|
Acum este 26 Iun 2026, 00:10
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 28 Dec 2015, 11:14 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Dragi gargarite nici nu stiu daca sa imi mai ofer disponibilitatea pt moderare, din moment ce nu am suportul gargaritelor. Ada-Elena, imi pare foarte rau pentru problema cu laptopul. Abriela esti o super gargarita. Va imbratisez cu mult drag.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasilescu Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 28 Dec 2015, 11:20 |
|
Membru din: 28 Dec 2012, 10:08 Mesaje: 3772 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Draga Adelina, sunt sigura ca vei avea sprijinul gargaritelor. Cel putin, sprijinul meu il vei avea. Te imbratisez cu drag,
_________________ Adria - Gargarita-Gherbera-de-Cristal
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 28 Dec 2015, 12:55 |
|
|
|
Dragi gargarite, eu sunt dispusa sa moderez concursul.
Cu drag,
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasiliu Letitia
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 28 Dec 2015, 13:42 |
|
Membru din: 06 Iul 2005, 09:52 Mesaje: 1218 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
Draga Rodic, ma bucur sa fiu prima care te sustine in moderarea concursului de anul viitor. Succes!
_________________ Letitia - Gargarita-Blue
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 28 Dec 2015, 14:23 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8865 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Draga Rodic pentru moderarea concursului ai sustinerea mea.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 28 Dec 2015, 14:29 |
|
|
|
Draga Adelina, ma simt obligata sa iti spun motivul pentru care nu ai sustinerea mea la moderarea concursului. In anul 2015 ai fost foarte ocupata si nu ai avut timp sa cosi sau sa ne arati ce cosi (de fapt cred ca din 2014 nu ne-ai mai aratat ce cosi). Faptul ca timpul iti este limitat in ceea ce priveste goblenul ma duce cu gandul ca moderarea concursului de cusut ar fi un mare efort pentru tine. Gargaritele care au moderat sau au candidat la moderarea concursului de cusut au reusit, pe langa activitatile de zi cu zi, sa coasa destul de mult, sa ne arate luna de luna ca au avut grija ca pasiunea lor sa nu fie data uitarii. Te imbratisez cu drag si te astept in gradina cu proiecte noi. Si iti promit ca la urmatoarea transa de moderare o sa ai sustinerea mea.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 28 Dec 2015, 15:06 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Draga Irela, iti inteleg motivatia, si nu o comentez. Iar in privinta moderatului, nu este vorba ca nu am timp. Am un servici de asa natura incat 10 ore pe zi sunt "non stop" cu laptopul in fata. Tocmai acesta era motivul pentru care imi doream sa moderez. Sa ma simt gargarita din nou, chiar daca nu reusesc sa mai cos, din mai multe motive. Pe Ada-Elena o sustineam din tot sufletul, pentru ca este foarte frumos sa incerci sa moderezi pentru prima oara. Dar daca moderarea concursului include coasere si participare, atunci imi cer scuze si imi pare rau ca am intervenit. Va spun cu mana pe inima ca m-am simtit exclusa. Va dau dreptate ca nu am mai intrat sa comentez la modele, sa arat daca mai pun o musca sau nu, dar poate si de rusine ca nu am reusit sa mai cos, am stat doar si am citit. Va imbratisez si va rog sa imi iertati indrazneala de a vedea cum se modereaza si apreciaza fiecare musca asternuta. Imi amintesc cu drag de timpul cand imi permiteam acest rasfat.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 28 Dec 2015, 15:53 |
|
|
|
Nu as vrea sa rezulte la sfarsit de an o polemica, dar din nou ma simt datoare sa argumentez spusele mele. Dragele mele gargarite, forumul nostru nu este doar un loc in vastul virtual, este parte din noi, parte din viata noastra, parte din bucuriile si tristetile noastre. Voi nu ati simtit ca forumul nostru drag este intr-un impas? Nu ati simtit ca nu mai este zumzetul de alta data al gargaritelor? Ca multe dintre noi intram aici doar sa citim si nu lasam o urma a pasilor nostri in gradina? Eu am simtit acest lucru de ceva timp si ma doare. In zilele de duminica si sarbatori imi place sa citesc ceea ce gargaritele ne-au impartasit. De-ati sti cat de multe am invatat aici. Si le multumesc din suflet gargaritelor care au lasat in urma toate aceste invataturi. Draga mea Adelina, sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. In ultimele doua luni muncesc zilnic mai bine de 12 ore, alerg de la un loc de munca la altul si ma doare atunci cand intru pe forum si doar citesc. Nu este vorba doar de daca mai pun o musca sau nu (ironia ta m-a atins cu toate ca nu meritam. Dar m-am obisnuit cu felul tau de a fi si, in virtutea a ceea ce am invatat aici, iti trimit o imbratisare calda). Este vorba despre FORUM, despre viata noastra una alaturi de cealalta. Si daca tot am atins coarda, va invit ca in anul ce vine sa incercam sa redam viata forumului nostru drag. Va imbratisez pe toate si imi cer mii de scuze daca am lezat intr-un fel sau altul. Cu drag,
|
|
| Sus |
|
 |
|
doina kosa
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 28 Dec 2015, 20:08 |
|
|
|
Draga Rodic ai si sustinerea mea.
_________________ Kina - Gargarita-Rochita-Randunicii
|
|
| Sus |
|
 |
|
POPESCU AURA
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 28 Dec 2015, 21:40 |
|
Membru din: 11 Iul 2012, 10:26 Mesaje: 2833 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Dragi gargarite, pasesc si eu timid si imi anunt disponibilitatea pentru moderarea concursului anual. Sper sa nu supar pe nimeni. Imi este un pic teama ca nu ma voi descurca cu realizarea tabelului de la sfarsitului fiecarei luni, dar imi plac provocarile. Sarbatori linistite tuturor!
_________________ Aura - Gargarita-Simfonia-Florilor-de-Camp
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|