Acum este 18 Apr 2026, 10:40

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 312  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 30 Dec 2013, 19:15 
Neconectat

Nume forum:1
Draga Irela, nu stiu cat de buna este ideea cu suspendarea concursului. Vad ca cele care intra strict pentru concurs nu posteaza nici macar cand se discuta regulamentul, unde este si interesul lor sa-si spuna parerea. Daca se amana concursul tot gargaritele care viziteaza mai mult forumul o sa ramana active, iar cele care sunt strict pentru concurs o sa revina cand se reia.

Pe de alta parte mie imi surade un pic ideea cu amanarea lui, asa pot o parte din timp sa-l aloc si altor activitati, dar eu inca nu am un loc de munca si am toata ziua la dispozitie. In momentul cand o sa reusesc sa ma angajez o sa am mai putin timp liber, iar concursul ar deveni o motivare puternica sa continui sa cos.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2013, 20:08 
Neconectat

Dragele mele faptul ca intru rar la cafenea nu este neaparat ca nu vreau. Nu imi vin cuvintele in cap ca sa le scriu. De multe ori am inceput mesajul si mi-a ramas pagina goala neputand scrie ce simt. Nu sunt o persoana care se deschide usor ci foarte-foarte greu. Putinele mesaje care le scriu sunt succinte si credeti-ma ca sunt din inima. Prefer sa "va vorbesc" prin alte lucruri care ma reprezinta: goblenele, animalutele, florile, gradina, calatoriile, filmele vazute si tot asa.
Prefer sa pierd ore intregi sa incarc fotografii decat sa ma chinui sa leg doua cuvinte care nu-mi vin spontan.
De atatia ani de cand sunt activa pe forum ati vazut ca mesajele mele sunt minime.
Apropo de cafenea: eu nu beau cafea si foarte rar intru intr-un bar, imi plac locurile singuratice unde sa ma regasesc preferabil pe langa apa. Imi plac prietenii desi am foarte putini si nu sunt nici o buna companie.
Eu sunt persoana care te citesc fara sa imi spui un cuvant si fara sa te cunosc anterior. Pentru mine forumul este ideal ca pot sa dau atat cat pot si cand pot.
In privinta suspendarii concursului nu am nimic impotriva. Eu am sa cos la fel caci am planul pe anul viitor deja facut. Macar sa am timp sa fac ce mi-am propus.
Imi placea concursul ca puteam sa vad intr-un singur topic toate proiectele cum se desfasurau in timp.
Deja am inceput sa intru in off-topic.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2013, 20:59 
Neconectat

Dragele mele, de cele mai multe ori in astfel de discutii incerc sa stau deoparte, desi stiu ca nu este frumos deloc ceea ce fac.
Am observat cu tristete ca, aproape la fiecare concurs, au iesit mereu discutii contradictorii si m-am simtit rusinata fata de gargaritele TTT care ne intind cu generozitate o mana, iar noi tot nu suntem multumite, ba mai mult, am reusit sa adaugam la regulament o multime de alte conditii.
Eu sunt parca de prin 2009 in gradina si mi-a facut mare placere ca am gasit atunci armonie si multa buna dispozitie, gargarite care stiau asa multe parca, una despre cealalta. Dupa intrarea mea in gradina, faceam tin minte, o multime de greseli si eram sfatuita atat de frumos de catre ele, de multe dintre voi, caci nici eu nu sunt prea veche.
La scurt timp insa, multe din acele gargarite nu prea si-au mai facut simtita prezenta in gradina, dar nu invinuiesc pe nimeni caci in vremurile in care traim timpul este foarte pretios pentru unii.
Eu, din pacate sau poate ca din fericire (cine stie), la aproape 40 de ani sunt tot fata mamei, care sta cu lucrul langa soba, iar seara am calculatorul liber si pot sta cu orele. Sa nu credeti insa ca sunt multumita de o astfel de viata, insa fiecare isi duce crucea.
Irela, si eu ma gandisem sa petrecem o perioada fara concursul de goblen, dar ca si pe Vero, si pe mine acest concurs ma face sa trag mai cu putere de lucru la goblen.
Vero, ar fi buna ideea sa avem un topic in care sa ne spunem gandurile si de care sa stim numai noi, gargaritele active.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2013, 21:30 
Neconectat

Am fost in concurs din mai multe motive: ca imi dadea un motiv in plus sa inaintez cu lucrul intr-o luna in asa fel incat sa va pot arata ceva, ca ne tineam oarecum companie una celeilalte la cusut. Cand nu am mai avut timp de cusut si am considerat ca mai mult incurc, m-am retras.

Ovidia, si eu am tot vrut sa scriu de ieri incoace de cateva ori, dar nu imi veneau cuvintele.

Sunt de acord cu tine cand spui ca prin intermediul concursului putem vedea toate proiectele intr-un singur topic. Asa este si normal sa fie. Si mai sunt de acord cu tine cand spui ca daca vrei sa cosi, cosi si fara concurs, tu macar ai viteza si timp la dispozitie (cel putin in acest anotimp), mie viteza nu imi foloseste daca nu am timp. Eu cos pentru simpla placere a cusutului.

Eu as propune ca fetele care sunt in concurs sa intre si sa-si scrie parerea referitor la cele doua noi reguli, dar mai ales dintre cele care vor sa participe si anul viitor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2013, 10:29 
Neconectat

Nu doream sa intru in discutiile despre regulament, cum nu am facut-o nici cu alte ocazii; asta nu inseamna ca nu am citit ce s-a scris.
Parerea mea este ca regulile sunt necesare; faptul ca s-a ajuns la detalii a fost ca urmare a incidentelor aparute pe parcurs.
Nu am nimic impotriva noilor reguli; sunt si alte forumuri de lucru de mana unde, pentru a putea participa la un concurs, sunt necesare un numar de postari anterioare, asa ca nu vad nici o problema.

Daca tot imi spun parerea, mie mi se pare in plus ceva de la pct. 9 :
Lunar, in topicul de concurs, in jurul datei de 25 a fiecarei luni, moderatoarea va specifica modelele care au episoadele de siguranta lipsa pana la acel moment.
Nu vad de ce moderatoarea trebuie sa le aduca aminte participantelor sa posteze episodul de siguranta, este problema lor; daca uita, asta e, sunt depunctate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2013, 11:18 
Neconectat

Mie regulamentul mi se pare ok. Despre importanta regulilor am mai vorbit, asa ca nu voi mai umple pagina cu aceleasi idei.
Suspendarea concursului nu mi se pare a fi o solutie. Asa cum spuneau si alte Gargarite inaintea mea, cele care vor doar sa participe la concurs vor sta in umbra pana la reluarea acestuia, iar cele care sunt active de obicei, vor fi active cu sau fara concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2013, 11:39 
Neconectat

Vasiliu Letitia scrie:
Recunosc, eu am nelamuriri;
1. La punctul 1, desi pare in regula, nu e. Da, este nevoie de timp pentru cine intra in gradina, dar ce te faci cu gargaritele vechi care si-au limitat activitatea doar la... concurs (nu cred ca vreti sa dau nume)? Sau este un nou job si n-am inteles eu?
2. La punctul 5, n-ar fi mai bine daca ati specifica faptul ca atele si panza sa fie din kit? Daca in kit sunt ate suficiente, eu consider asta un bonus, voi ati primit undeva bonus la bonus?
Revin iar cu o interventie deoarece am uitat sa-mi spun parerea la propunerile Letitiei.

Legat de punctul 1: Singurul lucru prin care putem sa implementam regula este ca fiecare gargarita sa aiba un numar minim de postari lunare realizate in alte topice decat cele proprii inainte de inscrierea in concurs, dar si pe perioada concursului. Asta inseamna ca moderatoarea trebuie sa numere postarile pentru fiecare participanta in parte luna de luna.

Doresc sa amintesc de concursul cu indicii unde a fost nevoie de un numar minim de postari realizate cu o zi inainte. Tot gargaritele active au participat la concurs, singura diferenta pe forum a fost ca nu au postat o data pe saptamana sau cand aveau mai mult timp, ci postau zilnic.

Legat de punctul 2: Daca este sa luam ca deviza "nu bonus la bonus": asta inseamna ca in concurs pot intra doar kiturile achizitionate. Deci, iar saracul moderator trebuie sa verifice in ladite la fiecare inscriere daca este achitionat sau primit, iar participantele vor lucra prioritar achizitiile ca sa faca numarul de puncte, lasand finutii (si stim toate scopul pentru care se realizeaza concursurile de nume) si premiile la o parte pana fac numarul de puncte. Sunt foarte putine gargarite care mai au timp sa lucreze si alte kituri decat cele inscrise in concurs.

Pe de alta parte, daca regula se refera strict la atele si panza din kit, iar nu sunt de acord. Recunosc ca la unele modele unde sunt suprafete mari cu culori deschise doresc sa schimb panza originala tocmai ca sa nu se vada caroiajul. Dar asta inseamna ca desi kitul este nou, poate chiar achizitionat, nu pot intra cu el in concurs si nu mi se pare corect.

In concluzie: nu sunt de acord cu cele doua puncte din simplu motiv ca nu vad cine ar mai dori sa modereze. Moderatoarea practic devine un politist cu norma intreaga.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2013, 12:36 
Neconectat

Va multumesc pentru raspunsurile voastre si imi cer scuze ca in prag de nou an am bulversat putin gradina. Paradoxal sau nu, eu am primit clarificarile de care aveam nevoie.
Monica, iti multumesc pentru placuta intoarcere in timp.
Un an nou fericit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2013, 13:15 
Neconectat

Recunosc ca de cateva zile incerc sa scriu un mesaj, dar niciodata nu reusesc sa leg cateva cuvinte.
Nu am nimic impotriva cu regulile noi, doar ca nu stiu daca acestea vor reusi cu adevarat sa rezolve problema acestui forum.
Vasiliu Letitia scrie:
...
2. La punctul 5, n-ar fi mai bine daca ati specifica faptul ca atele si panza sa fie din kit? Daca in kit sunt ate suficiente, eu consider asta un bonus, voi ati primit undeva bonus la bonus?
Din cate am inteles eu, nu conteaza daca kit-ul este primit sau achizitionat, conteaza doar ca atele si panza sa fie de la TTT.
Vasiliu Letitia scrie:
...cu ani in urma Mos Craciun de la firma avea ochi albastri.
Tare mi-ar fi placut sa cunosc forumul in acea perioada...
Adela cuvintele tale m-au lasat pe mine fara cuvinte. Chiar daca mi-a placut foarte mult sa citesc topicele vechi, nu am gasit toate povestile pe care voi, gargaritele cu vechime, le cunoasteti.
Vero, imi place idee ta cu topicul pentru gandurile noastre. Dar ma intreb, oare cate vor intra acolo sa scrie?
Cosmina, si eu am avut aceeasi parere ca tine anul trecut, dar aceasta nu a fost acceptata.
Eu nu sunt de acord cu suspendarea concursului, dar mi-ar face placere sa existe un concurs altfel.
http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=25&t=2250&t=2250
Am citit cu mare placere acest topic si ar fi foarte frumos sa mai existe asa ceva pe forum. Regulile se pot discuta, iar inceperea nu cred ca este obligatorie pe data de 1 ianuarie 2014. Asa cum am citit intr-un topic, candva, sa nu uitam sa fim gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2013, 16:57 
Neconectat

Nadina, am citit si eu Provocarea de care spui si mi-a placut tare mult.
Insa cred ca deja este cam tarziu pentru suspendarea concursului sau inlocuirea lui cu concursul altfel.
Incerc si eu sa-mi dau seama care este de fapt problema mentionata de tine. Cred ca se refera la vorba aceea ca atunci cand faci bine iesi rau. Firma TTT ne rasplateste pasiunea, iar noi gasim mereu motive de nemultumire. Ma intreb oare cum ar arata gradina fara nici un concurs. Desi ma gandesc ca poate unul din scopurile organizarii de concursuri este acela de a atrage gargaritele, abia atunci s-ar vedea adevaratele indragostite de gradina si de forum. Poate gradina are nevoie de o clipa de respiro, de genul cateva luni sau chiar un an, in care sa nu mai fie concursuri. Din cele peste 60 de participante la concursul de goblen de anul acesta, oare cate ar mai scrie pe forum?

Sau poate gresesc prin cele scrise mai sus, astfel ca mai propun o varianta. Daca este posibil, sa organizam un concurs altfel in paralel cu cel anual. Evident, o gargarita nu va putea participa cu acelasi model la ambele concursuri. De exemplu pe perioada verii, in care ziua este mai lunga si mai sunt concedii si astfel timpul de cusut este mai mult. Eventual cu un numar minim de participante si un numar de premii stabilite de firma TTT pe care la final sa le daruim.

Sper ca nu am suparat pe nimeni cu parerile mele.
Catre toate gargaritele indrept cate un gand bun si un calduros La multi ani!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 312  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: