Acum este 30 Apr 2026, 04:06

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 221 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargarita Lunii
MesajScris: 07 Mai 2010, 14:33 
Neconectat

Nume forum:1
Sonia, trebuie sa-ti exprimi votul pentru o singura gargarita. Saptamana viitoare poti nominaliza alta gargarita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mai 2010, 15:11 
Neconectat

In cazul asta, saptamana aceasta o votez pe Anca Perhischi, urmand ca saptamana viitoare sa propun cealalta gargarita.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mai 2010, 15:18 
Neconectat

De multe ori, cand trec prin ceea ce am scris, am impresia ca nimic nu nu-mi place si parca nimic nu reda ceea ce simt pentru fiecare gargarita. Dar citind cele scrise de voi, ma face fericita ca totusi reusesc sa impar putina bucurie. Va multumesc dragi gargarite.

Votul meu va merge catre Bica, nu pentru ca o consider bunicuta pe care nu o mai am sau pentru ca a fost cea care mi-a ales numele de gargarita, ci pentru cuvintele sale care stie sa mangaie acolo unde e nevoie, pline de intelepciune si balsam pentru rana, dar cu aceasi blandete stie sa mustre, ca o bunicuta grijulie ce vrea binele copilasilor ei.
Gargarita veterana, cu o prezenta constanta in gradina, care de fiecare data cand a fost nevoie a dat o mana de ajutor la solutionarea multor probleme legate de gradina noastra, dar si a multor cereri venite din partea suratelor noastre.
Si exemplele ar putea continua, dar in incheiere, doresc ca Cel de Sus sa-i dea sanatate sa ne bucuram de prezenta ei cat mai des pe forum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mai 2010, 19:45 
Neconectat

Simt ca trebuie sa lamuresc ceva. Vreau sa va spun ca daca as fi putut v-as fi nominalizat pe toate. Fiecare in felul ei inseamna ceva, aduce un plus gradinii noastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 17:17 
Neconectat

Imi pare rau ca se poate vota doar o gargarita.
Asa cum spune si Rodica, fiecare prin modul ei de a fi, scrie o pagina in aceasta poveste a gradinii noastre.
Votul meu merge catre gargarita: Balan Daniela. O gargarita corecta si cu un raspuns scurt si clar pentru orice intrebare sau orice problema ai avea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 17:38 
Neconectat

Nu stiu daca imi este permis dar as vrea sa fac si eu o nominalizare daca se poate. Eu personal as avea o propunere pentru Gargarita Lunii si anume draga noastra Laura. Si nu cred ca mai este nevoie sa specific de ce. Toate stim foarte bine cat inseamna Laura pentru noi.
Iar pentru Gargarita saptamanii pe Sonia cea care mereu ne aduce sa citim Cartea Sfanta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 17:42 
Neconectat

Nu sunt de prea mult timp pe forum, deci nu am reusit sa va cunosc pe toate. Insa, in acest timp, Dani Balan mi s-a lipit de suflet.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 17:45 
Neconectat

Dragi gargarite, va multumesc din suflet pentru nominalizari si pentru cuvinte. Am ramas profund miscata de gestul vostru si ma bucur de fiecare data cand va pot fi de folos.
O imbratisare mare pentru toate gargaritele, prietene de suflet.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 17:48 
Neconectat

Votul meu merge catre gargarita Rodica Olteanu.
O adevarata pasionata de tot ce presupune arta goblenului, profesionista desavarsita, Rodica Olteanu impresioneaza prin modul frumos, corect in care stie sa-si conduca viata, fara inhibitii, fara false pudori. Rodica nu sufera de cameleonismul specific celor mai multi dintre noi, refuzand sa fie astazi intr-un fel, pentru ca maine sa fie altfel, doar pentru a-si atinge vreun tel ascuns. Altruista, spirit crestin in adevaratul sens al cuvantului, ea este totdeauna fidela propriilor principii, ceea ce carcotasii ar cataloga drep fire vulcanica. Cred ca pentru fiecare din noi Rodica ar putea fi un exemplu de corectitudine, echilibru si consecventa cu sine insasi si cu ceilalti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 18:05 
Neconectat

Votul meu merge catre gargarita Rodica Olteanu.
Gargarita Raza-de-Soare este o persoana plina de viata, sufletista si spune lucrurile pe nume. Se dedica sufleteste in ceea ce face, adica in arta goblenului. Eu, personal, o consider o adevarata gargarita din gradina noastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 221 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: