|
Acum este 05 Iun 2026, 11:27
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Milos Cosmina Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 11 Oct 2009, 20:44 |
|
|
|
Modelul 1 imi sugereaza o usa pe care nu se circula curent, iar ghiveciul cu flori il vad ca pe o cheie: Cheia viselor. Modelul 2 il vad ca pe o continuare a treptelor iubirii: Paraul iubirii. Modelul 3 : Primavara in padure. Modelul 4 : Micuta Rose.
_________________ Cosmina - Gargarita-cu-Gargarita-mica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 11 Oct 2009, 20:48 |
|
Membru din: 20 Feb 2009, 08:25 Mesaje: 440 Locatie: Moreni, Dambovita Nume forum:1
|
|
Dragele mele, Inainte sa postati va rog sa cititi topicul in intregime. Vad ca denumirile propuse de mine se regasesc si in alte mesaje. Pupici
_________________ Lenus - Gargarita-Ingerul-de-langa-noi
|
|
| Sus |
|
 |
|
Amalia Avramescu
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 11 Oct 2009, 21:40 |
|
Membru din: 08 Noi 2005, 03:07 Mesaje: 296 Locatie: USA Nume forum:1
|
|
Doina, da. Altfel care ar fi rostul acestui concurs? Pupici
_________________ Amelia - Limbajul prieteniei nu opereaza cu vorbe, ci cu intelesuri.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasiliu Letitia
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 12 Oct 2009, 09:25 |
|
Membru din: 06 Iul 2005, 09:52 Mesaje: 1218 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
Nu, Doina. Eu n-am vazut sa fie pusa aceasta conditie. M-am bucurat sa citesc propunerile, mi-ar fi placut sa stiu si cum le-ar fi numit Alice, Doruletz, Adela, Ileana dar... Dar daca voi considerati ca asa este in spiritul gargaritei, inseamna ca eu am inteles gresit.
_________________ Letitia - Gargarita-Blue
|
|
| Sus |
|
 |
|
PENCU GEORGETA
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 12 Oct 2009, 10:36 |
|
|
|
Sper sa fiu si eu nashica: 1. Trepte si flori Florile de la usa bunicii Flori pentru bunica 2. Terasa cu salcie si rau Iubitele raului Drumul spre iubire Rauletul inflorit 3. Linistea poenitei Colt de rai Popasul iubirii Poiana cu casute 4. Ingerul indragostit Te iubesc Iubirea ingerului ganditor Ingerul florilor de maces Succes dragi gargarite si un ac fermecat celor ce se vor bucura de frumusetea acestor goblenuri. O zi frumoasa de toamna va doresc.
_________________ Georgeta - Gargarita-Ce frumoasa sunt eu azi!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 12 Oct 2009, 10:43 |
|
|
|
Nu cred ca o parere in plus poate fi daunatoare. Nu am vazut nici o conditie in a da denumiri nici numarul denumirilor pentru un singur model. Iar daca sunt vizitatori in gradina noastra sunt eu care mi-am permis pe un forum gratuit sa semnalez aparitia acestor minunatii. Daca am gresit o rog pe Monica sa ma atentioneze si nu o sa mai repet eroarea. Letitia si eu as dori tare mult sa vad ce denumiri ar da si celelalte Gargarite. La cat sunt de deosebite nu e deloc usor. Doar pentru cine le-a creat e mai simplu cu siguranta la numeste intr-un anumit fel.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 12 Oct 2009, 10:48 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Am fost si eu odata nasica. Am nasit Paradisul regasit pe care l-am lucrat cu cea mai mare dragoste. De aceea zic ca ar fi minunat ca toate goblenurile castigate sau primite cadou pe acest forum, al nostru, sa fie lucrate in serial. Asa simt eu ca se creaza o legatura intre noi, impartasindu-ne fiecare pas lucrat. La fel ca fiecare dintre voi si eu mi-as dori macar unul din cele patru modele. Succes si titlul cel mai potrivit sa castige!
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasiliu Letitia
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 12 Oct 2009, 11:54 |
|
Membru din: 06 Iul 2005, 09:52 Mesaje: 1218 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
Eu ma bucur de vizitatori si daca ei au o idee stralucita de ce sa nu castige?
_________________ Letitia - Gargarita-Blue
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 12 Oct 2009, 12:38 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Da, Letitia, sunt de acord cu tine. Toata lumea are dreptul sa-si spuna parerea. Nu cred ca cineva si-ar dori un goblen fara sa-l lucreze. Opinia mea a fost sa-l lucreze aici, alaturi de noi si din respect pentru munca celui ce l-a creat. Poate vazandu-l in lucru ne tenteaza si pe noi sa-l comandam, nu?
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sima Alexandra
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 12 Oct 2009, 13:02 |
|
Membru din: 06 Iun 2007, 03:58 Mesaje: 379 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
1. Trepte spre toamna 2. Paradisul inflorit sau La umbra salciei 3. Cabanute pe deal sau Cararea spre cabane 4. Ingerul gingas sau Aripile inocentei sau Inger cu privire inocenta
_________________ Alexandras - Gargarita-Sprintena-si-Agila
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|