Acum este 13 Aug 2026, 14:18

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 22 Mar 2012, 10:38 
Neconectat

Nume forum:1
Eu asa vad regulamentul. Va astept cu pareri.

Regulamentul concursului anual

• La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT.
• Perioada de desfasurare: 01.04.2012 - 31.12.2012.
• Inscrierile la concurs se pot face pe parcursul intregului an, nu exista o data limita pentru acest lucru.
• O gargarita care doreste sa participe la concursul de goblen, trebuie sa isi creeze inainte un nou serial cu respectivul model de goblen (in cazul in care nu are unul).
• Inscrierea la concurs consta in a posta in acest topic imaginea si sa mentioneze cati centimetri mai are de lucrat la respectivul model. Pentru ca inscrierea sa fie finalizata, gargarita are obligatia ca in imagine sa faca o prezentare generala a modelului constand intr-o imaginea cu intreaga panza a goblenului si atele acestuia.
• Pentru evitarea altor discutii, gargarita participanta are obligatia ca atunci cand posteaza imaginea pentru inscriere la concurs sa fotografieze panza goblenului cu un obiect de siguranta.
• Lunar, gargaritele au obligatia de a posta un "episod de siguranta" si anume, un episod in care sa apara un obiect de siguranta.
In caz contrar, modelul de goblen va fi eliminat din concurs, dar se va puncta pana la ultimul episod intermediar postat. Pentru cazul in care mai este de lucru la acel model, va fi necesara reinscrierea lui in concurs, conform elementelor de siguranta ale lunii respective.
• Nu se accepta ca episod de siguranta, episodul initial sau final al modelului.
• Pentru a nu avea surprize neplacute, obiectele de siguranta (atat pentru continuarea inscrierii la concurs cu un nou goblen, cat si pentru episodul de siguranta) vor fi schimbate lunar si vor fi anuntate in acest topic de catre supraveghetorul concursului.

Numarul minim de episoade intermediare de postat il voi calcula in functie de cm2 care mai sunt de lucrat, adica impartind cm2 la 60, cat este marimea unei diagrame model nou, indiferent de cum se lucreaza.
Un exemplu: modelul are A cm x B cm = C cm2, deci numarul minim de episoade intermediare de postat este C / 60 = D episoade. Deci, o gargarita trebuie sa posteze, pe parcursul lucrului, minim D episoade cu evolutia modelului, asa cum doreste ea: dupa fiecare diagrama, dupa un detaliu, dupa fiecare culoare, ramane la alegerea ei. La finalul modelului, se numara episoadele intermediare postate, iar in cazul in care s-a respectat regula si are aceste D episoade intermediare, atunci se acorda punctajul total.
Insa pentru fiecare episod intermediar lipsa, se penalizeaza cu 40 de puncte.

Episodul de inceput si de final sunt obligatorii si nu intra in calculul episoadelor intermediare.
Episoadele intermediare pot coincide cu episoadele de siguranta.
Episoadele de inceput si de final nu pot coincide cu un episod de siguranta.

In cazul in care gargarita participanta ia o pauza la un goblen (poate doreste sa lucreze alt model, nu are timp sa lucreze goblen, etc.) are obligatia de a specifica acest lucru in topicul pentru concurs, astfel, vom evita descalificarile. Nu se accepta revenirea cu goblenul terminat, decat daca se posteaza episoadele obligatorii lipsa (inclusiv episoadele de siguranta lipsa cu elementul de siguranta aferent lunilor in care nu s-a postat) conform regulamentului.
Episodul de siguranta va fi postat in topicul concursului.

• Se pot posta si mai multe episoade, cu cat mai multe episoade cu atat mai frumos si mai interesant va deveni serialul.
• Nu sunt acceptate goblenuri lucrate aparute in mod miraculos, goblenuri care nu au fost prezentate in seriale.
• La cererea oricarei gargarite care suspecteaza o abatere de la reguli, gargarita implicata direct are obligatia sa posteze imaginea cu modelul in lucru cu un obiect la cererea respectivei. Daca in decurs de 72 ore nu face acest lucru o sa fie descalificata, iar modelul respectiv o sa fie in afara concursului, insa poate participa cu alt model de goblen. ***in ultima instanta, se poate supune la vot respectivul serial, daca gargarita implicata direct a trisat sau nu, voturile fiind acordate de celelalte gargarite participante.
• O gargarita se poate inscrie in concurs cu cate modele de goblen doreste, regulile se vor aplica pentru fiecare model de goblen/serial in parte.
• Atunci cand o gargarita termina modelul si doreste sa fie punctata, are obligatia sa aduca imaginea in topicul concursului si sa mentioneze cati centimetri a lucrat la respectivul model.
• Se va primi cate 1 punct pentru fiecare centimetru patrat lucrat.
• Daca o gargarita lucreaza un model in cruciulita, punctarea se va face la puncte lucrate, echivalandu-se astfel numarul de puncte lucrate in cruciulita cu cel lucrat pe panza clasica de goblen.
• Pe parcursul concursului, gargarita poate opta pentru premiu, dupa cum urmeaza:
- Locul III: daca a acumulat 750 puncte
- Locul II: daca a acumulat 1125 puncte
- Locul I: daca a acumulat 1500 puncte
- Extra-premiu: daca a acumulat 4500 puncte
• Lunar, in topicul pentru concurs va aparea o evidenta cu gargaritele participante si punctele acumulate de gargarite pana in acel moment.

Reguli si modalitati de premiere a gargaritelor

• O gargarita nu poate opta de doua ori pentru acelasi loc.
• O gargarita are posibilitatea sa opteze doar pentru doua locuri (la alegere). Dupa ce a atins aceste doua locuri, gargarita va primi la fiecare 1000 puncte acumulate un premiu surpriza.
• Daca o gargarita opteaza pentru extra-premiu, dar la finalul anului constata ca nu a reusit sa isi atinga scopul, va primi un premiu de consolare.
• Premiile surpriza vor fi primite de gargarite o data cu livrarea urmatoarei comenzi.
• Extra-premiu consta intr-un goblen la alegere, disponibil la firma TTT, functie de un barem financiar stabilit de firma.
• Premiul de consolare se ofera in functie de punctele acumulate de o gargarita pana in acel moment, de cate participante sunt in concurs si de cate premii s-au oferit in an.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2012, 09:49 
Neconectat

Borcan Adelina-Maria scrie:
Am zis ca peste 3 luni, pentru a da sansa mai multor gargarite de a modera si de a primi un premiu pentru acest lucru.
Pentru un premiu la fiecare 3 luni in cazul schimbarii moderatoarei, trebuie stabilit dinainte acest lucru, pentru ca inseamna renuntarea la un concurs lunar, asa cum a fost si in luna ianuarie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2012, 16:24 
Neconectat

Ralu, sunt de acord cu tine in privinta a ceea ce ai scris.
Nu stiu ce sa zic. Eu imi doresc sa duc pana la sfarsitul anului acest concurs, dar stiind bine ca in vara am nunta, nu stiu daca va fi posibil. Din aceasta cauza am adus acea precizare. Si nu mi s-ar parea corect ca eu pentru ca am moderat trei luni (ianuarie-martie) sa primesc un premiu, iar altcineva care modereaza sa nu primeasca nimic.
Am dat mail la firma, sa cer si parerea lor si nu am fost deloc lamurita (imi cer scuze fata de doamna Mihaela). Am pus problema care ma macina pe mine, ca neputand duce concursul pana la capat, o sa vina alta moderatoare si trebuie premiata. Dar mi s-a raspuns ca va fi un singur premiu pe tot parcursul, iar cine nu mai poate continua, nu primeste nimic.
Nu mi se pare corect acest lucru. Daca eu moderez 8 luni, iar apoi din diferite cauze, nu mai pot continua si urmeaza altcineva pentru inca 1 luna, acea persoana sa fie premiata si eu nu.

Ralu si toate gargaritele care vor participa la acest concurs, va astept cu parerea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2012, 17:31 
Neconectat

Dragele mele mie mi-a placut concursul de anul trecut. Toate participantele am avut timp suficient pentru a coase iar faptul ca mai mult de 2 modele nu putem alege era just. In acest mod aproape toate am avut cate un premiu si cred ca am fost multumite. Cel putin eu da.
Singurul meu impediment este ca la o perioada mai mica trebuie sa numar ce am lucrat. Va spun cu mana pe inima ca ma scoate din sarite.
Consider ca este just din partea TTT sa acorde doar un model. Noi ar trebui sa renuntam la unul sau mai multe concursuri lunare pentru a acoperi premiul sau sa renuntam la premiile puse la dispozitie in cazul in care sunt. Presupun ca vor fi. Sa nu uitam ca si efortul financiar al firmei este mare.
Sunt de acord cu Ralu pentru renuntarea la concursul lunar dar si cu Adelina ca dupa ce a moderat ar fi placut sa primeasca si gargarita ceva.
Eu cred ca perioada de moderat ar trebui ridicata la 6 luni.
Anul trecut sa nu uitam la Onuta a moderat concursul o luna si nu stiu daca a primit ceva in afara de multumirile noastre iar Ralu pentru 11 luni a primit doar 2 modele.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu ceea ce am scris si ca este ceva constructiv.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2012, 17:42 
Neconectat

Ovidia, imi place ce ai scris. Un singu lucru nu sunt de acord. Concursul va fi pana la sfarsitul anului si nu depinde de cine va modera. Astfel nu vor exista probleme pentru gargarite in strangerea punctelor.
Asa fiecare are mai multe sanse. Oricum mai sunt doar 9 luni.
Sa inteleg ca regulamentul ti se pare ok?

Problema intervine in momentul premierii. Exact cum am zis, mi se pare ok ca cei de la TTT sa ofere doar un premiu, fiind si pentru ei un efort sa sustina astfel de concursuri. Dar noi cum ne organizam astfel incat sa fie cat mai multe gargarite motivate sa modereze? Pentru ca sa fim sinceri, este un timp pe care il acorzi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2012, 17:52 
Neconectat

Daca s-ar oferi mai multe gargarite pentru moderare, macar lunar, eu cred ca nu ar mai fi nevoie de acordarea unui premiu si concursul ar merge inainte si toate am fi multumite. Din pacate, gestionarea unui concurs pe o perioada atat de lunga, necesita timp (sunt zeci de minute petrecute la calculator pentru a gestiona o situatie anuala) si multa rabdare.
Eu totusi nu pot sa cred ca in aceasta gradina putem participa 50 de gargarite (sau poate si mai multe) la un concurs, dar doar doua reusesc sa il si modereze. Parerea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2012, 17:57 
Neconectat

Draga Adelina, mie imi place regulamentul.
Mi se pare corect ca o gargarita sa aiba doar 2 premii si sa lase loc si la celelalte chiar daca continua sa lucreze. In formatul de 3 luni putea avea chiar 4 daca era norocoasa.
Singurul lucru care dupa mine ar fi de schimbat este ca perioada de moderare ar trebui sa fie 6 luni ca sa fie nevoie doar de 2 modele pentru moderatoare. Nu stiu cum se va realiza pentru ca, asa cum ai spus, sunt 9 luni ramase si nici nu stiu daca voi ganditi in acelasi mod.
Nu neaparat pentru motivatia de a modera este premiul, dar gargarita repectiva acorda timp concursului mai mult decat celelalte si este corect sa aiba o recompensa.
Ori se va renunta la concursul lunar ori la modelele puse la dispozitie ca premiu. Eu sunt pentru concursul lunar.
Eu nu stiu cat de potrivita in a modera sunt. Am incercat doar o data la concursul de nume. Pe mai mult de o luna nu pot spune ca o voi face deoarece pot aparea multe intre timp.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2012, 19:15 
Neconectat

Michela, esti o dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2012, 20:53 
Neconectat

Si eu asteptam cu nerabdare concursul anual, din pacate anul trecut problemele de sanatate nu mi-au permis sa ajung pana la a lua macar premiul III si abia asteptam anul acesta poate voi reusi sa inving.
Fetelor, este drept, este greu de moderat. Daca as avea voie, as putea si eu modera, dar problema se pune ca ar fi cazul sa ne limitam la acest concurs mare si la cel cu denumirile care le dam goblenurilor. Si asa cei de la TTT cheltuie destul. Parerea mea.
As mai propune o regula sper sa nu va suparati, fiecare goblen pentru care suntem punctate sa fie cusut o singura data. Adica sa demonstram ca avem panzele si ata noi de la Rogoblen, nu sa ne ramana ata si sa coasem de 2 ori.
Sper sa nu va suparati pe mine pentru cele spuse si sper ca m-am facut inteleasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2012, 21:03 
Neconectat

rautu loredana scrie:
As mai propune o regula sper sa nu va suparati, fiecare goblen pentru care suntem punctate sa fie cusut o singura data. Adica sa demonstram ca avem panzele si ata noi de la Rogoblen, nu sa ne ramana ata si sa coasem de 2 ori.
Lora, te inteleg, dar eu cred ca nu ar fi corecta aceasta regula, dupa parerea mea bineinteles. Motivul ar fi ca este un concurs care premiaza cat se coase si nu posibilitatea de a cumpara un nou goblen, daca la partea financiara te-ai gandit. Daca nu era aceasta motivatia, atunci poate te-ai gandit ca se poate veni cu goblenul deja cusut si cu episoade anterioare. Tocmai de aceea exista si elementele de siguranta, pentru a indeparta orice dubiu. Oricum, in caz de dubiu, oricine poate interveni si cere o dovada.
Sper ca nu te-am suparat nici eu cu parerea mea.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: