Acum este 22 Iul 2026, 22:51

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2539 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217 ... 254  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2013
MesajScris: 30 Oct 2013, 07:18 
Neconectat

Nume forum:1
6. Numarul minim de episoade intermediare de postat se va calcula in functie de cm2 care mai sunt de lucrat, adica impartind cm2 la 60, cat este marimea unei diagrame model nou, indiferent de cum se lucreaza goblenul. Un exemplu: modelul are A cm x B cm = C cm2, deci numarul minim de episoade intermediare de postat este C/60 = D episoade. Deci, o gargarita trebuie sa posteze, pe parcursul lucrului, minim D episoade cu evolutia modelului, asa cum doreste ea: dupa fiecare diagrama, dupa un detaliu, dupa fiecare culoare, ramane la alegerea ei. La finalul modelului, se numara episoadele intermediare postate, iar in cazul in care s-a respectat regula si are aceste D episoade intermediare, atunci se acorda punctajul total. Insa pentru fiecare episod intermediar lipsa, se penalizeaza cu 40 de puncte.

Rodic, imi pare rau ca tu te-ai gasit sa imi gasesti nod in papura, desi ii explicasem lui Vero situatia si a fost destul de intelegatoare, la fel ca si celelalte gargarite care au moderat concursul inaintea ta. De ce trebuie acum spre sfarsit sa consideri tu altceva? Sunt gargarite veterane care daca ar fi constatat ca trisez ar fi spus cum s-a intamplat si alte dati. Dar au inteles situatia mea si mi-au acordat sprijinul lor in aceasta frumoasa gradina.
Am adus punctul din regulament, care precizeaza de episoadele de siguranta, si in el nu spune nimic referitor la faptul ca sa fie evolutia modelului, cum ai precizat tu. Spune clar ca fiecare gargarita sa posteze dupa cum doreste. Chiar dupa un detaliu.
Pentru mine nu ar fi o problema sa va aduc 20 de episoade daca asa ati dori, dar cum am mai explicat odata, depind de camera de fotografiat a copiilor mei care nu vin in fiecare saptamana la mine. Eu ce ar trebui sa fac? Sa nu mai cos pana nu vin ei, ca sa fac fotografia?
Sincer, mi se pare o rautate interventia ta. Pentru ca pana la urma eu cos cu mare drag, se observa ca este cusut de mine si nu am venit cu modele gata terminate, iar daca este sa iau un premiu nu este din buzunarul tau. Conform regulamentului nu am creat nici o abatere.
Gargarite care ati moderat pana acum, va multumesc din suflet pentru sprijin si intelegere.
Monica, iarta-ma ca am greseli, dar la 60 de ani invat sa folosesc laptopul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2013, 07:20 
Neconectat

ganea alina scrie:
Cu privire la ceea ce se discuta, Silvica nu incalca regulamentul. Insa nici eu nu sunt de acord ca aceste detalii (vorbesc in general, nu o vizez doar pe Silvica care nu are nici o vina), sa fie luate in considerare din aceleasi motive ca si voi. Concursul este pe sfarsite, dar ar fi bine ca in regulamentul urmatorului concurs sa se adauge acest punct, cu aprobarea gargaritelor, bineinteles.
Alia, iti multumesc pentru ca ai punctat exact ce era mai important.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2013, 07:29 
Neconectat

Am uitat sa precizez ceva. Evolutia modelului poate fi facuta si prin fotografii cu detalii. Aratand un detaliu, arat ca am lucrat partea aceea, apoi alta parte si la final toata panza. Sincer chiar sunt dezamagita ca in loc sa domneasca linistea in aceasta gradina, mereu se gaseste cate un nod in papura. De ce nu putem fi oameni? De ce si intr-un loc magic creat pentru noi, trebuie sa fie cineva care sa strice tot?
O intrebare retorica care poate v-ati pus-o multe dintre voi: "De ce multe gargarite vechi nu mai scriu pe forum, doar citesc, sau lasa cate un semn mic sa vedem ca sunt cu noi? Oare de ce s-au retras in liniste, ne mai indraznind sa participe la subiectele gradinii?"

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2013, 09:19 
Neconectat

Episod de siguranta la Mantuitorul pe luna octombrie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2013, 10:44 
Neconectat

Draga Rodic, aduc si eu episoadele de siguranta ale lunii octombrie pentru:

Siamezele - albe, negre si color:

Zodia leu - tricolor:

Numai bine si spor la lucru tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2013, 11:39 
Neconectat

Dragele mele, as dori in primul rand sa imi cer scuze pentru interventie, insa in calitate de fosta moderatoare, consider ca am dreptul sa imi spun opinia.
Daca nu am intervenit atunci cand Vero a ridicat problema, a fost doar pentru faptul ca, exact asa cum a spus Alia, Silvica nu a incalcat regulamentul.

Silvica, doar o singura remarca as avea, pentru ca noi ti-am inteles motivele, nu cred ca este cazul sa ii spunem moderatoarei noi, ca ar cauta nod in papura. Genul acesta de discutie, nu prinde bine nimanui, nu este pe placul nostru si daca atat Vero cat si Rodic au ridicat problema aceasta, scopul a fost sa isi clarifice o nelamurire, pentru ca eu consider ca atat moderatoarea, cat si oricare alta gargarita participanta la concurs, au dreptul la acest lucru, in vederea mentinerii unui concurs echilibrat si corect.
La fel ca si tine si celalalte gargarite, apreciez enorm efortul deosebit pe care il depun cei de la TTT, pentru a ne rasplati munca si fidelitatea. Cred ca este bine, sa ne spunem punctual de vedere, la care toti avem dreptul, fara a adduce vreo acuza cuiva.
Imi cer scuze pentru interventie. Nu te supara, fi mereu alaturi de noi, sa ne incanti privirea cu modele frumoase, ce le lucrezi, pentru ca si noi vom fi aici mereu, sa le admiram.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2013, 13:11 
Neconectat

Rodic, o vreme nu o sa mai cos la acest model, asa ca o sa-l retrag din concurs.
Am numarat punctele cusute pana in stadiul actual, sunt 7579.
Multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2013, 13:49 
Neconectat

Nu am urmarit cu atentie serialele Silvicai, dar sunt sigura ca, de-a lungul anilor, nu este singura care a postat detaliul identic cusut ca si in imaginea de ansamblu. Sigur ca un serial nu poate fi realizat numai din detalii sau acestea sa fie majoritare, dar din moment ce in regulament scrie ca se iau in considerare si acestea...
Oricum, evolutia modelului de vede cel mai bine din poza de ansamblu.

ganea alina scrie:
Cu privire la ceea ce se discuta, ... nu incalca regulamentul. Concursul este pe sfarsite, dar ar fi bine ca in regulamentul urmatorului concurs sa se adauge acest punct, cu aprobarea gargaritelor, bineinteles.

Alia, sunt perfect de acord cu tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2013, 14:52 
Neconectat

Predescu Silvia scrie:
6. Numarul minim de episoade intermediare de postat se va calcula in functie de cm2 care mai sunt de lucrat, adica impartind cm2 la 60, cat este marimea unei diagrame model nou, indiferent de cum se lucreaza goblenul. Un exemplu: modelul are A cm x B cm = C cm2, deci numarul minim de episoade intermediare de postat este C/60 = D episoade. Deci, o gargarita trebuie sa posteze, pe parcursul lucrului, minim D episoade cu evolutia modelului, asa cum doreste ea: dupa fiecare diagrama, dupa un detaliu, dupa fiecare culoare, ramane la alegerea ei. La finalul modelului, se numara episoadele intermediare postate, iar in cazul in care s-a respectat regula si are aceste D episoade intermediare, atunci se acorda punctajul total. Insa pentru fiecare episod intermediar lipsa, se penalizeaza cu 40 de puncte.

Rodic, imi pare rau ca tu te-ai gasit sa imi gasesti nod in papura, desi ii explicasem lui Vero situatia si a fost destul de intelegatoare, la fel ca si celelalte gargarite care au moderat concursul inaintea ta. De ce trebuie acum spre sfarsit sa consideri tu altceva? Sunt gargarite veterane care daca ar fi constatat ca trisez ar fi spus cum s-a intamplat si alte dati. Dar au inteles situatia mea si mi-au acordat sprijinul lor in aceasta frumoasa gradina.
Am adus punctul din regulament, care precizeaza de episoadele de siguranta, si in el nu spune nimic referitor la faptul ca sa fie evolutia modelului, cum ai precizat tu. Spune clar ca fiecare gargarita sa posteze dupa cum doreste. Chiar dupa un detaliu.
Pentru mine nu ar fi o problema sa va aduc 20 de episoade daca asa ati dori, dar cum am mai explicat odata, depind de camera de fotografiat a copiilor mei care nu vin in fiecare saptamana la mine. Eu ce ar trebui sa fac? Sa nu mai cos pana nu vin ei, ca sa fac fotografia?
Sincer, mi se pare o rautate interventia ta. Pentru ca pana la urma eu cos cu mare drag, se observa ca este cusut de mine si nu am venit cu modele gata terminate, iar daca este sa iau un premiu nu este din buzunarul tau. Conform regulamentului nu am creat nici o abatere.
Gargarite care ati moderat pana acum, va multumesc din suflet pentru sprijin si intelegere.
Monica, iarta-ma ca am greseli, dar la 60 de ani invat sa folosesc laptopul.
Silvica, am subliniat ce am avut de spus in comentariul tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2013, 15:02 
Neconectat

Cosmina, pentru Flori de foc primesti 76 punte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2539 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217 ... 254  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: