|
Acum este 25 Iun 2026, 22:37
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 28 Dec 2015, 21:57 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Dragele mele gargarite, ma bucur tare mult ca v-ati facut curaj si ati scris in topic. Asa cum spunea si Irela, din pacate nu se mai simte verva aceea si zumzetul multor gargarite lipseste de pe forum. Sunt convinsa ca impreuna putem readuce parfumul de altadata al acestei gradini si ca vom petrece multe clipe frumoase impartasind povesti, trairi, amintiri si ceea ce ne uneste pe noi, pasiunea pentru goblen. Revenind la subiectul acestui topic, nu pot decat sa fiu obiectiva si sa reamintesc ca modalitatea de alegerea a moderatoarei se face prin acordarea unei perioade de inscriere si deschiderea unui chestionar in cazul in care sunt mai multe doritoare. Va asigur de sprijinul meu privind realizarea/postarea tabelelor lunare si va doresc tuturor multa bafta la moderare.
P.S. Sunteti de acord cu datele de inscriere si cel de realizare a chestionarului?
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 29 Dec 2015, 00:06 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6075 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Draga Abriela, datele stabilite de tine mi se par in regula, mai ales ca ai fost draguta sa te ocupi de moderat pana la alegerea gargaritei moderatoare.
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 29 Dec 2015, 12:32 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8865 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Draga Abriela, si eu sunt de acord cu datele de inscriere, cu cele de realizare a chestionarului si cu interimatul in moderarea concursului din 2016. Te imbratisez cu drag,
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 29 Dec 2015, 14:50 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Eu am deja 2 ani si ceva de cand sunt pe acest forum si pot sa zic ca intr-adevar este o diferenta de cum era si cum este. Multe gargarite lipesc iar cele care am ramas nu avem prea mult timp liber la dispozitie. Din pacate asta este situatia. De unde sa cumparam timp liber? Draga Adelina, timp de 2 ani de cand sunt pe forum, tu ti-ai facut aparitia la concursul cu indicii, foarte rar pe la cafenea si acum pentru moderarea concursului. Chiar si cu o musca pusa deja se schimba situatia si automat devii mai activa pe forum, te intereseaza ce mai fac si celelalte gargarite. Din punctul meu de vedere, daca erai singura care candidai pentru moderarea concursului te sustineam. Dar inainte de asta era Ada-Elena si era si normal sa fac diferenta. Abriela, eu sunt de acord cu propunerile tale si ma bucur ca ai gasit solutii. Pentru asta iti multumim. Aura ai toata sustinerea mea.
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 29 Dec 2015, 15:07 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5482 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
Dragele mele surioare, imi cer scuze inca o data pentru neplacerile create. Imi pare foarte rau ca v-am dezamagit, dar pe de alta parte ma bucur ca aceasta problema a mobilizat multe gargarite, semn ca vraja gradinii noastre nu s-a pierdut. Chiar m-am simtit usurata cand am deschis topicul si am vazut ca sunt gargarite care doresc sa modereze. Si eu sper ca de anul viitor sa fie mai mult zumzet pe forum. Mi-am propus sa aloc mai mult timp pasiunii noastre; nu stiu cum o sa ma descurc cu postarea fotografiilor, pentru ca momentan mi-este imposibil, dar trebuie sa gasesc o solutie, pentru ca nu am de gand sa renunt. Abriela, iti multumesc mult pentru ceea ce faci.
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 29 Dec 2015, 15:23 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Dragi gargarite, imi pare rau ca s-a creat o polemica si imi cer scuze fata de voi. Multe gargarite veterane pe care eu le-am prins active si cu care am petrecut ani pe forum, nu mai sunt. Imi este asa de dor de ele! Fetelor, din lipsa timpului nu am cusut, nu pentru ca nu mai vreau sau nu mai este pasiunea mea. Singurul mod in care mai sunt alaturi de voi este intrand si citind tot ce faceti. Oxana, dupa cum zici tu si alte fete, nu am intrat de doi ani si nu am activitate. Dar oare de ce trebuie privita din prisma asta? De ce nu se intelege lipsa timpului? Am avut ani la rand cand eram neintrerupt pe forum. Nu v-ati gandit ca poate o sa lipsiti si voi si cand va intoarceti v-ar placea sa fiti primiti cu bratele deschise? Abriela, te rog sa nu ma treci pe lista celor care doresc sa modereze, cand se va face chestionarul. Poate intr-o zi pot sa revin cu un model cusut. In momentul de fata, petrec peste 10 ore la servici zilnic, deci imi este imposibil sa mai fac si altceva. Un an nou cat mai bun si cu mai multa intelegere. O imbratisare mare va trimit si mult spor in noul concurs. Iar dorinta cea mai mare sa redevina gradina ce a fost odata. Gargarite dragi sufletului meu va astept sa va odihniti aripile din zborul vostru de zi cu zi. Va pup.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
POPESCU AURA
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 30 Dec 2015, 01:32 |
|
Membru din: 11 Iul 2012, 10:26 Mesaje: 2833 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Draga Abriela sunt de acord cu datele de inscriere si cu cele de realizare a chestionarului. Draga Oksana, multumesc din suflet pentru sustinere. Dragi gargarite va doresc sa aveti parte de liniste sufleteasca, bucurii, alaturi de cei dragi sufletului.
_________________ Aura - Gargarita-Simfonia-Florilor-de-Camp
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 02 Ian 2016, 00:26 |
|
|
|
Dragi gargarite, doarece chiar sustin fetele care vor sa modereze pentru prima oara, imi retrag inscrierea pentru moderare. Aura, iti doresc mult succes.
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Irimia Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 02 Ian 2016, 10:20 |
|
|
|
Draga Abriela, sunt de acord cu datele de inscriere si cele de realizare a chestionarului. Draga Aura ai sustinerea mea.
_________________ Frumusica - Gargarita-Frumusica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 02 Ian 2016, 10:38 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5482 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
Aura, si eu te sustin. Succes!
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|