Acum este 13 Aug 2026, 01:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 28 Apr 2011, 19:31 
Neconectat

Nume forum:1
Deea frumoase ideile tale. Dar nu cred ca gargaritele TTT o sa ofere atatea lucruri simbolice pentru un singur concurs. Asa ca vor trebui toate incluse in acelasi vot.
In legatura cu titlul o asteptam si pe Bica, dar si alte gargarite care sa isi dea cu parerea.
Te pup si te imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Apr 2011, 20:35 
Neconectat

Deea, uite ce spune Bica: Concursul Gargarita lunii va continua si acolo vom nominaliza gargaritele cu G mare, adica acele gargarite ce lucreaza goblen (mai repede sau mai incet), care vor fi active in topicele noastre, care ne vor impresiona prin comportamentul lor in gradina, stiti voi, acele gargarite ce ne ating inima (cum spunea Doruletz Mic).
Nu vi se pare ca mai intai ar trebui asteptat un raspuns de la Rodica?

Onuta, felicitari! Ca de obicei, eficienta si rapida.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Apr 2011, 20:40 
Neconectat

Margareta, eu am inteles ca Bica dorea sa organizam un nou concurs, iar cel de Gargarita lunii sa ramana la fel. Asteptam sa vedem ce va spune Rodica in legatura cu moderarea, daca doreste. Dar nu este un concurs numai pentru Rodica, ci pentru toate gargaritele de categorie grea cum le zic eu.
Pupici si sper ca nu te-ai suparat pe mine. Oare am inteles eu gresit?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Apr 2011, 20:44 
Neconectat

Adelina, cum as putea sa ma supar? Numai ca mie mi se pare normal ca Rodica sa continuie, daca doreste, ideea Bicai. Desi, as zice si eu precum Cosmina: nu cumva o sa ne cam incurcam in gargarite?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Apr 2011, 21:52 
Neconectat

Stau si ma intreb, pana acum ce am votat la Gargarita lunii?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2011, 09:10 
Neconectat

Nu mi-am spus parerea de cite ori as fi vrut, de cite ori s-a adus vreun subiect in discutie.
Dar uitati cum vad eu problema: am tot intilnit gargarite care, de nenumarate ori, tineau sa sublinieze ca goblenatul este o placere personala; as zice ca, atunci, gobleneaza oricum si nu asteapta neaparat un "premiu": ar ajunge doar nominalizarea sau nici macar, daca o faci intr-adevar pentru tine. Nu cred ca este cazul sa inventam tot felul de "gargarite" si sa le fortam mana, oarecum, celor de la TTT, sa mai gaseasca ceva fonduri pentru premii.
Sau, na, sa fie, dar sa fie doar nominalizari.
Sper sa nu stirnesc o "furtuna". Dar mi se pare ca "se cam sare calul" si stiti cum se zice: "nemultumitului i se ia darul".

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2011, 09:34 
Neconectat

Avand in vedere ca au fost si mai sunt concursuri de tot felul: gargarita lunii, gargarita anului, concursul anului, concursuri de fotografii, indicii si multe altele, va propun o idee noua. Ceva din care nimeni nu are de castigat nimic, ci doar un fel de recunoastere a muncii, a calitatii omului din fiecare.
Va propun infiintarea unui topic ce va purta denumirea: Album al Gargaritelor cu G.
Se va oferi o gargarita ce a dovedit aici in gradina maxim de obiectivitate care sa posteze in acest album rand pe rand, o data pe saptamana sau o data pe luna, fotografii si realizari remarcabile ale gargaritelor veterane. Gargarita "postata" va intra si se va prezenta, dupa care vor urma discutii, comentarii pe marginea materialelor postate.
Astfel gandesc eu ca nu mai vaneaza nimeni nici un premiu, ne cunoastem mult mai bine intre noi si totodata recunoastem munca (si nu numai ) gargaritelor cu G.
Ce spuneti?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2011, 09:54 
Neconectat

Mireille, ma bucur ca mai gindeste cineva la fel.
Nu de putine ori am avut impresia ca premiile erau singura motivatie. Sigur ca acesta nu este un lucru rau, sa-ti doresti sa cistigi un premiu, dar sa vii dupa aceea si sa spui ca, vai, cum cosi doar pentru tine, mi se pare... (sa nu ma intelegi gresit, nu la tine ma refer).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2011, 10:00 
Neconectat

Margareta, ai mare dreptate. Am incurcat borcanele, cum se zice. Una gandeam si alta scriam.
Daca se face un concurs cu tema propusa de Bica, raman la aceeasi parere ca ar fi cel mai potrivit tilul pentru acele gargarite.
Olariu Ioana scrie:
Stau si ma intreb, pana acum ce am votat la Gargarita lunii?
Dupa ce am vazut intrebarea ta Onuta, am inceput sa rad si ma gandeam cat de penibila am fost cu propunerea pe care am facut-o ieri. Intradevar, ai mare dreptate, ca la topicul Gargarita lunii votam exact acele gargarite care ne impresioneaza si nu mai era nevoie sa vin cu ideile mele. Cred ca ieri, creierul meu nu era destul de oxigenat. Hi, hi, hi!
Raman totusi la ideea Bicai, sa fie un topic destinat gargaritelor de categorie grea pe langa cel de Gargarita lunii.
Pupici

Ultima oara modificat de Ifrim Andreea Georgiana pe 29 Apr 2011, 10:01, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2011, 10:00 
Neconectat

Cosmina eu stiu ca in gradina sunt fete care cos din pura pasiune pentru goblen insa posibilitatile materiale de a achizitiona sunt reduse. Stiu ca banii pentru goblen merg mai bine in alta parte, unde este nevoie urgenta si indispensabila de ei. Insa sunt si fete care stiu ca nu sunt in aceasta situatie si alearga dupa premii. Insa, hai sa nu starnim o furtuna intr-un pahar cu apa.
Eu ii propun Rodicai sa reflecteze asupra propunerii mele, sa ii dam in grija acest topic si daca este de acord sa posteze ca prima fotografie chiar pe a ei.
Ce zici Rodica? Vrei sa fii "dezchizator (de drumuri)" de topic?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: