Acum este 10 Aug 2026, 15:46

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 29 Apr 2010, 09:57 
Neconectat

Nume forum:1
Corect, dar daca putem sa o ajutam, de ce sa nu o facem?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 09:57 
Neconectat

Desi mi-am pus in gand sa nu-mi mai postez parerile si ideile, o fac.
Cristina, eu o sustin in mare parte pe Alina. In fond, are dreptate. Asa cum se poate da search pe google sa aflam raspunsul la un indiciu, si pe forum avem optiunea cautare care ne poate ajuta (parerea mea). Eu propun sa existe indicii de toate felurile (cultura generala, despre forum, despre modelele de goblen, probleme logice, etc.). Si sa fac o paranteza, din concursul moderat de Dani unde au existat si indicii de cultura generala, am avut posibilitatea sa invat multe, pentru ca au fost intrebari la care chiar nu stiam sa raspund. Comparand cu intrebarile care sunt acum, in luna aprilie (in ce perioada a lucrat X goblenul sau ce loc a castigat Y la Provocare - si aceste intrebari nu stiu cat ma ajuta sa le cunosc pe celelalte gargarite) mi se par mult mai interesante intrebarile de cultura generala, asta pentru ca eu personal le-as acorda mai multa atentie (raspunsul la o intrebare de cultura generala ma poate ajuta mai mult, decat sa stiu in ce perioada a lucrat X un goblen). Si hai sa fim serioase, cate gargarite nu au cautat pe forum, serialul lui Y ca sa poata da raspunsul corect?! Si sunt sigura ca daca intrebi acum o gargarita aceeasi intrebare, nu mai stie raspunsul (parerea mea).
Nu vreau sa atac pe nimeni, nici gargaritele care au raspuns la indiciile din luna asta, nici moderatoarea (si pentru a ma justifica, spun aici ca in aceasta luna au fost si intrebari despre gargarite, care oarecum m-au ajutat sa le cunosc cat de cat - asta daca nu stiam raspunsul).
Va rog sa ma scuzati daca am gresit cu ceva in aceasta replica, dar e strict parerea mea si vreau sa fie considerata ca atare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 10:19 
Neconectat

Alina, Dani, Onuta, Rodica va multumesc pentru implicarea voastra in redactarea regulamentului. Toate aveti dreptate si am sa incerc sa redactez un regulament care sa se apropie cat mai mult de dorintele tuturor. Stiu ca va fi greu sa multumesc pe toata lumea, dar am sa fiu impartiala si foarte atenta la ceea ce se posteaza in timpul concursului. Cat despre "parerea mea" cred ca este binevenita; eu am considerat intotdeauna ca prin comunicare si dialog se pot rezolva multe, multe probleme.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 11:34 
Neconectat

Ce ziceti daca in locul intrebarilor de cultura generala sau despre noi, s-ar posta imagini cu picturi celebre, sculpturi, gradini botanice sau muzee? In felul acesta gasim si teme pentru viitoare goblenuri. Sau s-ar posta arii celebre, muzica clasica. Ar fi mai greu de cautat cu google. Cu siguranta mai pot exista si alte argumente sau contra argumente.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 12:59 
Neconectat

De obicei, cand participi la un concurs, accepti regulile. Deci, voi accepta cu placere regulamentul care se va stabili.
Una din parerile mele ar fi: in momentul cand se da un indiciu despre o gargarita, acea gargarita sa nu raspunda (sau sa nu se puna intrebari referitoare la gargaritele participante).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Mai 2010, 09:47 
Neconectat

Dragi gargarite, ce ati spune daca v-as propune un concurs, asemanator cu concursul lunii mai, in luna iunie?
Bineinteles, asta se va intampla daca vom avea consimtamantul scumpelor gargarite TTT.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mai 2010, 10:09 
Neconectat

M-ar bucura enorm Sonia, pentru ca in iunie ma pot alatura si eu gargaritelor. Imi era dor de competitie, asa simt un impuls si parca fac tot ce pot pentru a gasi timp liber de cusut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mai 2010, 12:09 
Neconectat

Alina, ma bucur ca esti de acord. Voi incerca sa schitez regulamentul si il voi posta pe forum.

Pupici
P.S.: Monica, te rog mult sa imi spui daca e ok sa incepem un nou concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2010, 06:15 
Neconectat

Dragi gargarite, cu strangere de inima, pentru a nu crea noi dispute sau interpretari, vreau sa fac si eu o propunere. Am vazut ca nu ziceti nimic si nu am inteles daca sunteti sau nu de acord cu un concurs in luna iunie similar cu cel din aceasta luna. Specific, imi spun strict opinia mea. Cred ca in aceasta luna s-a dat posibilitatea tuturor gargaritelor sa participe dar probabil ca lucratoarele de goblen, prin faptul ca va fi un singur premiu, se simt cumva vitregite. Este nevoie si de un astfel de concurs dar pentru luna iunie parca mi-as dori un concurs gen cel din martie, cu exceptia sa nu fie punctate modelele adaugate la ladita si colectie. Punctele de la indicii si fotografii sa fie adaugate celor de la goblenul in lucru. Cele care lucreaza mai putin vor avea posibilitatea prin indicii si fotografii sa-si mareasca punctajul. Si pentru a nu crea divergente intre noi moderatoarea se poate documenta din concursurile lunilor trecute pentru ca sunt exemple destule si nu mai e o scuza daca una din noi modereaza un concurs pentru prima data. As mai avea de specificat un lucru. Chiar daca vedem vreo neregula sa asteptam macar o zi si daca moderatoarea nu observa greseala, abia atunci sa anuntam, ca poate nu a intrat pe net. Pentru participarea la concurs eu as pune conditia urmatoare: pot participa gargaritele care au un model in lucru si cel putin un model la colectie. Postarea episoadelor saptamanale sa fie obligatoriu puse pana duminica la miezul noptii. Fiecare participanta sa specifice la fiecare episod punctele lucrate sau macar aproximativ lucrate. Oricum la finalizarea modelului se va sti exact.Incalcarea regulamentului sa fie penalizata prin taierea a 10 puncte. Asa nu o sa 'suferim' prea mult Sper sa nu fi suparat pe cineva dar am considerat ca Sonia merita niste raspunsuri atata timp cat s-a oferit sa modereze concursul lunii iunie, si cel mai bine este sa ne spunem parerea acum, pentru a evita discutii viitoare, asta in cazul in care si gargaritele TTT ne vor da acordul. Mai specific, am scris pentru ca am vazut ca in afara de Alina nimeni nu si-a dat cu parerea. Eu una sunt de acord cu orice gen de concurs dar tacerea voastra mi-a dat de gandit si am zis sa incercam si altceva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2010, 06:22 
Neconectat

Rodica, multumesc tare mult ca mi-ai raspuns si ca esti de acord ca eu sa moderez un nou concurs. Pana acum eram putin descurajata gandindu-ma ca fie nu vreti un concurs fie nu vreti sa il moderez eu, dar acum am prins putin curaj. Promit ca am sa ma documentez in legatura cu concursurile lunilor trecute si pana maine dimineata voi propune regulamentul.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: