Acum este 13 Aug 2026, 07:16

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 07 Noi 2011, 16:05 
Neconectat

Nume forum:1
Ralu, dupa cele scrise, uite la ce regulament am ajuns.

Regulament:

• La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT.
• Perioada de desfasurare: 1.01.2012 - 31.03.2012 (Am ales sa fie doar de 3 luni aceasta experienta. Daca este pe placul tuturor si nu mai sunt alte idei pentru un nou concurs, se poate relua acesta).
• Inscrierea la concurs consta in a posta in topicul pentru concurs o imagine de inscriere cu goblenul ales.
• Imaginea de inscriere trebuie sa contina: panza intreaga a goblenului si un obiect de siguranta (obiect mentionat de catre moderator la momentul respectiv).
• Pentru inscrierea in concurs cu un model nou este obligatoriu si prezentarea atelor in imaginea de inscriere.
• Fiecare gargarita trebuie sa mentioneze cati centimetri mai are de lucrat la respectivul goblen.
• Pentru ca punctele sa fie validate, gargarita are obligatia de a posta, in serialul, sau un numar minim de episoade stabilit sub formula: numarul de centimetri care sunt de lucrat la model/50 centimetri = numarul de episoade obligatorii postate in serial.
• Pentru fiecare episod lipsa din serial, gargarita va fi penalizata cu 50 puncte.
• Lunar, gargaritele au obligatia de a posta in topicul pentru concurs un episod de siguranta si anume, un episod in care sa apara un obiect de siguranta (obiect mentionat de catre moderator la fiecare inceput al lunii).
• Episodul de siguranta nu poate coincide cu finalul goblenului si nu este considerat episod obligatoriu (din numarul de episoade ce trebuiesc postate in serial).
• Sunt considerate episoade obligatorii si imaginile cu detalii ale goblenului.
• In cazul in care gargarita participanta nu aduce in topicul pentru concurs episodul de siguranta, modelul respectiv va fi eliminat din concurs si nu va primi nici un punct. Pentru reinscrierea modelului este necesara o noua imagine de inscriere urmand pasii de mai sus (aceiasi pentru inscriere).
• Daca gargarita participanta ia o pauza la un goblen (poate doreste sa lucreze alt model, nu are timp sa lucreze goblen, etc.) are obligatia de a specifica acest lucru in topicul pentru concurs, astfel, vom evita descalificarile.
• O gargarita se poate inscrie in concurs cu cate modele de goblen doreste, regulile se vor aplica pentru fiecare model de goblen/serial in parte.
• Nu sunt acceptate goblenuri lucrate aparute in mod miraculos, goblenuri care nu au fost prezentate in seriale.
• Fiecare gargarita va primi cate 1 (un) punct pentru fiecare centimetru patrat lucrat.
• Daca o gargarita lucreaza un model in cruciulita, punctarea se va face la puncte lucrate, echivalandu-se astfel numarul de puncte lucrate in cruciulita cu cel lucrat pe panza clasica de goblen.
• Atunci cand o gargarita termina modelul si doreste sa fie punctata, are obligatia sa aduca in acest topic (topicul pentru concurs) o imagine cu finalul la modelul inscris si sa specifice cati centimetri a lucrat in cadrul concursului la modelul respectiv.
• La finalul concursului, fiecare gargarita are obligatia de a aduce stadiul in care este modelul cu care s-a inscris in concurs si sa specifice cati centimetri are lucrati in cadrul concursului. In caz contrar, modelul respectiv nu va fi punctat.
• La finalul concursului, primele 9 (noua) gargarite care au acumulat cele mai multe puncte vor fi premiate descrescator.

• Moderatorul are obligatia sa se ocupe si de topicul Gargarita lunii.

Vom mai avea nevoie de o recompensa pentru moderatoare. Pentru a ne incadra in premiile oferite, putem renunta in prima luna (ianuarie) la concursul extra. Asa vom avea si premiul pentru moderator.
Pentru alegerea moderatorului vom supune un vot. De exemplu, gargarita X si Y doresc sa modereze acest concurs. Prin vot (la vedere sau secret) celelalte gargarite trebuie sa aleaga pe cine isi doreste sa modereze concursul celor 3 luni. Gargarita care a acumulat cele mai multe voturi, va modera concursul.

Ce spuneti?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 16:09 
Neconectat

Eu ma gandesc asa cum a zis si Ralu. Pastram regulile, facem concursul pe 3 luni, adica in total 9 premii. Se inscrie cine doreste si cu ce doreste si mai ales cand doreste. Se va posta lunar un element de siguranta cat si unul de inscriere. Punctele le adunam la sfarsitul celei de-a treia luna. Primele 9 gargarite cu cele mai multe puncte vor fi premiate. Premiile si le vor alege singure (atunci va trebui sa vedem intre ce preturi se va incadra fiecare loc) sau vor fi propuse de TTT. Astfel avem si competitie si pastram si aceleasi reguli.
Ce parere aveti?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 16:10 
Neconectat

Onuta scuza-ma, acum am vazut ce postasei tu.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 16:11 
Neconectat

Adelina, asta am facut in modificarea regulamentului.
Propun ca premiile sa fie propuse de cei de la TTT (si nu sa le alegem noi), la final de concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 16:12 
Neconectat

Daca Monica ar fi de acord cred ca este mai bine sa ni le alegem noi. Ei sa ne spuna intre ce preturi trebuie sa ne incadram.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 16:13 
Neconectat

Borcan Adelina-Maria scrie:
Daca Monica ar fi de acord cred ca este mai bine sa ni le alegem noi. Ei sa ne spuna intre ce preturi trebuie sa ne incadram.
Sau alese de firma, cu posibilitatea de a fi schimbate (incadrandu-ne in bugetul alocat fiecarui premiu, bineinteles).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 16:18 
Neconectat

Borcan Adelina-Maria scrie:
Eu ma gandesc asa cum a zis si Ralu. Pastram regulile, facem concursul pe 3 luni, adica in total 9 premii. Se inscrie cine doreste si cu ce doreste si mai ales cand doreste. Se va posta lunar un element de siguranta cat si unul de inscriere. Punctele le adunam la sfarsitul celei de-a treia luna. Primele 9 gargarite cu cele mai multe puncte vor fi premiate. Premiile si le vor alege singure ( atunci va trebui sa vedem intre ce preturi se va incadra fiecare loc ) sau vor fi propuse de TTT. Astfel avem si competitie si pastram si aceleasi reguli.
Ce parere aveti?
Adelina, scurt si la obiect. Si eu il vad tot asa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 16:28 
Neconectat

ganea alina scrie:
Adelina, scurt si la obiect. Si eu il vad tot asa.
Alia m-ai facut sa zambesc. Catodata este mai bine clar si scurt. Ca sa inteleaga toata lumea ce se vrea si ce se cere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 17:41 
Neconectat

Mie mi-a placut concursul din acest an, si mi-ar placea unul asemanator, inclusiv din punctul de vedere al alegerii premiilor; mi s-a parut echitabil. Daca se revine la formatul anterior, o sa fie cam aceleasi persoane care o sa stranga cele mai multe puncte (sper sa nu fiu inteleasa gresit) si ar fi o fuga dupa puncte cum a mai fost si in alte concursuri.
Daca gargaritele au fost multumite de acest tip de concurs (si se vede asta din numarul mare de participante), nu vad de ce s-ar schimba ceva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 17:59 
Neconectat

Onuta, parca asa mai merge. Cateva sugestii le mai am, iar pentru a fi mai usor, am sa rescriu regulamentul, numerotand regulile, asa vom putea discuta mai usor pe marginea lor si eventual si in concurs, se pot face referiri mai usor, fara a cita regulamentul.
Consider ca in acest fel concurenta se mentine, pentru ca nu vom sti exact cat au lucrat celelalte participante, deci competitia exista.

Cosmina, ai si tu dreptate, si e bazata pe fapte reale. Eu zic ca daca schimbam modalitatea pentru 3 luni, nu e chiar gresit, in acest fel, in luna martie, putem hotara ce tip de concurs a fost mai avantajos, mai frumos si mai competitiv.
In concursul anual, este totul mult mai lejer, cine lucreaza mai mult, poate lua un premiu oricum, iar cine lucreaza mai putin, are si ea particica ei de multumire materiala.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: