Acum este 26 Iun 2026, 08:23

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 14 Noi 2014, 19:01 
Neconectat

Nume forum:1
Irela, ca sa ne respectam unul pe altul si sa comunica, nu avem nevoie de reguli. Scuza-ma ca te contrazic.
De ce inainte era mult mai frumos fara reguli? Sunt mai multe concursuri de indicii, nu doar unul si nu era regula aceasta. La ultimul s-a introdus.
Am o curiozitate. Crezi ca punand aceasta regula, vor participa mai mult? Poate pe perioada concursului. Si dup aceea? Deci nu ar avea efectul pe care eu il astept.

Concursul va incepe luni dimineata. Pana atunci vreau ca toate gargaritele sa isi spuna parerea pro si contra regulii cu postatul minim pe forum/in serial al unui numar de zile, ore.
Nu este nevoie de explicatie, doar sa imi ziceti daca sunteti pro sau contra. In functie de acest lucru, o sa hotarasc regulamentul.

Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Noi 2014, 19:11 
Neconectat

Draga mea Adelina, eu sunt o persoana concilianta, care refuza sa fie atrasa in polemici.
Oricare ar fi aceste polemici.
Astazi m-am lasat atrasa in discutie. Pentru prima data de cand sunt gargarita mi-am exprimat liber punctul de vedere. Si am propus o regula.
Nu am intentionat sa creez stari de tensiune. Mea culpa.
Acest mesaj reprezinta retragerea mea din comitetul de aprobare a regulamentului concursului de indicii.
Dar o sa particip la concurs. Daca o sa stiu sa raspund la intrebari.
Si o sa zbor in continuare prin gradina. Pentru ca imi place.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Noi 2014, 19:19 
Neconectat

Irela, imi cer scuze daca te-am suparat. Nu asta a fost intentia mea. Chiar imi pare rau, dar avem puncte de vedere diferite. Pentru a nu mai crea polemici, va rog sa spuneti daca sunteti pro sau contra regulii. Va multumesc
Irela, te-am trecut pro.
Te pup dulce dulce sa nu mai fi suparata.

Adelina, iti reamintesc ca toate regulile de la anumite concursuri au aparut urmare a unor experiente neplacute, suportate de catre moderatoare, motiv ca la urmatorul concurs sa se mai adauge o regula, si tot asa. Cu alte cuvinte, fiecare moderator a suflat in iaurt chiar a-priori.
Nu vreau sa te/va influentez, dar mi-ar parea rau sa ai/aveti experiente neplacute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Noi 2014, 19:59 
Neconectat

Adelina draga, eu nu ma supar. Niciodata.
Cu atat mai mult aici, in gradina gargaritelor nu imi permit sa dau frau liber unor manifestari care ar pune intr-un con de umbra preocuparile mele reale.
Deci, mesajul anterior nu este efectul unei stari conflictuale, este apelul pe care l-am facut la libera exprimare.
In termenii si conditiile dupa care ma ghidez de cand am primit numele de gargarita (de care sunt atat de mandra).
Voi sunteti surorile pe care nu le-am avut niciodata.
Va iubesc neconditionat si atunci cand simt ca este nevoie imi ofer si acord sprijinul de care este nevoie.
Te imbratisez cu drag si iti doresc moderare placuta.

Monica, te rog mult sa imi ierti avalansa verbala.
Simt ca astazi am vorbit mai mult decat ar fi trebuit sa o fac si ma ingrijoreaza ca aceasta logoree virtuala a condus la o umbra de suparare din partea ta.
Imi esti mult prea draga, te respect asa cum ii respect pe cei mai de pret oameni din viata mea si pentru nimic nu as vrea ca excesul de zel sa te supere intr-un fel sau altul.
Te imbratisez cu drag si imi cer scuze pentru acest schimb de mesaje.

Citat:
eu nu ma supar. Niciodata.
Semanam mult, Irela.
Am simtit nevoia sa intervin pentru ca nu vreau mahnire aici, in gradina.
Te imbratisez cu multa caldura.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Noi 2014, 21:13 
Neconectat

Si eu sunt pro pentru regula cu un numar de postari minime.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Noi 2014, 13:32 
Neconectat

Sunt destul de multe concursuri in derulare, sunt si proiecte pentru viitorul apropiat, asa ca nu stiu daca ideea care a incoltit astazi o sa primeasca aprobarea voastra.
Daca stau bine sa ma gandesc, nu cred ca in aceasta sectiune trebuia sa postez, dar locul este vizitat de fiecare dintre noi mult mai des decat in sectiunea Provocari.
Ideea este destul de simpla.
Dar din dar!
Fiecare dintre noi am finalizat un goblen, dar ne-au ramas diagramele si o cantitate suficienta de fire care sa permita sa fie lucrat inca o data (daca sunt fire si diagramele sunt prea colorate am putea sa cerem ajutorul prietenelor noastre de la TTT pentru diagramele defecte).
Asa ca ceea ce a ramas (fire si diagrame) sa daruim unei gargarite din gradina, care sa lucreze goblenul si apoi sa il daruiasca.
Unei alte gargarite, unei persoane dragi sau in scop caritabil (pentru aceasta, daca este agreata ideea, o sa cerem din nou ajutorul gargaritelor de la TTT).
Panza. La promotiile lunii a fost de doua ori panza caroiata si cred ca majoritatea dintre noi am achizitionat cel putin un cupon.
Este destul de simplist ceea ce am formulat.
Dar este o idee pe care o supun dezbaterii si aprobarii voastre. Si daca va incanta si pe voi ideea, o sa stabilim de comun acord daca o sa fie concurs sau provocare.
Va imbratisez cu drag si astept cu emotie parerile voastre.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Noi 2014, 14:22 
Neconectat

Irela, imi place mult mult de tot ideea ta. Dar trebuie sa ne gandim care la care sa trimita. Poate si dupa preferinte. Daca este sa fie concurs cum te gandesti sa procedezi? Adica in functie de ce sa castige? Eu am o idee, dar fiind propus de tine, te las sa iti spui ideea.
Imi place foarte mult cum se anima gradina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Noi 2014, 15:19 
Neconectat

Multumesc mult Adelina.
Cred ca imi place mai mult ideea de provocare decat ideea de concurs.
Daca totusi competitivitatea ar atrage mai multe doritoare, premierea este insasi rezultatul actiunii dar din dar. Goblenul lucrat.
Cum vom proceda sa daruim?
M-am gandit ca activitatea sa se desfasoarea in doua sectiuni.
In prima parte toate gargaritele dornice sa participe vor expune in topicul deschis special kit-urile care sunt dispuse sa le daruiasca.
M-am gandit ca titlurile sa fie postate in aceeasi zi la aceeasi ora sau sa fie transmise prin email spre o gargarita care o sa gestioneze actiunea. Ramane sa stabilim varianta agreata.
In acest fel o sa avem o lista cu gargaritele care se inscriu in actiunea Dar din dar! si implicit o lista cu titlurile goblenelor.
O sa urmeze o perioada de x zile in care gargaritele vor analiza si isi vor exprima optiunea pentru un titlu.
Zambesc, pentru ca s-ar putea sa avem 2-3 optiuni pentru un anume goblen si atunci sa vezi distractie!
Totusi mizez pe maturitatea fiecareia si prima optiune exprimata sa reprezinte adjudecarea. Exprimarea optiunii ar putea sa fie de felul: Doresc goblenul X daruit de gargarita XXX (prea simplu, dar alta idee nu am).
In a doua parte urmeaza sa ne trimitem reciproc darurile. Pentru aceasta avem mare mare nevoie de ajutorul gargaritelor de la TTT. Dar acest amanunt o sa il discutam ulterior.
Ne oferim si o perioada de timp in care sa trimitem una alteia goblenul (10 zile).

M-am gandit ca actiunea sa se desfasoare incepand cu 1 ianuarie 2015 si sa cuprinda prima jumatate a anului (30 iunie).
Pentru donarea goblenului lucrat trebuie sa stabilim daca ne daruim reciproc goblenul finalizat sau il donam in scop caritabil.
Abia dupa ce o sa stabilim acest lucru o sa ne gandim la procedura prin care goblenul lucrat sa fie daruit.

Astept cu mare placere ideile tale si ale celorlalte gargarite.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Noi 2014, 15:32 
Neconectat

Irela, imi place tare mult aceasta idee. De abia astept sa se puna in aplicare. Hi, hi, hi.
Chiar daca timpul meu pentru goblenat s-a redus simtitor, eu as incerca.
Parerea mea, modelele finalizate sa fie licitate in scop caritabil. Aici tot gargaritele TTT ne pot ajuta.
Deci ai un vot pentru provocare de la mine.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Noi 2014, 15:39 
Neconectat

Irela, cred ca te-am inspirat, asa-i?
Imi place ideea ta, chiar este o provocare.
Cat despre destinatia goblenului cusut, daca gargarita opteaza sa il daruiasca, ar trebui sa aduca o dovada in acest sens (o fotografie cu persoana caruia i-a fost daruit si goblenul sau ceva de genul).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: