Acum este 21 Apr 2026, 03:43

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1809 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 177, 178, 179, 180, 181
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii iulie
MesajScris: 02 Aug 2010, 11:21 
Neconectat

Nume forum:1
Multumesc frumos, Monica.
Sunteti o echipa extraordinara.
Va pup

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Leagan de panselute - goblen cusut de Dani
MesajScris: 02 Aug 2010, 11:40 
Neconectat

As vrea sa va rog ceva chiar daca poate nu am dreptul fiind noua pe forum dar si pentru ca este primul concurs la care am participat. As dori sa imi schimbati goblenul Suflete pereche primit de la Maria Nistor deoarece nu ma reprezinta nu am cusut nici unul in acest gen si nici nu ma incanta. Ati putea sa imi schimbati modelul cu orice altceva peisaje, religioase sau oricare categorie.
TTT, va multumesc si sper sa nu va creez o neplacere, si daca este cu neputinta sa-l schimbati imi cer scuze si il cos cu placere pe cel oferit.
O rog pe Admina sa imi editeze mesajul deoarece l-am scris pe telefon.
Maria, iti multumesc pentru cadou si şper sa nu te supar cu cererea mea si spor la Venetia primavara care imi place la nebunie.
Pupici pentru toate gargaritele.

Paraschiva, atunci sa fie Venetia, primavara sau Treptele iubirii? Imprimat sau cu diagrama? Este important sa stim ca iti place ceea ce primesti in dar de la noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2010, 11:44 
Neconectat

Am uitat sa precizez ca diferenta de bani pentru ca il schimbati o platesc eu. Mii de multumiri.

Nu este cazul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2010, 12:13 
Neconectat
Site Admin

As dori sa moderez concursul pentru luna urmatoare, dar as vrea sa stiu daca am acceptul tau pentru 3 premii pentru concursul de goblen si un premiu pentru gargarita lunii.
Pentru ca m-am gandit la un alt tip de concurs, modelul pentru mine as dori sa il dau pentru castigatoarea concursului de fotografii.
Astept raspunsul tau si nu ma supar daca nu se pot acorda toate aceste premii.
Intre timp, cer si aprobarea gargaritelor pentru noul concurs.

Ralu, conform intelegerii noastre, prealabile inceperii concursului, erau numai cinci premii si cu al tau (cel pe care l-ai cedat sectiunii concursului de fotografii).
Cand premiul de la Suflete pereche a fost reportat la sectiunea concurs, m-am gandit ca s-au completat premiile necesare (cele cinci promise si chiar un premiu pentru moderatoare). Numai ca tu l-ai reportat la Sectiunea indicii si astfel am ajuns la al saptelea premiu pe care, iata, ti l-am acordat cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2010, 12:18 
Neconectat

Monica, ai reusit mereu sa ne citesti gandurile.
Tot respectul si felicitarile de rigoare, tie si intregii echipe.
Fara voi, nimic nu ar fi posibil. Multumesc ca existati!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2010, 12:25 
Neconectat

Fiind un model foarte drag mie, acest goblen il consider mult mai mult decat un premiu.
TTT, iti multumesc ca existi.

Pupici

P.S. Astazi voi face o mica comanda, cu rugamintea de a primi Suflete pereche impreuna cu pachetul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2010, 12:34 
Neconectat

Va multumesc imi plac ambele modele. Vreau sa fie cu diagrama pentru ca m-am chiorât destul la cel pe care il am si daca nu era Dani nu îl mai coseam. Va rog sa imi alegeti dumneavoastra un model din cele doua, doar este cadou.
Va multumesc mult.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2010, 14:50 
Neconectat

Cele mai calde felicitari moderatoarei, iar motivele le-am mentionat la sfarsitul concursului.
Ralu, ai fost fenomenala. Cu siguranta, gargaritele ce vor decide sa modereze urmatoarele concursuri se vor inspira din ceea ce ai daruit pana acum.
Felicitari pleaca si catre castigatoarele de la sectiunea goblen care au muncit de zor pentru a oferi rodul muncii lor altor gargarite. Ce poate fi mai frumos de atat?
Mona, ai demonstrat un talent deosebit in arta fotografiei, cred ca ar trebui valorificat, ce zici?
Abriela, iata ca bataile de cap pe care Ralu ti le-a dat de-a lungul lunii, ti-au fost rasplatite. Felicitari si-ti multumesc pentru zambetele care mi le-ai adus.
TTT, este inutil sa mai repet ca fara inima si sufletul vostru darnic nimic din toate acestea n-ar fi existat!
Sunt convinsa ca si voi asteptati cu nerabdare, ca si noi, dealtfel, sfarsitul fiecarei luni pentru a ''simti'' emotiile ce ne incarca pe toti cu bunatatea voastra.
Felicitari din inima, tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Aug 2010, 16:36 
Neconectat

A fost surpriza zilei, am intrat (dupa mai multe zile de absenta motivata) si am vazut ca am castigat.
Va multumesc tuturor pentru felicitari, pentru sustinere, dar si pentru voturile acordate fotografiilor mele. Ma bucur ca v-au placut.
Ralu, ai fost la inaltime, exact asa cum esti de obicei.
Monica, tie si gargaritelor de la TTT va multumesc din suflet pentru premiu. Imi place foarte mult si am apreciat enorm atentia vostra la detalii. Este un peisaj cu flori si apa, exact pe gustul meu si de abia astept sa il cos. Oare este prea tarziu daca as face si o comanda care sa o adaugati in colet?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1809 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 177, 178, 179, 180, 181

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: