Acum este 02 Aug 2026, 22:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 309 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 31  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Premiile 2012
MesajScris: 21 Dec 2012, 13:10 
Neconectat

Nume forum:1
Intrucat in data de 17 decembrie am cerut macar trei opinii in legatura cu decizia de a reintroduce premiile pentru locul III (publicate in data de 14 decembrie) si cum acestea nu au venit, ne pare rau, orice alta interventie este tardiva.
Forumistele care si-au ales deja unul din aceste premii inainte de data de 17 decembrie si carora deja le-am livrat coletul, raman cu ele.
Adelina, din pacate, nu putem face modificarea pe care ti-o doresti (schimbarea premiului) intrucat nu este corect fata de celalalte participante la acest concurs.

Referitor la situatia creata intre Adelina si Clementina, am observat ca toate gargaritele si-au exprimat cererea pentru premiu in cadrul acestui topic, Premiile 2012 (de altfel, numai astfel o forumista stie care sunt premiile din care isi poate alege dupa preferinta), dar numai voi si moderatoarea sunteti indreptatite sa va exprimati o opinie cine primeste goblenul mentionat (Miraj in amug).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 13:24 
Neconectat

Alia, doresc sa stiu daca ramai la aceeasi parere si dupa raspunsul Adminei, care in oarecare masura imi da dreptate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 13:49 
Neconectat

Imi exprim si eu opinia in legatura cu situatia creata intre Adelina si Clementina. Eu zic ca Adelina are dreptate, premiile se cer in acest topic, altfel s-ar crea o harababura daca fiecare ar cere unde ar vrea. Este un concurs cu regulile lui si chiar si neatentia se plateste.
Daca fiecare ar repecta "regulile jocului," nu s-ar mai ajunge la aceste situatii. Fara suparare!
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 14:36 
Neconectat

Chiar daca de multa vreme nu am mai avut timpul necesar pentru a mai scrie pe forum, vin astazi si-mi exprim o parere. In cazul Adelinei si al Clementinei, care-mi sunt la fel de dragi amandoua, este vorba de principiul enuntat de Admina mai sus. Cererile de premii se fac in acest topic. Drept urmare, consider ca drept ar fi sa fie luata in considerare cererea Adelinei. Clementina a facut cererea in alt topic, topic ce are alta destinatie nu cea de spatiu pentru solicitarea si acordarea premiilor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 18:24 
Neconectat

Vad ca aici se spun propriile pareri. Ii dau dreptate Aliei deoarece in acelasi mod as fi procedat si eu. Nu am vazut scris in regulament ca premiile se cer doar aici. Sunt 12 premii libere la locul I, nu este doar unul ca sa ne gandim ca una il ia si alta nu. Nu este frumos fata de TTT ca ies astfel de discutii la sfarsitul unui an atat de frumos in care ne-a sustinut cu premii si nu numai.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 18:41 
Neconectat

gogu mimi-ovidia scrie:
...Ii dau dreptate Aliei deoarece in acelasi mod as fi procedat si eu. Nu am vazut scris in regulament ca premiile se cer doar aici. Sunt 12 premii libere la locul I. ...Nu este frumos fata de TTT ca ies astfel de discutii la sfarsitul unui an atat de frumos in care ne-a sustinut cu premii si nu numai.
Si eu sunt de partea Clementinei.
In momentul in care nu cedeaza Adelina, ofer propriul premiu I Clementinei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 18:51 
Neconectat

Ovidia de ce toate persoanele cer aici premiu, acum trebuie sa ne schimbam?
Si da sunt multe premii, dar fiecare avem model preferat.
Lenuta nu e vorba de dat premii de la una la alta. Ci de acel model. Pentru ca atat eu cat si Clementina dorim acelasi premiu, avand punctele.
Nu imi place ca nu e dreptate. Nu scrie in regulament, dar cum bine a zis Admina, pentru asta a fost facut acest topic.
Si va simtiti mai bine daca cedez eu? Atunci nu mai doresc nici un premiu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 19:39 
Neconectat

Oprita Adelina-Maria scrie:
Alia, doresc sa stiu daca ramai la aceeasi parere si dupa raspunsul Adminei, care in oarecare masura imi da dreptate.
Adelina, Monica, imi pare rau insa continui sa raman la parerea mea. Este adevarat ca aici se cer premii, iar pentru a nu se crea discutii si confuzii e bine sa se tina cont. Indraznesc totusi sa ma pun in pielea unei concurente. Nu am participat anul acesta la concurs, insa daca eu as fi citit ceea ce s-a scris intre mine si Clementina in topicul de concurs, oricat de mult mi-ar fi placut acel premiu, din bun simt nu l-as fi cerut si m-as fi orientat spre alt model. Clementina avea punctele necesare de aceea nu pot sa trec peste ceea ce am scris. Poate ca gresesc dar asa vad eu, asa sunt eu. Mi-as fi luat alt premiu (caci slava Domnului sunt toate frumoase), iar pe celalalt mi l-as fi cumparat cand as fi putut si s-ar fi terminat aici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 19:54 
Neconectat

Alia, pentru tine este usor sa zici ca sa il cumpar. Dar sincer, de ce nu te gandesti ca nu toate avem aceasta posibilitate? Eu, una, recunosc ca nu imi permit sa cumpar nici un model.
Se pare ca putem schimba regulile cum avem chef. Cateva zeci de gargarite isi cer premiul in acest topic si acum schimbam modul. Luand in calcul ca nu a stiut, tu ai anuntat-o ca are peste 1500 puncte si sa mearga sa ceara in acest topic premiul. De ce nu a facut acest lucru? Astfel stiam ca acel premiu este luat.
Nu am bun simt? Ca sa vezi ca am si nu suport nedreptatea, nu mai am nevoie de nici un premiu. Am cusut pentru mine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 19:58 
Neconectat

Si cum bine ti-am zis, am vazut prea tarziu ce scria in celalalt topic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 309 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 31  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: