Acum este 18 Apr 2026, 10:40

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 312  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 27 Noi 2013, 11:49 
Neconectat

Nume forum:1
Mie nu imi plac discutiile, dar de data asta nici nu ma asteptam sa se iveasca.
Mi se pare o regula buna, iar tu, Adelina ca fost moderator (poate moderator pe viitor) speram sa fii de acord cu ea.
Cat despre Silvica, nu stiu de ce s-a simtit avizata, ea nu mai este noua.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2013, 12:04 
Neconectat

Ralu, sunt de partea ta cu regula ca participanta sa aiba un avatar. Eu cred ca este cel mai simplu criteriu de participare ca vechime. Daca este sa punem conditia la un numar minim de mesaje, daca a intrat pe forum strict pentru concurs, in 2 zile posteaza 2-3 cuvinte in toate topicile posibile si a facut numarul, dar asta nu inseamna ca noi am apucat sa o cunoastem mai bine sau ea pe noi si nici nu a avut cand sa se familiarizeze cu regulile acestui forum (aici ma refer la toate, nu doar cele pentru concurs). Sau putem lasa ca regula sa aiba cel putin un serial la activ (dar nu aparut peste noapte).

Adelina, o societate fara reguli nu exista. Daca vrem o usoara desfasurare a concursului sunt necesare. Recunosc ca imi este usor sa moderez, tocmai ca problemele aparute in "mandatele" trecute au fost inlaturate prin reguli clare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2013, 13:43 
Neconectat

Ca sunt reguli este foarte bine, asa cel putin nu mai sunt certuri. Daca TTT ne impune ceva noi trebuie sa respectam, nu sa comentam. Ei ne primesc in "casa" lor si ne mai da si cate ceva pe deasupra.
Este adevarat ca de multe ori te descurajeaza, dar sa nu este frumos sa participam la concursuri doar pentru premii si pe forum sa nu lasam nici un semn.
Eu sunt una care a inceput concursul fara a avea avatar, dar asta nu a insemnat ca trebuie sa am doar mesajele strict pentru a avea un premiu. Nu trebuie sa ajungem in extreme.
Toate avem hobby-uri si sunt multe topice care merita interesul nostru.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2013, 17:31 
Neconectat
Site Admin

Dragut Raluca scrie:
Eu propun ca poate participa la concurs cine are activ un serial sau un model lucrat in colectie si doar gargaritele care au un avatar desemnat de Admin forumului.
Draga mea, Ralu, avatarul il acord eu pentru ca sunt cea care este in contact zilnic cu forumul, dar trebuie gandit altfel pentru ca imi fortati mana si vor aparea discutii. Nu pot sa acord un avatar oricum pentru ca trebuie sa rezonez cu acea persoana si cum pot eu cunoaste pe cineva care in afara de Spor la lucru! sau Spor la acusor! nu mai scrie nimic altceva in mai mult de 100 de mesaje? Este exact situatia descrisa de Rodic:
Ion Rodica scrie:
Daca este sa punem conditia la un numar minim de mesaje, daca a intrat pe forum strict pentru concurs, in 2 zile posteaza 2-3 cuvinte in toate topicile posibile si a facut numarul, dar asta nu inseamna ca noi am apucat sa o cunoastem mai bine sau ea pe noi si nici nu a avut cand sa se familiarizeze cu regulile acestui forum.
Dragut Raluca scrie:
Eu nu vreau sa ingradesc cine intra in gradina, dar nici nu pot sa cred ca in 10 mesaje scrise pe forum s-a inteles cum functioneaza forumul, iar noi am cunoscut cat de cat persoana respectiva. Eu nu vreau sa cred ca cine intra nou pe forum, o face pentru concurs.
Regretabil, dar unele persoane, intra pe forum numai pentru concurs si acest fapt imi este limpede pentru ca eu corectez fiecare topic.
Predescu Silvia scrie:
Ralu, imi cer scuze daca gresesc, dar vreau sa imi dau si eu cu parerea la ultima ta afirmatie pentru ca ma simt vizata.
De ce trebuie sa taiem mereu elanul unei persoane care intra in gradina, coase, isi prezinta modelele si participa la concurs?
Irina, este corect ce spune Ralu. Multe persoane intra pe forum numai pentru concursuri. Uneori, eu care intru zilnic pe forum, am un recul cand vad un nume la concursul pentru titluri (o fi sau nu inregistrata pe forum?!). Oricum, Lenuta are dreptate:
LENUTA PATRASCU scrie:
Cat despre Silvica, nu stiu de ce s-a simtit avizata, ea nu mai este noua.
Dragut Raluca scrie:
Eu imi doresc intai sa cunosc noile gargarite, sa le simt trairile si modul de a interactiona pe forum, dar mai ales imi doresc ca ele sa ne cunoasca pe noi toate, sa cunoasca forumul, sa descopere topicele frumoase care exista si in afara celui de concurs sau celui personal.
Ralu, da, aceasta este chintesenta a ceea ce ne-am dorit sa fie acest forum.
Oprita Adelina-Maria scrie:
Nu mai este un concurs, plin de voie buna, de relaxare ci o gramada de reguli, restrictii, care ii strica toata frumusetea. Eu una le vad ca pe niste ingradiri, care nu isi au rostul. Nu este un concurs de intrecere, ca sa vedem care ia prima premiul, ci un fel de premiere pentru pasiunea noastra a fiecareia.
Adelina, as vrea sa fiu in asentimentul tau si sa spun plin de voie buna, de relaxare, dar din pacate, tocmai lipsa de reguli a dus la n-discutii, fara plin de voie buna, de relaxare (si asta o stii si tu, in calitate de ex-moderatoare sau cum zice Lenuta.
LENUTA PATRASCU scrie:
(poate moderator pe viitor).
Uite ce spune Nico:
Frunza Nicoleta scrie:
Buna desfasurare a concursului depinde de noi, cele care participam. Doar noi purtam "vina" pentru faptul ca s-a transformat concursul. Regulile sunt necesare intr-o comunitate, altfel ar fi haos. Ele s-au transformat o data cu evolutia concursului in urma situatiilor destul de neplacute care au aparut si a experientei acumulate.
Ralu, referitor la ce ai zis tu, consider ca nici eu nu as mai avea dreptul sa particip, pentru ca desi am insemnul gargaritelor, nu sunt activa, nu am mai spus nimic de mine, nu mai stiti ce fac. Ar fi cam acelasi lucru ca pentru o gargarita noua.
Da, este corect, Adelina. Cum lansam un concurs pentru titlu, cum apareau o multime de useri pe care nu ii mai vedeam in alte topice. Si, da, eu am introdus aceasta regula pentru ca mi se parea nedrept fata de celalalte forumiste.
Eu nu il vad ca pe un concurs, ci ca o premiere pentru ceea ce facem.
Adelina, fara a fi malitioasa, iti jur ca producatorul de paine de la coltul strazii de unde cumpar de ani de zile produse, nu m-a premiat niciodata pentru pasiunea cu care ii mananc painea intermediara.
La fel cum a punctat si Ralu in cel cu retete. Toata lumea se uita, dar nimeni nu voteaza. Acelasi lucru se intampla si aici. Mi se pare un total dezinteres sau mai degraba, toata lumea se asteapta doar sa participe, sa castige sau nu, dar sa nu se implice in nimic.
Da, asa este, Adelina, si de aceea, eu multumesc tuturor celor ce se implica.
Ion Rodica scrie:
Eu cred ca este cel mai simplu criteriu de participare ca vechime.
Frunza Nicoleta scrie:
Poate sa nu asteptam pana primeste insemnul de Gargarita, dar macar o luna de la momentul prezentarii pe forum la rubrica Bun venit in gradina gargaritelor.
Rodic si Nico, sunt de acord cu acest criteriu, alaturi de un numar minim de mesaje.
gogu mimi-ovidia scrie:
Ca sunt reguli este foarte bine, asa cel putin nu mai sunt certuri. Daca TTT ne impune ceva noi trebuie sa respectam, nu sa comentam. Ei ne primesc in "casa" lor si ne mai da si cate ceva pe deasupra.
Este adevarat ca de multe ori te descurajeaza, dar nu este frumos sa participam la concursuri doar pentru premii si pe forum sa nu lasam nici un semn.
Eu sunt una care a inceput concursul fara a avea avatar, dar asta nu a insemnat ca trebuie sa am doar mesajele strict pentru a avea un premiu. Nu trebuie sa ajungem in extreme.
Toate avem hobby-uri si sunt multe topice care merita interesul nostru.
Ovidia, iti multumesc.

Consider discutia inchisa (orice extrapolare ar semana a mahalagism) si astept votul vostru in chestionar.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2013, 17:52 
Neconectat

Monica, iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2013, 16:14 
Neconectat

Monica, sa inteleg ca daca aceasta regula se va aplica, va fi valabila pentru toate concursurile, adica lunare, anuale, de nume?

Ralu, raspunsul este afirmativ.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Dec 2013, 20:54 
Neconectat

Dragele mele, cum la finalul anului imi expira "mandatul" de moderatoare rog gargaritele interesate sa-si anunte disponibilitatea.

Va reamintesc ca este necesar sa aveti un an vechime de la prima postare pentru a putea modera.

Mai doresc sa intreb daca in afara de modificarile aduse de Ralu la regulament considerati ca mai este necesar sa adaugam/modificam si alceva?

Va multumesc,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Dec 2013, 10:04 
Neconectat

Monica, multumim inca o data.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Dec 2013, 13:43 
Neconectat

Ion Rodica scrie:
Dragele mele, cum la finalul anului imi expira "mandatul" de moderatoare rog gargaritele interesate sa-si anunte disponibilitatea.

Va reamintesc ca este necesar sa aveti un an vechime de la prima postare pentru a putea modera.

Mai doresc sa intreb daca in afara de modificarile aduse de Ralu la regulament considerati ca mai este necesar sa adaugam/modificam si alceva?

Va multumesc,
Eu sunt disponibila.
Cat despre regulament, daca am vreo propunere revin. Insa cred ca Ralu a sintetizat foarte bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Dec 2013, 15:21 
Neconectat

Draga Elza, daca nu se mai ofera nimeni pana duminica o sa preiei tu moderarea pentru "mandatul" urmator (ca sa avem timp sa si votam daca sunt minim 2 doritoare).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 312  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: