Acum este 13 Aug 2026, 15:28

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 26 Mar 2012, 19:39 
Neconectat

Nume forum:1
Draga mea, Miha, nu vreau sa te superi pe mine, dar sunt si fete care nu au un model nou in ladita. Iti spun sigur asta. Sa lasam mai bine la alegrea fiecareia ce vrea sa coasa.
Si chiar daca ma obrazniceste un pic Monica, te intreb daca ai inceput Splendoarea florala. Cat mai astept pana o vad cusuta de manuta ta?
Stiu ca Adelina are nunta anul asta , poate doar pe perioada nuntii, atat cat hotaraste ea ca si perioada, sa o inlocuiasca cineva. Stiu ca nu este usor sa-ti organizezi nunta singura. Si mai ales la varsta ei. Asa ca pe perioada care o hotaraste ea in vara, poate o ajutam sa modereze.
Va sarut pe aripioare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 19:40 
Neconectat

Am tot citit si pana la urma imi spun si eu parerea. Din experienta anului trecut, ideea concursului anual pare cea mai buna. Da posibilitatea mai multor Gargarite de a castiga cate un premiu. Eu cred ca este bine ca o data la trei luni sa se premieze moderatorul concursului. Daca din anumite motive nu mai poate continua, altcineva preia stafeta. Eu as opta pentru alegerea moderatorului concursului printr-un sondaj o data la trei luni.
Cat despre lucratul unui model de doua ori, de ce nu? Parca punctam cat s-a lucrat nu ce s-a lucrat. Dau un exemplu pur ipotetic: am doua surori si vreau sa le fac cadou de Craciun cate o iconita. De ce sa nu o pot lucra de doua ori in cadrul concursului? Doar exista elementele de siguranta, care impiedica postarea fotografiilor dintr-un serial de doua ori. Si am observat ca panza a fost diferita de cea originala la toate modelele ce au fost lucrate de doua sau mai multe ori.
Iar despre concursul lunar, eu as renunta de tot la el, cel putin pentru o perioada (a se vedea concursul de luna aceasta).

Sperand ca nu deranjeaza pe nimeni parerea mea, va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 19:44 
Neconectat

Adelina, stiu ca tu la vara nu ai disponibilitatea de a sta pe forum, dar parca Michela si-a oferit disponibilitatea in acea perioada fara a avea nici o pretentie.
Referitor la al doilea aspect, sincer, m-am gandit si la lucrul pe care l-ai mentionat. Nu cred ca se poate impune o regula de complexitate a modelelor cu care participa gargaritele la concurs, dar macar daca un model este cusut de 2 ori in cadrul concursului, sa fie facut cu kitul original. Macar in asa fel sa putem spune "multumesc" celor de la TTT care, pe langa spatiul oferit pe acest forum, mai ofera si premii.

Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 19:47 
Neconectat

Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Si chiar daca ma obrzniceste un pic Monica, te intreb daca ai inceput Splendoarea florala. Cat mai astept pana o vad cusuta de manuta ta?
Chiar nu inteleg rostul acestei rautati, Mireille.

Monica, imi cer scuze, dar nu m-am putut abtine. Daca tu crezi ca este neavenit comentariul, te rog sa-l stergi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 19:48 
Neconectat

Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Draga mea, Miha, nu vreau sa te superi pe mine, dar sunt si fete care nu au un model nou in ladita. Iti spun sigur asta. Sa lasam mai bine la alegrea fiecareia ce vrea sa coasa.
Si chiar daca ma obrazniceste un pic Monica, te intreb daca ai inceput Splendoarea florala. Cat mai astept pana o vad cusuta de manuta ta?
Stiu ca Adelina are nunta anul asta , poate doar pe perioada nuntii, atat cat hotaraste ea ca si perioada, sa o inlocuiasca cineva. Stiu ca nu este usor sa-ti organizezi nunta singura. Si mai ales la varsta ei. Asa ca pe perioada care o hotaraste ea in vara, poate o ajutam sa modereze.
Va sarut pe aripioare.
Cum as putea sa ma supar? Suntem aici sa ne sfatuim si sa gasim solutia cea mai buna.

Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 19:51 
Neconectat

Nico nu este rautate. Cu ceva vreme in urma am trimis Mihaelei Splendoarea florala. O intrebam doar daca a inceput sa coasa la ea. Atata tot. De ce tot timpul vedeti in afirmatiile cuiva o rautate ? Chiar nu a fost. Eu va apreciez pe toate si-mi sunteti dragi toate a egala masura. Bine, recunosc, Adelina mai mult decat toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 19:54 
Neconectat

In acest caz, scuze Mireille.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 19:56 
Neconectat

Nu-i nici o problema Nico. Stii bine doar ca mie nu-mi plac rautatile. Eu va apreciez pe fiecare pentru ce stiti sa faceti. Nici prin gand nu mi-a trecut vreodata sa fiu rea cu vreo gargarita.
Te sarut pe codita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 20:02 
Neconectat

Mireille, scumpa mea, ma bucur ca ma intelegi si ca stii ca in perioada aceea nu o sa pot fi in gradina.
Nico, multumesc ca iti spui parerea pentru a putea lua o hotarare.
Miha, am inteles ce vrei sa spui. Parerea mea nu coincide cu a ta, dar daca vor fi mai multe pareri pro acestui lucru, va fi trecut in regulament, desi imi pare ca o restrictie.

Dragele mele, pana acum este in favoare schimbarea moderatorului la fiecare 3 luni si premierea acestuia.

Astept si alte opinii cu privire la:
- Schimabrea moderatorului la fiecare 3 luni si premierea acestuia sau un singur moderator pe tot parcursul anului.
- Coaserea de mai multe ori a aceluiasi model cu atele ramase, in cadrul concursului sau coaserea doar o singura data a unui kit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2012, 20:05 
Neconectat

Nu, Mireille, spre rusinea mea nu am inceput Splendoare florala. Iti multumesc si pe aceasta cale pentru gestul tau deosebit. Sper s-o cos la anul cu mare drag.
Stiu ca sunt off topic si-mi cer scuze.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: