|
Acum este 10 Aug 2026, 11:10
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Mar 2010, 16:43 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Si eu sunt pentru vot!
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Mar 2010, 17:03 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Nu cred ca este nevoie de vot. Intotdeauna gargaritele au fost bucuroase sa participe la un nou concurs. Problema este cine va modera concursul, tema concursului, regulamentul etc.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Mar 2010, 17:11 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Din cate am inteles, votul este pentru data inceperii concursului, nu daca se va organiza sau nu.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Mar 2010, 17:25 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Asa cum este impamantenit de timp indelungat, data de incepere a unui concurs este prima zi a lunii, indiferent de cate sarbatori au fost in luna respectiva. Asa este mai usor de monitorizat. Cred ca aceasta intrebare, referitoare la data de incepere a unui concurs, ar trebui adresata Monicai, scumpa noastra Adminica.
Asa cum este impamantenit de timp indelungat, data de incepere a unui concurs este prima zi a lunii, indiferent de cate sarbatori au fost in luna respectiva. Asa este corect, Cristina.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Mar 2010, 20:05 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Si atunci, intrebarea care ramane este 1 aprilie sau 1 mai?
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Mar 2010, 20:07 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Cristina, eu am propus sa votam luna in care se va desfasura concursul nu daca va avea loc concursul sau nu. Toate ne dorim acest gen de concurs si trebuie sa avem toate dreptul la opinie pentru luna in care va avea loc. Unele dintre noi o sa fim ocupate cu pregatirile de sarbatori, altele poate sunt plecate asa ca eu consider ca nu trebuie sa facem diferenta si sa cerem parerea tuturor.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Mar 2010, 20:18 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
In legatura cu moderarea concursului as dori sa il moderez eu, bineinteles daca nu are cineva ceva impotriva. Regulamentul sa ramana la fel, dar am o propunere: la adaugarea unui nou goblen in ladita sa se tine cont de dimensiunea acestuia si punctarea sa se faca diferit, in functie de dimensiune.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Mar 2010, 21:23 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Alina, eu sunt de acord sa moderezi tu concursul viitor. Mai am o propunere pentru regulament: daca vor fi indicii ca si la celelalte concursuri, atunci propun ca este corect sa se dea un singur raspuns la un indiciu de catre o gargarita, urmand sa se vada daca este corect sau nu. Consider ca asa suntem mai mult in spiritul unui concurs. Sper ca m-am facut inteleasa.
Pupici dulci
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Mar 2010, 21:59 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9147 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Eu as avea o propunere, in privinta descalificarii. Cand Ama a fost descalificata (in concursul de luna aceasta), mi-a parut foarte rau, pentru ca a specificat ca nu a avut acces la internet (se poate intampla oricui). Daca, in urmatoarea saptamana posteaza sau anunta ca nu a putut posta, sa poata continua. Concursul este pe intreaga luna. Aceasta este ideea mea, voi faceti cum credeti mai bine.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 18 Mar 2010, 09:19 |
|
|
|
Raluca sunt de acord cu propunerea ta. Dar trebuie sa asteptam sa vedem ce zic si celelalte gargarite. Mi se pare ca ai dreptate Lenuta deoarece stim toate foarte bine ca putem oricand avea probleme cu internetul sau cu calculatorul. Sa vedem ce zic si celelalte.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|