Acum este 10 Aug 2026, 13:51

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 18 Apr 2010, 13:01 
Neconectat

Nume forum:1
Alina, indiciile vor fi despre gargarite si despre modelele TTT. Propun un numar de 5 indicii pe zi, fara limitare la raspunsuri (o gargarita poate raspunde de cate ori are ocazia, iar indiciile vor fi postate in diferite momente ale zilei). Cat despre lucrul la goblen, imi doream sa nu mai amestecam cele doua concursuri, dar am sa ma gandesc la o solutie, sa vedem cum putem rezolva situatia astfel incat sa fie toata lumea multumita.

Va astept cu opinii (pro si contra). Daca nu va spuneti parerea, iar vor aparea discutii pe parcursul concursului si nu se mai doreste acest lucru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 14:26 
Neconectat

Cristina, eu sunt perfect de acord cu propunerea ta. Eu am mai participat la concursuri de acest gen aici si mi-a placut mult. Cel putin o data la cateva luni sa mai fie si cate un concurs fara numarat centimetri.
Ideea cu Gargarita saptamanii este de asemenea binevenita.
Te felicit pentru ca ai initiativa si idei noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 17:43 
Neconectat

Si eu sunt de acord cu moderarea concursului de catre Cristina. Suntem pe un forum despre goblen si cred ca este bine sa fie si o sectiune dedicata lui, dar si propunerea unei sectiuni diferite dedicata fotografiei si altor indicii este bine venita.
In ceea ce priveste centimetrii lucrati, mie mi s-a parut mai usor sa postezi la finalul saptamanii cat ai lucrat, decat sa fie episoade delimitate.
Mult succes!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 22:26 
Neconectat

Si pentru a discuta pe ceva concret, va propun o prima varianta a Regulamentului:

La acest concurs pot participa toate gargaritele active pe forum, indiferent daca au sau nu un serial activ. Concursul se va desfasura pe parcursul lunii mai.

• Se va adauga cate 1 punct pentru fiecare centimetru patrat lucrat, postat de gargarite in topicul pentru concurs (numarul de episoade ce pot fi postat este nelimitat, dar minim o data pe saptamana). Fiecare episod trebuie sa fie numerotat si sa se specifice numarul de centimetri patrati lucrati in episodul respectiv. Dedesubt se vor posta doua imagini, una cu episodul anterior punctat si una cu episodul curent, pentru a se vedea clar diferenta. Episodul lucrat si cel anterior sa fie postat in topicul pentru concurs. Daca aceasta regula este incalcata, gargaritei care a incalcat regulamentul nu i se vor acorda punctele respective. De asemenea, in cazul in care o gargarita termina modelul cu care intra in concurs, are obligatia de a specifica modelul cu care va intra in concurs, anterior postarii primului episod din noul model.
• Daca o gargarita lucreaza un model in cruciulita, punctarea se va face la puncte lucrate, echivalandu-se astfel numarul de puncte lucrate in cruciulita cu cel lucrat pe panza clasica de goblen.

• La sfarsitul fiecarei saptamanii voi posta un clasament provizoriu, iar la sfarsitul lunii va fi decalarata castigatoare doar gargarita de pe primul loc.

• Saptamanal (de luni pana vineri) voi posta in topicul pentru concurs diverse indicii (intrebari legate de forum, de modelele TTT). Va fi punctata gargarita care raspunde prima corect la intrebarea pusa. Numarul zilnic de indicii va fi nelimitat, postate la diferite ore ale zilei, astfel incat fiecare gargarita sa aiba sansa sa raspunda la aceste intrebari. Fiecare raspuns corect va f notat cu 1 punct.

• La sfarsitul fiecarei saptamanii voi posta un clasament provizoriu cu gargaritele care au raspuns la indicii, iar la sfarsitul lunii va fi declarata castigatoare gargarita care are cele mai multe puncte acumulate.

• In perioada 1- 8 mai fiecare gargarita doritoare este invitata sa trimita fotografii proprii (aici am nevoie de ajutorul vostru pentru a alege tema) pe adresa de mail a concursului. Numarul de fotografii maxim admis pentru fiecare gargarita va fi de 3 fotografii.

• In data de 9 mai 2010 voi afisa fotografiile trimise notate asfel: fotografia 1, fotografia 2, etc. . Fiecare gargarita este invitata sa-si aleaga fotografia favorita si sa specifice acest lucru, acordandu-i 5 puncte.

• La sfarsitul saptamanii 9-15 mai 2010 voi afisa autoarele fiecare fotografii si punctajul obtinut.

• In saptamana 16-22 mai 2010, gargaritele sunt invitate sa trimita alte fotografii (si aici voi avea nevoie de ajutorul vostru la alegerea temei). Numarul de fotografii maxim admis pentru fiecare gargarita va fi de 3 fotografii.

• Pe data de 23 mai 2010 voi posta fotografiile la fel ca pe cele din saptamana anterioara.

• In perioada 23-29 mai sunteti invitate sa votati fotografia aleasa la fel ca la tema anterioara.

• La sfarsitul lunii punctele cumulate de la cele doua teme vor fi adunate si va fi decalarata castigatoare gargarita care obtine punctajul cel mai mare.

• La inceputul concursului, voi deschide un topic separate intitulat Gargarita Lunii. In fiecare saptamana a lunii mai sunteti invitate sa propuneti o gargarita pentru titlul de Gargarita Saptamanii. In acordarea titlului se va tine cont de activitatea gargaritei pe forum, de disponibilitatea acesteia de a fi alaturi de celelalte gargarite in zborul lor prin gradina, de modul de lucru, etc. Fiecare propunere trebuie sa fie argumentata. Nu se vor lua in calcul argumentele de genul: “imi place de ea”. La sfarsitul saptamanii gargarita care acumuleaza cele mai multe puncte va fi declarata Gargarita Saptamanii, iar la finalul lunii, gargarita care a acumulat cele mai multe propuneri pe parcursul intregii luni va fi declarata castigatoare concursului primind titlul de Gargarita Lunii. Am rugamintea sa incercati sa fiti cat mai obiective in acordarea acestui titlu, sa nu tineti cont doar de afinitatile proprii, ci sa analizati indelung activitatea fiecareia dintre gargarite pe forum.

• O gargarita poate participa la toate sectiunile concursului.

• Daca una din gargarite castiga doua sectiuni ale concursului, aceasta are dreptul de a-si alege sectiunea la care doreste sa ramana castigatoare, iar premiul ei de la sectiunea la care a renuntat va fi acordat ocupantei locului doi.

In final, vor fi 4 castigatoare, la patru sectiuni :
• Sectiunea goblen
• Sectiunea indicii
• Sectiunea fotografie
• Marele premiu: Gargarita Lunii

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 22:46 
Neconectat

Suna bine regulamentul concursului si mi se pare destul de clar cat sa nu mai apara diverse discutii. Nu stiu cat timp voi avea la dispozitie in luna mai pentru ca plec in Belgia la inceputul lunii, dar o sa incerc sa tin aproape si eu.
Succes la moderat, Cristina.
Pupici tuturor

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 23:09 
Neconectat

Cristina, mi se pare foarte buna ideea ta. Regulamentul propus de tine este foarte usor si bine stabilit. Cred ca va fi ok.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 23:39 
Neconectat

Gargarite harnicute, vreau sa participati activ la redactarea finala a regulamentului, precum si la propunerea pentru cele 2 teme ale concursului de fotografii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Apr 2010, 07:58 
Neconectat

Am si eu o intrebare. Se poate participa la acest concurs, doar la anumite sectiuni, sau obligatoriu trebuie sa participi la toate sectiunile?
Va imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Apr 2010, 08:06 
Neconectat

O gargarita poate participa la oricare din sectiuni. Nu este obligatorie participarea la toate sectiunile, din acest motiv sunt delimitate premiile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Apr 2010, 08:28 
Neconectat

Multumesc pentru promptitudine. Cred ca voi incerca sa particip si eu la acest concurs.
Va imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: