Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
Iata ca a venit si randul subiectului prin intermediul caruia mi-ati facut o bucurie de zile mari, o surpriza neasteptata si o tresarire frumoasa in suflet. Nici nu stiu de unde sa adun atatea cuvinte sa va multumesc, nici nu stiu cum sa exprim mai bine in cuvinte bucuria pe care mi-ati oferit-o, dragelor. Ovidia, Metafora a florilor, iti multumesc: Adnana, Mereu Primavara, iti multumesc: Ria, Frumusete a zorilor, iti multumesc: Svetlana, draga mea, iti multumesc: Alice, cea din tara minunilor, iti multumesc: Geta, Alinare draga, iti multumesc: Adela, Vis de floare, iti multumesc: Silvia, draga mea, iti multumesc: Veronica, Dragoste impartasita, iti multumesc: Adelina, Doua frunzulite, iti multumesc: Roana, draga mea, iti multumesc: Alia, Oaza plina de speranta, iti multumesc: Eli, Maini de aur, iti multumesc: Mariuta, Oda a gargaritelor, iti multumesc: Doini, draga mea, iti multumesc: Onuta, Zmeura dulce, iti multumesc:  Si va multumesc voua, toate pentru felicitarile oferite: Onuta, Nadina, Ralu, Ovidia, Doina, Alia, Danuta, Geta, Bica, Adelina, Rralluca, Nico:  Multumesc, tie, Gradina Fermecata (Monica, TTT si tot ce inseamna Rogoblen) ca existi:  
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|