Acum este 30 Apr 2026, 18:54

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 135 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sfiosii
MesajScris: 27 Feb 2010, 16:23 
Neconectat

Nume forum:1
Monica, nu stiu sa imi exprim ceea ce simt asa de bine cum o faci tu si alte gargarite de pe forum, dar din suflet iti multumesc ca iti faci timp sa ne explici aceste mici detalii si pentru ca ne oferi aceste minunate goblene. Si eu ma ofer sa te ajut la aceste concursuri. Chiar daca postez mai rar mesaje, zi de zi intru pe forum sa vad ce noutati mai sunt, ce intamplari au mai patit gargaritele noastre scumpe.
Si eu am fost descalificata de 2 ori la rand pentru ca nu m-am uitat cu atentie la titlurile dinaintea mea. Asta trebuie sa fie invatatura de minte pentru toate si sa nu mai existe aceste mici discutii. A gresi este omeneste, si daca se mai intampla, trebuie sa ne asumam consecintele asupra greselilor noatre. Se mai poate intampla sa nu ne uitam cu atentie la titlurile postate inainte, dar eu nu cred ca acesta este un motiv de suparare sau de protest.
O inteleg si pe Sonia pentru ca a fost putin suparata dar sunt sigura ca a trecut si ca urmatorul concurs se va desfasura foarte bine, fara discutii.

Alina, sunt bucuroasa ca am atatea ajutoare (inclusiv, tu) si ca acest gen de concurs nu va disparea.
Sa stii ca imi pare rau si de descalificate pentru ca lor le blocam o tura sansa de a participa la un astfel de concurs, dar nu am gasit alta cale de a stopa erorile care, uite ce alte erori pot genera.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 18:36 
Neconectat

Abia acum am reusit sa intru pe forum dupa o pauza de cateva zile. Am vazut ca sunt nasica noului model si va multumesc din suflet. Cum ajunge la mine sigur voi incepe un serial cu el.
Multumesc MMACI pentru minunata creatie.
Monica, o calda imbratisare. Si pe mine m-au mahnit discutiile aparute si imi inchipui cum te-ai simtit tu, dar sufletul tau mare a trecut si acum peste mahnire si ai gasit un cuvant bun pentru fiecare.
Pentru tine flori pure ca sufletul tau

Ma alatur si eu celor ce vor sa te ajute la urmatoarele concursuri. Cel putin pana apare nazdravanul cel mic, dupa aceea va depinde de timpul liber pe care il voi avea.

Nico, tu stii bine cat imi dispac discutiile, dar, din pacate, este numai vina mea. Iti multumesc pentru flori (minunate!), pentru disponibilitatea de a gestiona concursurile, dar si pentru sufletul tau cald ce se asterne prin fiecare cuvant scris, aici.
Pup doua manute mici, ce acum se asaza sub capusor ca sa mai traga un pui de somn in culcusul cald si bland al mamei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 23:54 
Neconectat

Inca un model extraordinar, asa cum stiu doar Gargaritele TTT sa realizeze. Oare cat de lunga va ajunge wishlist-ul meu?
Referitor la neintelegerile aparute, privind nasicile, eu cred ca ar trebui sa apara o limitare a numarului de propuneri pe care le poate face o persoana. Mie cel putin mi-e greu sa citesc 5 pagini de propuneri. Va rog sa nu va suparati pe mine, este doar o parere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Mar 2010, 11:20 
Neconectat

Tremurul magic al iubirii

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Mar 2010, 11:23 
Neconectat

Adelina, acest concurs deja s-a incheiat iar numele ales a fost Inocenta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 135 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: