Acum este 18 Apr 2026, 10:40

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 312  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 31 Dec 2013, 17:09 
Neconectat

Nume forum:1
Am incercat sa nu comentez nici pro, nici contra.
Eu una sunt de acord cu noile reguli. Ca fiecare concurs trebuie sa existe reguli. Nu ar fi asa de multe daca pe parcurs nu s-ar ivi situatii neplacute. Recunosc ca nu intru zilnic in gradina sau daca intru de multe ori nu imi vin cuvintele potrivite. De aceea nu sunt foarte activa. Poate sunt si gargarite care vaneaza premii, dar eu zic ca sunt prea putine si este pacat sa stricam armonia din gradina.
Frunza Nicoleta scrie:
Asa cum spuneau si alte Gargarite inaintea mea, cele care vor doar sa participe la concurs vor sta in umbra pana la reluarea acestuia, iar cele care sunt active de obicei, vor fi active cu sau fara concurs.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2013, 17:40 
Neconectat

Oare este de vina spiritul Craciunului pentru asa de multe pareri?
Ca sunt pro sau contra aceste discutii, eu le-am citit cu placere caci, sincer, mi-au umplut inima de bucurie, pentru ca intr-un final reusim sa comunicam si sa vedem si opiniile altor gargarite. Eu sunt de parere ca daca atunci cand au aparut problemele, marea majoritate a gargaritelor din concurs si-ar fi exprimat parerea pro sau contra imediat, poate nu s-ar fi ajuns la discutii interminabile intre doua-trei si atmosfera ar fi fost alta.
Elza, pentru mine este OK regulamentul, poate prima regula reusesti sa o formulezi mai altfel, mi se pare un pic intortocheata si poate da loc intrepretarilor.

Suspendarea concursului nu este o solutie, pentru ca s-ar intampla exact ceea ce a scris Nico. Eu cred ca legatura intre a participa la concurs si activitatea de pe forum tine doar de bunul simt al fiecareia si de respectul fata de TTT, moderatoare si de celelalte gargarite.

Irela, cu toata vechimea mea din gradina, si eu ca si tine, ma consider o nou venita pana cand nu voi intelege tot ceea ce a scris Adela.

Referitor la faptul ca anumite sectiuni ale forumului ar trebui sa fie vizibile doar persoanelor logate, sunt de acord, cu toate ca nu stiu in ce masura ar fi posibil din punctul de vedere al software-ului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2013, 20:07 
Neconectat

Off-topic.
Dragele mele gargarite, ce m-ati acceptat in inimile voastre si in aceasta minunata gradina, ce pentru mine a devenit o a doua casa, va multumesc.
Scumpa si draga mea, Monica, imi cer iertare daca te-am suparat vreodata cu ceva. Iti marturisesc sincer ca nu a fost voit, ci fara stiinta poate am gresit.
Dragele mele gargariteTTT si tie, Monica, va cer iertare, daca uneori am lucrat de mai multe ori un model de goblen si am folosit altfel de panza.
As fi vrut sa imi exprim parerea vizavi de toate aceste discutii, dar nu pot.
Nu pot sa o fac, caci eu vreau sa cred ca oamenii nu sunt asa cum sunt, cu bune si rele, ci ca sunt doar oameni buni si plini de iubire.
Asa cum o mama ofera pruncilor ei, indiferent ca are unul sau mai multi aceiasi dragoste, fara a spera ca ar castigat vreun premiu sau fara a spera ca dragostea ei va primi ceva la schimb, tot asa si eu mi-am oferit inima.
Nu am scris mai des, din lipsa de timp.
Sau poate ca atunci cand nu o faceam si aveam ceva timp, puneam o ata sau doua la un model preferat.
Citesc si citesc si imi pare rau. De ce? Nu stiu nici eu sa va spun. Sau poate ca stiu, dar nu o fac de teama de a nu-mi fi interpretate altfel gandurile si sentimentele.
Tot din aceasta cauza nu imi exprim prea des parerea.
In principiu, ca o fosta si actuala, dar nu viitoare participanta, sunt de acord cu regulamentul.
Daca v-am suparat cu gandurile mele, imi cer din nou iertare. Nu asta a fost intentia mea. Si nu as vrea, caci sfarsitul de an mi-a adus inca o data convingerea, ca oamenii nu sunt asa cum ii cred eu, chiar daca eu sper ca iubirea mea i-ar putea schimba cumva.
Dragele mele, va doresc sa aveti impliniri multe atat pe forum, cat si personale, iar noul an sa ne aduca iubirea dezinteresata si neconditionata, de care se pare ca avem atat de multa nevoie.
Pupici pe inimioare.

Marina, nu cred ca tu vei reusi vreodata in viata ta sa dezamagesti pe cineva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2013, 20:48 
Neconectat

Marina, sa stii ca eu am simtit mereu dragostea pe care o oferii si de fiecare data cand citeam o postarea de-a ta imi aminteam si imi amintesc ca trebuie sa ofer si eu iubire, la fel cum o faci tu. Eu sunt increzatoare ca persoanele ca tine vor ajuta lumea sa fie mai buna.
Dragut Raluca scrie:
Suspendarea concursului nu este o solutie, pentru ca s-ar intampla exact ceea ce a scris Nico. Eu cred ca legatura intre a participa la concurs si activitatea de pe forum tine doar de bunul simt al fiecareia si de respectul fata de TTT, moderatoare si de celelalte gargarite.
Mie imi pare rau ca nu reusesc sa scriu mai des, dar citesc zilnic postarile voastre si va multumesc pentru acest lucru.
Cer iertare tuturor gargaritelor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 03:18 
Neconectat

Draga Elza pentru mine regulamentul este OK.
Cine vrea sa coasa, coase oricum.
In rest nu mai doresc sa comentez nimic din respect pentru intreg colectivul TTT. Oare chiar se gandeste cineva cu adevarat la acesti oameni, ce simt cand citesc ce citesc dupa ce ne-au gazduit in casa lor, la masa lor, cum ar fi o vorba si mai plecam si cu premii in plina criza?. Sa nu uitam totusi ca este o firma si nu o organizatie de binefacere.
Mi-as dori ca la inceput de nou an (asta in completare la tot ce au scris suratele mele gargarite pana acum), sa se interzica cu desavarsire incepand cu data de 30 noiembrie ora 23.59, discutiile de acest gen despre concursuri, regulamente, premii sau ce s-ar mai ivi. De doi ani asistam la o luna decembrie a plangerii si nu a bucuriei. Sa lasam sarbatorile sa ne gaseasca linistiti si nu mahniti.
Va multumesc pentru intelegere.
Draga Adela, m-a parat Elza ce am simtit si gandit la ce ai scris, asa ca nu mai adaug nimic.
Draga Letitia, Mosul meu de la firma si acum are ochii albastrii, uite ce frumos si vesel este:

Cu dorinta de a nu supara pe nimeni, va imbratiseaza de la munte, Gargarita - Dalina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 15:47 
Neconectat

Mie mi-este greu sa gasesc cuvinte potrivite in asemenea situatii. Pana mai ieri nici nu stiam de concursuri. Eu am devenit o gargarita de dragul de a impartasi cu voi pasiunea mea, de a primi sfaturi, de a putea pasi pragul acestei gradini in cautare de prieteni, de sfaturi bune, de alinare. In anul ce tocmai a sosit, am sa deschid noi topice cu ce mi-am propus sa lucrez, indiferent ca particip sau nu la vreun concurs.
In ceea ce priveste timpul petrecut pe forum, ce pot sa zic? Treburile casnice, copii, serviciul sau diferite probleme.
Cine are un suflet de gargarita, intra cu drag de cate ori poate.
Mii de multumiri echipei TTT pentru munca depusa si sacrificiile facute pentru atatea premii.
Monica, sa mai aduci la lumina povestile pomenite de Adela. Sunt atatea gargarite de care ne este dor sau pe care nu am apucat sa le cunoastem.

Sa coasem cu drag si sa nu uitam ca suntem gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 16:35 
Neconectat

Simona Ioana Birta scrie:
Mie mi-este greu sa gasesc cuvinte potrivite in asemenea situatii. Pana mai ieri nici nu stiam de concursuri. Eu am devenit o gargarita de dragul de a impartasi cu voi pasiunea mea, de a primi sfaturi, de a putea pasi pragul acestei gradini in cautare de prieteni, de sfaturi bune, de alinare. In anul ce tocmai a sosit, am sa deschid noi topice cu ce mi-am propus sa lucrez, indiferent ca particip sau nu la vreun concurs.
In ceea ce priveste timpul petrecut pe forum, ce pot sa zic? Treburile casnice, copii, serviciul sau diferite probleme.
Cine are un suflet de gargarita, intra cu drag de cate ori poate.
Mii de multumiri echipei TTT pentru munca depusa si sacrificiile facute pentru atatea premii.
Monica, sa mai aduci la lumina povestile pomenite de Adela. Sunt atatea gargarite de care ne este dor sau pe care nu am apucat sa le cunoastem.

Sa coasem cu drag si sa nu uitam ca suntem gargarite!
Subscriu.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 16:47 
Neconectat

Am citit tot valul de mesaje, curioasa fiind de parerea fiecareia.
Nici eu nu consider ca amanarea sau scoaterea concursului este o solutie. Atata timp cat echipa TTT isi permite sa ofere cadouri, pe langa aceasta ne motiveaza, mi se pare un gest destul de frumos.
Am citit si regulamentul celuilalt concurs care mi s-a parut o idee originala. Este o chestie foarte interesanta si daca as avea posibilitatea as participa cu mare drag.
In ceea ce priveste sectiunea privata pentru mesajele noastre, si mai exact gandurile noastre mai personale, ca sa le zic asa, nu cred ca intereseaza prea multa lume. Si daca cineva din intamplare a ratacit pe aici nu cred ca va intelege prea multe. Cel putin asa cred eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 18:50 
Neconectat

Ce-i cu supararea, cine s-a suparat? Eu am avut neclaritati, am intrebat, m-am lamurit mi-este limpede acum.
Dalina, discutiile si unele nemultumiri sunt de cand exista concursurile, departe de mine gandul de a le vrea scoase ci doar mai atractive.
Cat despre mosul cu ochi albastri, l-a readus Monica in prim plan intr-un topic, pe cand ma pregateam sa spun "Mosule ,ce tanar esti!". Trebuie sa schimb si sa spun: Mosule, oare gargaritele-s de vina?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 19:32 
Neconectat

Draga Letitia, am atasat si eu o imagine cu Mosul meu, nu era pacat sa dau in vileag Mosul de la TTT. Dar te asigur ca si acum dupa trecerea anilor (am citit respectivul topic) Mosul are ochii la fel de albastri si expresivi.
Mosule sa nu citesti ca cine stie ce mai scriem despre tine. Hi, hi, hi!

Va imbratisez cu mare, mare drag.
Totusi mai facem sau nu concurs anul acesta? Cu atatea discutii constructive va fi un concurs de nota 10.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 312  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: