|
Acum este 30 Apr 2026, 12:15
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie Scris: 09 Apr 2010, 16:53 |
|
Membru din: 20 Feb 2009, 08:25 Mesaje: 440 Locatie: Moreni, Dambovita Nume forum:1
|
|
Eu cred ca era bun calculul Alexei.
_________________ Lenus - Gargarita-Ingerul-de-langa-noi
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie Scris: 09 Apr 2010, 16:56 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Dani, 5 puncte. Da, Sonia poti deoarece nu ti-am punctat acele puncte. Prima punctare o voi face in weekendul acesta asa ca astept toate gargaritele sa posteze ce au goblenat in aceste zile.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie Scris: 09 Apr 2010, 16:56 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Eu cred ca este destul de greu de punctat un astfel de model in cruciulita deoarece pe un cm patrat din acest model sunt 25 de cruciulite, adica 50 de puncte pe cand la un model obisnuit sunt 100 de puncte pe cm. patrat.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie Scris: 09 Apr 2010, 17:05 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Fetelor, daca au mai fost concursuri la care s-a punctat punctul in cruce aratati-mi si mie cum sa calculez. Cm2 raman aceiasi, punctele se inmultmesc deoarece 1cruciulita=2 puncte. Ar trebui sa inmultim punctele, nu cm2.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie Scris: 09 Apr 2010, 17:08 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Alina am numarat numai punctele care se cos fara spatiile libere. Sunt 10001 puncte care trebuiesc cusute, in punct de cruciulita, deci 20002 impunsaturi. Eu ti-am numarat ce mi-ai cerut. Acum decizi tu, dar calculul pe care ti-lam facut pe pagina din urma era destul de corect. Dar cum nu vreau probleme, las la hotararea voastra.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie Scris: 09 Apr 2010, 17:11 |
|
Membru din: 20 Feb 2009, 08:25 Mesaje: 440 Locatie: Moreni, Dambovita Nume forum:1
|
|
Acum imi dau seama ca ai dreptate, Cristina. Ramane sa decida Alina cum puncteaza.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie Scris: 09 Apr 2010, 17:23 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Gargaritelor, sper sa nu va suparati ca ma bag. Alexa a spus ca pe diagrama sunt 10001 cruciulite, si totodata intr-un centimetru intra 25 de cruciulite. Nu inteleg de ce este asa greu de calculat? In Regulamentul concursului nu se specifica ca se puncteaza numarul impunsaturilor cu acul, ci centimetrul patrat lucrat.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie Scris: 09 Apr 2010, 17:24 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5337 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Ai dreptate, Ioana.
Pupici
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie Scris: 09 Apr 2010, 17:29 |
|
|
|
Mi se pare corect cum spui tu Onuta. Daca ar fi sa luam la numarul de puncte de goblen intr-un centimetru pe panza de goblen sunt 100 de puncte de goblen pe cand pe panza Aida sunt 25 de musculite, adica ar veni 50 de puncte de goblen, deci ar trebui sa se puncteze la jumatate si nu dublu. Cred ca punctarea la cm ar fi cea mai corecta. Pupici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie Scris: 09 Apr 2010, 17:39 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Gargaritelor, ca sa evitam discutiile eu ma retrag. Nu stiam ca daca intru in concurs cu un goblen in cruciulita se vor isca divergente. Dar nu este nici o problema. Imi pare rau ca nu se poate sa merg pana la capat, dar mai bine stau linistita in banca mea. Vreau sa se considere inchisa discutia, din respect pentru restul participantelor.
O seara buna va doresc.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|