22 
Neconectat

Monica, iti multumesc din suflet pentru intelegere si pentru ca ti-ai rupt din timp ca sa imi explici.
Imi cer iertare in acelasi timp, daca am suparat pe cineva. Nu aceasta a fost intentia mea.

P.S. Monica, daca nu deranjeaza pe nimeni, te pot ajuta eu la urmatorul concurs.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 21:37 
Neconectat
Site Admin

Sonia, eu nu am nimic impotriva. Cel mai probabil, un nou concurs, saptamana viitoare.
Iti multumesc ca m-ai iertat.

Anca, Cristina, Ralu, Onuta, Lenuta, Mona, daca intr-o zi nu o sa va mai gasiti, sa stiti ca v-am luat in inima mea si v-am dus la Raiul meu, ca sa va mangaie Dumnezeu pe frunte.
Eu va spun multumesc.
Pe Iulia, nu o mai nominalizez pentru ca ea este deja luata in luna august.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 22:00 
Neconectat

Multumim, Monica, de balsamul cuvintelor tale.
Sa stii ca un coltisor din Raiul tau mi-a promis ca intr-un august ma va astapta si pe mine.

Nu stiu de ce cred ca citesti in inima mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 22:19 
Neconectat

Admin scrie:
Sonia, eu nu am nimic impotriva. Cel mai probabil, un nou concurs, saptamana viitoare.
Iti multumesc ca m-ai iertat.

Anca, Cristina, Ralu, Onuta, Lenuta, Mona, daca intr-o zi nu o sa va mai gasiti, sa stiti ca v-am luat in inima mea si v-am dus la Raiul meu, ca sa va mangaie Dumnezeu pe frunte.
Eu va spun multumesc.
Pe Iulia, nu o mai nominalizez pentru ca ea este deja luata in luna august.

Monica, eu nu am pentru ce sa te iert. Mai degraba voi aveti de ce sa ma iertati.

Pupici

Sonia, nu este adevarat. Eu am gresit si ma doare cand cineva sufera din cauza mea. Am simtit cum tremurai de furie si neputinta de a te explica. Din pacate, atunci cand ai postat primul tau mesaj referitor la nedumerirea ta, eu ma delectam cu frezii, lalele si trandafiri (preluam florile pentru 1 martie, pentru firma) si nu l-am vazut, iar diferenta dintre cele doua trairi (a mea si a a ta) ma face sa ma simt si mai vinovata.
Astept somnul de noapte ca sa mai uit putin.
Noapte buna, Sonia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 22:36 
Neconectat

Nico, felicitari pentru noul finut!
Gargaritelor TTT, felicitari pentru asa o frumusete!

Noapte buna, Monica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 135 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: