Acum este 14 Aug 2026, 02:23

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 09 Ian 2013, 00:30 
Neconectat

Nume forum:1
Ralu, eu sunt de acord cu tine. Astept sa vad si parerile celorlalte gargarite, iar de luni mi-ar place sa incepem concursul, mai ales ca februarie este luna mai scurta.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2013, 10:06 
Neconectat

Dragele mele, va multumesc pentru idei.
Ralu si eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste crearea accesoriului.
- Puteti folosi ce doriti, numai ca in crearea acesoriului sa folositi unul/una din urmatoarele indeletniciri: cusut, tricotat, crosetat, tesut, etc. Nu stiu daca m-am expimat cum trebuie, dar banuiesc ca intelegeti ce vreau sa spun.
- perioada in care se desfasoara concursul am inteles ca vreti sa fie 14 ianuarie - 19 februarie. Sunteti de acord?
La punctul trei din regulament (multumesc Onuta pentru regulament), as avea o precizare. La fiecare accesoriu creat as dori:
- o imagine cu materialele + element de siguranta (in caz ca pe parcurs va mai vin idei si nu ati fotografiat un anumit material puteti sa-l postati la a doua sau a treia imagine, dar sa nu fie un element major, exemplu: fundite, nasturi, etc.);
- a doua imagine sa fie una intermediara cu accesoriul in lucru + element de siguranta;
- a treia imagine cu produsul final + element de siguranta si descrierea produsului (la descriere v-as ruga sa imi spuneti exact ce doriti sa contina)
Mai am o nelamurire. La concursurile de acest gen moderatoarea are sau nu voie sa voteze pentru ca nu am vazut in nici un regulament scris acest lucru.

Va multumesc pentru colaborare.
Cu drag va imbratiseaza,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2013, 10:20 
Neconectat

Dalina, pentru mine este ok tot ce ai specificat. În ceea ce priveste moderatoarea, fotografiile fiind anonime pentru restul gargaritelor, ea nu poate vota, dar poate participa.
Dacă reuşeşti să refaci Regulamentul, ar fi mai uşor de revăzut. Iti sugerez să numerotezi regulile, pentru a ne referi mai uşor la ele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2013, 10:28 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Dalina, pentru mine este OK tot ce ai specificat. În ceea ce priveste moderatoarea, fotografiile fiind anonime pentru restul gargaritelor, ea nu poate vota, dar poate participa.
Dacă reuşeşti să refaci Regulamentul, ar fi mai uşor de revăzut. Iti sugerez să numerotezi regulile, pentru a ne referi mai uşor la ele.
Draga Ralu, iti multumesc. Cred ca nu este tarziu daca il fac la noapte. Ziua nu prea reusesc, stii tu de ce.

Pupici pentru tine si Dario.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2013, 10:32 
Neconectat

Dalina, si pentru mine este OK.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2013, 11:32 
Neconectat

Vad ca s-au cristalizat ideile. Imi place ce vad pe aici. Dalina, te astept cu regulamentul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2013, 14:16 
Neconectat

Regulament provizoriu:

1. La acest concurs pot participa toate gargaritele care au deschisa o Colectie si au lucrat cel putin un model de la Rogoblen.

2. Moderatoarea poate participa, dar nu poate vota.

3. Data de desfasurare a concursului este 14 ianuarie 2013 – 19 februarie 2013.
Pana pe data de 19 februarie 2013, toate gargaritele doritoare sunt invitate sa trimita maxim 3 seturi de fotografii cu tema ,,Accesoriu de gargarita”, pe adresa de mail [...].
Atentie! O gargarita poate participa cu minim un accesoriu, dar nu mai mult de trei accesorii.

4. Fiecare set de fotografii trebuie sa contina: o imagine cu materialele necesare, o imagine intermediara din timpul lucrului, o imagine cu produsul final si o descriere (modul in care a fost creat produsul).

5. Toate fotografiile sa fie realizate pe un fond nul si sa contina elementul de siguranta...

6. Nu este acceptat setul de fotografii al produsului realizat, daca aceasta nu este complet (cele 3 fotografii) si nu contine descrierea.

7. Nu sunt acceptate fotografii cu produse cumparate din comert. Se poate folosi orice material, cu conditia ca produsul final sa contina una din indeletnici: cusut, tricotat, crosetat, tesut, etc.

8. Toate fotografiile trebuie sa fie creatie personala, sa nu fie prelucrate sau preluate de pe internet. In fotografii nu trebuie sa apara elemente care ar putea duce la identificarea autoarei. In caz contrar, setul de fotografii nu va fi acceptat pentru concurs.

9. Gargarita participanta are obligatia de a nota in mail numele de pe forum, atunci cand trimite fotografiile (pentru a nu se crea confuzii).

10. Fiecare set de fotografii va primi confirmare de primire in maxim 3 zile. Daca nu ati primit confirmarea, va invit sa retrimiteti fotografiile.

11. Pe data de 20 februarie 2013 seturile de fotografii vor fi postate in acest topic (respectiv topicul dedicat concursului "Accesoriu de gargarita"), iar cand se da startul (Start vot!) gargaritele pot vota fotografiile preferate.
Daca nu s-a atins pragul minim de participante, tot in aceasta zi vom afla daca se reporteaza concursul pentru luna viitoare.

12. Gargaritele care voteaza pot acorda 3 (trei) voturi, dupa cum urmeaza:
Locul I - fotografia nr. a (3 puncte)
Locul II - fotografia nr. b (2 puncte)
Locul III - fotografia nr. c (1 punct)

13. Nu se pot vota propriile seturi de fotografii.

14. Gargaritele participante au obligatia de a vota in cadrul concursului. In caz contrar, gargarita ce nu a votat va fi descalificata.

15. La sfarsitul lunii, vom afla autoarele creatiilor.

16. Se va premia setul de fotografii care a acumulat cele mai multe puncte.

17. Pentru realizarea concursului este necesara participarea a minim ...gargarite. In caz contrar concursul se reporteaza pentru urmatoarea luna sau pana se atinge pragul minim de participante. Gargaritele care au participat in prima luna si concursul nu s-a tinut, au privilegiul de a participa cu inca un set de fotografii in luna urmatoare.

Draga Monica, avem nevoie si de parerea ta in legatura cu numarul de participante.

Va multumeac pentru asteptare.

Dalina, voi hotarati. Eu pot sa va urez doar succes.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2013, 14:41 
Neconectat

Dalina, fotografiile vor fi postare toate 3 de la începutul concursului?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2013, 14:54 
Neconectat

Imi cer scuze, am uitat un punct esential din regulament pentru cine nu a urmarit acest topic.

Cum traduc eu ,,Accesoriul de gargarita" - un obiect (exemplu: pernita pentru ace, husa (toc) forfecuta, cutie pentru ate, organizatoare, genti, jurnale, album foto, etc.), folosit pentru pasiunea noastra comuna - lucrul de mana?
Ce parere aveti?
Va multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2013, 15:17 
Neconectat

Alina David scrie:
Imi cer scuze, am uitat un punct esential din regulament pentru cine nu a urmarit acest topic.
Cum traduc eu ,,Accesoriul de gargarita" - un obiect (exemplu: pernita pentru ace, husa (toc) forfecuta, cutie pentru ate, organizatoare, genti, jurnale, album foto, etc.), folosit pentru pasiunea noastra comuna - lucrul de mana?
Ce parere aveti?
Va multumesc.
Este perfect asa, Dalina. Important este ca imaginatia sa isi spuna cuvantul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: