Acum este 13 Aug 2026, 14:18

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 23 Mar 2012, 21:20 
Neconectat

Nume forum:1
Lora, nici mie nu mi se pare corecta regula. Motivele ti le-a enumerat Ralu.

Dragi gargarite, dupa cum am inteles din parerea voastra, sunteti de acord sa premiem moderatoarea pentru munca ei si timpul dedicat concursului. Eu zic in felul urmator: concursul va fi pana la sfarsitul anului. Fiecare moderatoare va controla concursul pe 3 luni. Pentru a le putea premia, vom renunta la concursul lunar odata la 3 luni. Astfel nu le aducem o cheltuiala in plus celor de la TTT. Voi incepe eu si la sfarsitul lunii iunie voi intreba cine doreste sa preia stafeta.
Va rog sa va spuneti parerea fie ea pro sau contra.

P.S. Michela esti o scumpa. Multumesc si te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2012, 21:26 
Neconectat

Ralu si Adelina, sper sa nu va suparati. Eu sunt de profesie economist si m-am gandit si la cei de la TTT, daca le stimulam vanzarile isi permit sa ne sponsorizeze, este doar o parere a mea nu inseamna ca este si buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2012, 22:11 
Neconectat

Draga Lora este de laudat ideea ta.
Anul trecut a fost in concurs o clauza in care se dadeau puncte pentru modelele nou achizitionate. Din pacate am fost favorite putine din noi. Nu era corect ca cele care isi permiteau sa aiba mai multe puncte decat cele care lucrau. Eu am fost una din beneficiare si am ajuns la acesata concluzie.
Partea cu sa nu o coasem de 2 ori in concurs nu sunt de acord. Mie daca imi place modelul il cos si de 5 ori, mai schimb atele, panza. Nu pot face comanda in fiecare luna, iar pana cand ajunge la mine mi se lungesc urechile si imi trece dorinta de al coase.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2012, 18:38 
Neconectat

Borcan Adelina-Maria scrie:
Lora, nici mie nu mi se pare corecta regula. Motivele ti le-a enumerat Ralu.

Dragi gargarite, dupa cum am inteles din parerea voastra, sunteti de acord sa premiem moderatoarea pentru munca ei si timpul dedicat concursului. Eu zic in felul urmator: concursul va fi pana la sfarsitul anului. Fiecare moderatoare va controla concursul pe 3 luni. Pentru a le putea premia, vom renunta la concursul lunar odata la 3 luni. Astfel nu le aducem o cheltuiala in plus celor de la TTT. Voi incepe eu si la sfarsitul lunii iunie voi intreba cine doreste sa preia stafeta.
Va astept parerea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2012, 19:37 
Neconectat

Draga Adelina, eu cred ca renuntarea la un concurs lunar la fiecare trei luni ar fi rezolvarea pentru premierea moderatoarei. Efortul depus pentru moderare si timpul acordat trebuie recompensat cumva.
Eu te sustin si sunt de acord sa moderezi acest concurs.
Ralu, uneori m-am gandit si eu la acest aspect.

Citat:
Eu totusi nu pot sa cred ca in aceasta gradina putem participa 50 de gargarite (sau poate si mai multe) la un concurs, dar doar doua reusesc sa il si modereze.
Si totusi, m-am gandit la situatia mea. Timpul pentru mine este cel mai mare dusman si nu as putea sa moderez. Poate m-as descurcat in cursul lunii, dar la sfarsitul lunii mi-ar fi imposibil. In afara de timp, exista si o alta problema. Calculatorul de pe care intru eu este al fratelui meu. Acum mi l-a lasat acasa si pot intra, dar peste 2 saptamani se poate sa il ia si eu ce fac? Raman cu situatia nefacuta. Aceasta poate fi situatia multor dintre gargarite.
Sper ca nu am suparat pe nimeni. Am spus doar parerea mea si sper sa nu fie interpretata gresit.

Cu un gand bun,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 08:26 
Neconectat

Parerea mea este ca ar trebui ca moderatoarea sa ramana aceeasi pe tot parcursul concursului. Stiu ca se munceste mult si mai stiu ca nu sunt multe gargaritele care sa poata face lucurul asta, datorita serviciului, scolii sau pur si simplu lipsei timpului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 08:35 
Neconectat

Iar eu imi aduc aminte de Ralu, anul trecut, care a avut parte de un premiu atat de frumos de la TTT.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 17:02 
Neconectat

Borcan Adelina-Maria scrie:

Dragi gargarite, va astept cu pareri. Sa stiti ca nu se intampla nimic daca va spuneti parerea. Hi, hi, hi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 19:13 
Neconectat

Dragi gargarite, indraznesc si eu sa-mi spun parerea. Sustin ideea lui Mireille ca moderatoarea sa ramana aceeasi pe tot parcursul anului si bineinteles, sa fie premiata. Ma gandesc ca cea care ia decizia sa modereze un concurs de asa amploare isi face niste calcule de timp si disponibilitate de la inceput.
De asemeni, sunt de aceeasi parere cu Lora: un model sa nu fie cusut de 2 ori in cadrul concursului, adica cu atele ramase. Imi este imposibil sa cred ca gargaritele participante nu au macar un kit original in ladita lor de zestre.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu parerea mea.

Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 19:17 
Neconectat

Miha, eu sunt singura care s-a oferit sa modereze, si dupa cum bine stiti in vara, nu am disponibilitatea de a sta pe forum. M-am gandit ca premiindu-le, vor indrazni mai multe sa modereze.

Cat despre partea cu lucratul unui model de mai multe ori, tine de faptul ca sunt gargarite care lucreaza modele usoare de mai multe ori pentru a face puncte? Dar te rog sa fii sincera.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: