Acum este 20 Apr 2026, 10:02

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 312  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 13 Noi 2013, 21:26 
Neconectat

Nume forum:1
Mi se pare OK regula reformulata.
Ma bucura faptul ca de la an la an regulamentul devine din ce in ce mai clar si bine organizat si asta se vede in numarul din ce in ce mai mic al incidentelor neplacute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Noi 2013, 15:27 
Neconectat

Frunza Nicoleta scrie:
Ma bucura faptul ca de la an la an regulamentul devine din ce in ce mai clar si bine organizat si asta se vede in numarul din ce in ce mai mic al incidentelor neplacute.
Subscriu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Noi 2013, 00:54 
Neconectat

Frunza Nicoleta scrie:
De acord si eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Noi 2013, 19:30 
Neconectat

Draga Ralu sunt de acord cu tine ca la numaratoare pentru episoadele obligatorii sa intre doar cele in care se vede o evolutie, iar fiecare gargarita sa posteze in topic cate episoade intermediare doreste.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Noi 2013, 23:51 
Neconectat

Ralu si eu sunt de acord cu modificarea adusa regulamentului. Mi se pare corect ca fiecare episod intermediar sa dovedeasca evolutia modelului.
Va imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Noi 2013, 23:45 
Neconectat

Va multumesc pentru acceptul dat pentru modificarea acestui punct in regulament si sunt buuroasa ca am mai lamurit o problema.
De asemenea, ma adresez celor 4 moderatoare de acest an si as dori sa stiu daca pe parcursul concursului au mai fost probleme sau daca vi s-a parut ca ceva in regulament nu a fost specificat sau scris gresit.

Eu mai am o propunere de facut pentru modificarea unei reguli a regulamentului si anume participarea la concurs.
Eu propun ca poate participa la concurs cine are activ un serial sau un model lucrat in colectie si doar gargaritele care au un avatar desemnat de Admin forumului.
Eu nu vreau sa ingradesc cine intra in gradina, dar nici nu pot sa cred ca in 10 mesaje scrise pe forum s-a inteles cum functioneaza forumul, iar noi am cunoscut cat de cat persoana respectiva. Eu nu vreau sa cred ca cine intra nou pe forum, o face pentru concurs.
Propun acest lucru mai ales din prisma celui care modereaza, pentru ca uneori este dificil sa deslusesti intre episoadele postate bine sau nu.
Sperand ca nu am suparat pe nimeni, va astept cu opinii.
Sau eventual Monica, ne ajuti cu un chestionar pe aceasta tema, un pic delicata (Monica, eu as dori sa stiu si opinia voastra).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2013, 07:46 
Neconectat

Ralu, imi cer scuze daca gresesc, dar vreau sa imi dau si eu cu parerea la ultima ta afirmatie pentru ca ma simt vizata.
De ce trebuie sa taiem mereu elanul unei persoane care intra in gradina, coase, isi prezinta modelele si participa la concurs? Dar poate este timida, nu are timp sau mai bine prefera sa citeasca, dar sa nu intervina?
Sincer va spun, nu vad legatura intre a avea un insemn al gargaritei, pe care Monica, il daruieste fiecarei gargarite, cand este cazul, cu faptul ca se comanda goblene, se cos, se prezinta in serial si ajung in colectie.
Asta ar insemna ca noile gargarite nu au nici o sansa, daca nu isi petrec mult timp pe forum, ca sa primeasca insemnul.
Va doresc o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2013, 09:18 
Neconectat

Silvica, eu nu doresc sa arat cu degetul pe nimeni, tocmai de aceea nu am facut nume si nici nu voi face.
Eu am scris din experienta mea de moderator de un an al concursului anual si nu numai.
Predescu Silvia scrie:
De ce trebuie sa taiem mereu elanul unei persoane care intra in gradina, coase, isi prezinta modelele si participa la concurs? Dar poate este timida, nu are timp sau mai bine prefera sa citeasca, dar sa nu intervina?
Nu o consider o taiere de elan deoarece concursul nu dureaza o luna cum era odata, ci un an, iar timp este pentru a intra in concurs chiar si o luna sau doua dupa. Daca tu o consideri o taiere de elan, atunci tind sa cred ca se urmareste doar concursul si nu imi doresc acest lucru.
Predescu Silvia scrie:
Sincer va spun, nu vad legatura intre a avea un insemn al gargaritei, pe care Monica, il daruieste fiecarei gargarite, cand este cazul, cu faptul ca se comanda goblene, se cos, se prezinta in serial si ajung in colectie.
Legatura eu zic ca exista si chiar ai subliniat si tu, cand este cazul.
Sa nu uitam ca este forumul unei firme si nu un forum liber, unde concursuri nu exista si nici premii.
Eu imi doresc intai sa cunosc noile gargarite, sa le simt trairile si modul de a interactiona pe forum, dar mai ales imi doresc ca ele sa ne cunoasca pe noi toate, sa cunoasca forumul, sa descopere topicele frumoase care exista si in afara celui de concurs sau celui personal.
Dar asta este doar opinia mea si nu o impun nimanui, tocmai de aceea am adus-o in discutie.
Silvica, subliniez ca nu am nimic personal cu tine si iti doresc o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2013, 09:45 
Neconectat

O singura parere am:

Nu mai este un concurs, plin de voie buna, de relaxare ci o gramada de reguli, restrictii, care ii strica toata frumusetea. Eu una le vad ca pe niste ingradiri, care nu isi au rostul. Nu este un concurs de intrecere, ca sa vedem care ia prima premiul, ci un fel de premiere pentru pasiunea noastra a fiecareia.

Ralu, referitor la ce ai zis tu, consider ca nici eu nu as mai avea dreptul sa particip, pentru ca desi am insemnul gargaritelor, nu sunt activa, nu am mai spus nimic de mine, nu mai stiti ce fac. Ar fi cam acelasi lucru ca pentru o gargarita noua.
Cu speranta ca nu am suparat pe mine, am spus ce aveam de spus.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2013, 10:04 
Neconectat

Voi incerca sa fiu scurta si concisa. Sunt de acord cu propunerea lui Ralu. Poate sa nu asteptam pana primeste insemnul de Gargarita, dar macar o luna de la momentul prezentarii pe forum la rubrica Bun venit in gradina gargaritelor.
Buna desfasurare a concursului depinde de noi, cele care participam. Doar noi purtam "vina" pentru faptul ca s-a transformat concursul. Regulile sunt necesare intr-o comunitate, altfel ar fi haos. Ele s-au transformat o data cu evolutia concursului in urma situatiilor destul de neplacute care au aparut si a experientei acumulate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 312  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: