Acum este 30 Apr 2026, 19:03

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 135 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sfiosii
MesajScris: 26 Feb 2010, 22:45 
Neconectat

Nume forum:1
Monica, multumesc pentru coltul de rai oferit cu atata caldura.

Pupici dulci, dulci

Ralu, ii (Pupici dulci, dulci) simt si iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 22:51 
Neconectat

Monica, de cate ori am sa simt nevoia unei mangaieri, am sa ma refugiez in Coltul tau de Rai!

Cristina, ce noroc ai! Tu chiar nu ai nevoie de cheia de la Raiul meu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 23:07 
Neconectat

Monica, uite un buchet cu lalele si frezii (nu am gasit si cu trandafiri).

Somnic usor, pufos si dulce.
Pupici

Sonia am dormit atat de usor, pufos si dulce de parca af fi stiut ca mi-ai adus flori. Multumesc mult.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 23:33 
Neconectat

Monica, iti multumesc.
De multe ori cand sunt suparata, trec cu privirea prin Raiul tau si chiar ma linisteste. Cred ca m-as bucura ca un copil, daca as fi acolo pe viu (macar pentru cateva momente).

Vise frumoase si parfumate iti doresc.

Onuta, am sentimentul ca ne vom bucura impreuna, asemenea unor copii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 09:52 
Neconectat

M-au podidit lacrimile, mi s-a facut pielea de gaina. Monica, nu te cunosc personal (intr-o zi sper sa o fac), dar sa stii ca iti multumesc din tot sufletul pentru cuvintele frumoase pe care le ai pentru fiecare din noi. Nu sunt o mare poeta, deci cuvinte prea mari nu am, dar cu toata fiinta si semplitatea mea, iti spun multumesc si sa iti dea Domnul tot ceea ce iti doresti, iar cararile vietii tale sa fie presarate cu toate florile din lume (sunt bune si acelea din raiul tau).
Felicitari si echipei din care faci parte, sunteti minunati.

Lenuta, multumesc pentru carari. Eu cred ca fiecare are propriile lui carari inscrise in inima. Daca eu, am capacitatea de a ma exprima mai usor in scris, tu ai o inima plina de alei cu flori.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 10:45 
Neconectat

Am citit incet si pe indelete tot ce s-a scris in acest topic si sunt in asentimentul acestor cuvinte care vin din inima. Chiar daca simt ca eu nu ma pot exprima la fel de frumos si clar, ci sunt mai degraba concisa de multe ori, ma emotionez de fiecare data cand va citesc si ma identific in aceste cuvinte.
Stiu ca nu am fost nominalizata in Raiul tau, Monica, dar am simtit ca fac si eu parte din el, la fel ca celelalte Gargarite ce iti umplu inima zilnic.
Ma ofer si eu sa te ajut in organizarea urmatoarelor concursuri, care sunt deosebit de frumoase si iti multumesc in acelasi timp pentru ca ne dai ocazia sa participam.

Dani, nu ma indoiesc ca poti gestiona un astfel de concurs fara probleme, iar eu nu trebuie sa imi dau acceptul in acest sens. Imi usurati mult inima daca le veti realiza voi. Nu as vrea sa mai retraiesc momentele pe care le-am trait ieri seara (dupa ora sase) cand am citit mahnirea Soniei.

Cred ca fiecare nasica ce-si lucreaza acum finutul simte dragul cu care acesta i-a fost atribuit si mi-ar fi parut rau sa nu mai realizam, un timp, astfel de concursuri.

Si, da ai intuit corect. Chiar daca nu am scris numele tau, tu (si cate alte gargarite) sunteti in gandurile mele atunci cand ma gandesc la Raiul meu. Asta, pentru ca, zilnic, descopar, in fiecare din voi, o nevoie interioara de a imparti iubire, bucurii, dar si existenta unei disponibilitati extraordinare de empatie cu fiecare suflet aflat in dificulatate. Sunt atat de rari acesti oameni si de aceea te pretuiesc, Dani.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 11:13 
Neconectat

Draga Monica, mii de multumiri pentru rabdarea care o ai cu noi, multumiri pentru surprizele frumoase pe care ni le faci in fiecare saptamina. Scuza-ne daca uneori mai gresim cu vorba sau cu fapta, dar nu este intentionat. Apreciem tot ce faci pentru noi gargaritele si iti multumim din nou.

Elisabeta, multumesc pentru trandafirii culesi parca dintr-un Rai la care visam cu toatele.
Nu, nu am fost suparata pe voi, ci pe mine. Multumesc si pentru gandurile umplute cu preaplinul bunatatii tale. Prinos de sanatate si tie si sotului tau!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 14:24 
Neconectat

Draga Monica, am citit cu lacrimi in ochi fiecare postare.
Numai tu stii sa alini sufletul asa.
Cuvintele mele sunt prea sarace in comparatie cu vorbele venite din sufletul tau.
Daca intr-o zi nu te-ai semna eu as sti ca acel mesaj este de la tine.
Te pup si te imbratisez.
Uite, eu iti trimit un buchet de frezii ca sa il adaugi la coltul tau de Rai.

Alexa, reciteste ce ai scris fiecarei gargarite in dificultate pe forum si ai sa intelegi cine alina suflete. Oricum ai semna, esti inconfundabila prin alipirea in empatia ta, a unui gand semnat automat si in numele puiului tau, Toni. Ca o Minune-de-Mama ce esti.
Freziile sunt minunate, culese de o zana din povestile copilariei mele si iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 14:50 
Neconectat

M-ati induiosat toate, si tu, Monica. Nu mai am cuvinte. Va spun tuturor doar atat: Multumesc!

Tereza, si eu iti multumesc. Acum, cel mai mult, pentru ca nu faci ofranda cu iedutii la Paste. Eu nu pot sa mananc nici carne de miel, nici carne de ied pentru ca as incepe sa plang.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 15:05 
Neconectat

Monica, tocmai prin faptul ca ti-ai rupt din timpul tau pentru a ne scrie fiecareia in parte demonstreaza inca o data bunatatea sufletului tau.
Pretuirea este reciproca.

Dani, stiu asta, dar trebuie sa iti multumesc inca o data.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 135 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: