Acum este 14 Aug 2026, 02:23

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 03 Ian 2013, 13:51 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, si eu sunt de acord cu acest concurs.
Va pup si va imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 17:51 
Neconectat

Si cine scrie ca este de acord cu concursul sa si participe, obligatoriu; altfel, ne trezim cu 100 de aprobari si 2 participante.
Optiunea mea este pauza.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 18:32 
Neconectat

Dalina, imi place ideea ta si daca se va tine acest concurs, mi-as dori sa particip. Daca nu ne hotaram repede, parerea mea este sa-l lasam pentru luna viitoare, iar la 1 februarie putem deschide concursul.
Nico, si eu sunt pentru premierea imaginii/creatiei, nu a setului. Cu privire la numarul minim de participante nu stiu daca este o idee buna. Ne putem trezi ca 7-8 gargarite muncesc si trimit fotografiile, ca sa nu fie postate, ca nu este numarul minim de participante.
Cosmina, sunt de accord cu tine. Cine accepta concursul din luna respectiva sa si participe, altfel sa propuna altceva.
Sper ca nu v-am suparat cu parerile mele.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 23:34 
Neconectat

Nadina, ceea ce am scris eu era doar un exemplu. Numarul minim de participante il putem hotari de comun acord, dar mai ales cu acordul Monicai. Ceea ce zici tu e corect, dar ce te faci in cazul in care ai doar 1-2 participante? A foast aproape cazul concursului de luna trecuta. Parerea mea e ca trebuie stabilit un numar minim, iar cele care participa sa stie clar de la inceput ca daca nu exista un numar minim de participante, concursul se suspenda, fara suparare si fara discutii.
In legatura cu concursul de luna aceasta, si mie mi se pare putin cam tarziu si ar trebui lasat pe luna viitoare. Nu strica o luna de pauza.

Ivan Ioana Adina scrie:
Cosmina, sunt de accord cu tine. Cine accepta concursul din luna respectiva sa si participe, altfel sa propuna altceva.

Am mai propus lucrul asta, dar nu prea ai cum sa constrangi pe cineva sa participe. Si se mai poate intampla urmatoare situatie (ma dau pe mine de exemplu ca sa nu supar pe nimeni): Imi propun sa particip, scriu in topic, dar cad pe gheata si imi rup mana, deci nu mai pot participa (sau alte situatii care ma pot pune in imposibilitatea de a participa). Ce se intampla in acest caz?
Eu zic ca in aceasta luna sa ne gandim la aceste situatii si sa incropim o varianta de regulament generala care sa poata fi aplicata la toate concursurile si abia apoi sa incepem un nou concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 23:35 
Neconectat

Si eu sunt de acord cu ideea Dalinei, ar fi un concurs frumos.
Eu cred ca mai e o problema la aceste concursuri artistice si anume timpul de pregatire. De exemplu, pentru luna decembrie multe poate aveau deja terminate decoratiunile chiar inainte de 1 decembrie si deci parteciparea cu ele la concurs era imposibila. De aceea, eu ma gandeam ca eventual aceste concursuri sa le pregatim cu mai mult timp inainte, cum ar fi sa stabilim acum regulamentul pentru concursul de pe luna februarie, sa il postam si astfel avem mai mult timp de pregatiri.
Milos Cosmina Elena scrie:
Si cine scrie ca este de acord cu concursul sa si participe, obligatoriu; altfel, ne trezim cu 100 de aprobari si 2 participante.

Pe de o parte, ai dreptate Cosmina, doar ca acest lucru ar insemna sa se faca un concurs cu cartile pe fata, adica sa se stie cine e autoarea creatiilor. Poate am putea reveni si la acest fel de concurs, caci ma gandesc ca la un anumit moment nu o sa mai avem nici foarfece sau alte elemente de siguranta care sa nu fie recunoscute in fotografii.
Acestea sunt doar opiniile mele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 23:36 
Neconectat

Pentru stabilirea unui numar minim de partecipante sunt de acord si eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2013, 00:23 
Neconectat

Dragele mele, ma bucur ca v-a placut ideea. Daca vreti sa inceapa la 1 februarie eu nu ma supar. Aveti dreptate, este mai mult timp pentru creatie si regulament. In legatura cu participantele, daca sunt 5 participante e mai bine, 10 m-i se pare un pic cam mult.
La ce spunea Ralu cu acordul lor in acest topic, are dreptate. Sunt multe gargarite care nu scriu, dar le-am vazut active la concurs. Mie personal imi place mai mult suspansul si surpriza, de la sfarsit. Cine ce a lucrat.
Cu o singura creatie sunteti de acord? Trei mi se pare prea mult si cred ca si asta sperie pe multe gargarite. Ma dau pe mine exemplu, luna trecuta cu toata treaba mea, un model as fi facut, dar trei imi era imposibil cu doi copii mici si cu santier prin casa.
La fotografii e altceva, dar la creatie e mai greu. Iti trebuie timp si rabdare.
Va astep cu propuneri.
Cu drag va imbratiseaza,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2013, 00:50 
Neconectat

Dragele mele va propun un regulament provizoriu:

• La acest concurs pot participa toate gargaritele care au lucrat sau au in lucru cel putin un model de la Rogoblen.

• Pana pe data de 21 februarie 2013, toate gargaritele doritoare sunt invitate sa trimita fotografiile cu tema ,,Accesorii de gargarita”, pe adresa de mail ....
• Fiecare gargarita participanta are obligatia de a trimite pe langa fotografia cu produsul final realizat si doua fotografii intermediare: una cu materiale necesare si una din timpul lucrului. Aceste fotografii vor fi postate la finalul lunii in topicul creat special pentru acest concurs.

• Mare atentie, inainte de a incepe crearea produsului, fotografiati materialele necesare.

• Nu este acceptata fotografia cu produsul realizat, daca pe langa aceasta nu vor exista si celelalte doua fotografii.

• Nu sunt acceptate fotografii cu produse cumparate din comert.

• Fotografia finala trebuie facuta pe un fundal alb (pe hartie, o fata de masa etc.) si sa aiba ca element de siguranta ....

• Toate fotografiile trebuie sa fie creatie personala, sa nu fie prelucrate sau preluate de pe internet. In fotografii nu trebuie sa apara elemente care ar putea duce la identificarea autoarei. In caz contrar, fotografia respectiva nu va intra in concurs.

• Gargarita participanta are obligatia de a nota in mail numele de pe forum, atunci cand trimite fotografiile (pentru a nu se crea confuzii).

• Fiecare set de fotografii va primi confirmare de primire in maxim 3 zile. Daca nu ati primit confirmarea, va invit sa retrimiteti fotografiile.

• Pe data de 22 februarie 2013 fotografiile vor fi postate in acest topic, iar cand se da startul (Start vot!) gargaritele pot vota fotografiile preferate.

• Gargaritele care voteaza pot acorda 5 (cinci) voturi, dupa cum urmeaza:
Locul I - fotografia nr. a (5 puncte)
Locul II - fotografia nr. b (4 puncte)
Locul III - fotografia nr. c (3 puncte)
Locul IV - fotografia nr. d (2 puncte)
Locul V- fotografia nr. e (1 puncte)

• Nu se pot vota propriile fotografii.
• Gargaritele participante au obligatia de a vota in cadrul concursului.
• La sfarsitul lunii, vom afla autoarele fotografiilor.
• Se va premia gargarita care a acumulat cele mai multe puncte la fotografia trimisa si acceptata pentru concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2013, 00:51 
Neconectat

Nico cazul prezentat de tine cred ca este destul de rar intalnit si nu doresc nimanui asa ceva. Este posibil sa se intample, dar este posibil, asa cum a spus si Cosmina, sa avem 100 de aprobari si 2 participante.
Trebuie stabilit un numar minim de participante dar nu chiar mare deoarece putem avea supriza ca unele dintre noi sa munceasca degeaba.
Ralu mie mi-ar place sa avem voie sa pregatim creatia inca de pe acum, pentru concursul din luna februarie. Astfel poate vor fi mai multe participante, pentru ca timpul pus la dispozitie este mai mare.
Citat:
Pe de o parte, ai dreptate Cosmina, doar ca acest lucru ar insemna sa se faca un concurs cu cartile pe fata, adica sa se stie cine e autoarea creatiilor.
Nu cred ca este un concurs cu cartile pe fata deoarece, cum spunea Dalina, e posibil sa participe si alte gargarite care nu si-au dat cu parerea, iar daca 10 gargarite spun ca participa nu ai de unde sa sti care sunt creatiile fiecareia. Elementele de siguranta pot fi foarte diversificare, nu numai foarfeci sau pixuri. O bucata de hartie sau orice alt obiect din casa poate fi element de siguranta.
Cred, sau macar sper, ca numarul participantelor sa crasca daca este nevoie doar de o creatie din partea fiecareia pentru concurs.
Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu parerile mele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2013, 00:54 
Neconectat

Va astept cu propuneri pentru regulament, materiale, element de siguranta, chiar si data de incepere a concursului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: