Acum este 30 Apr 2026, 04:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 221 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargarita Lunii
MesajScris: 08 Mai 2010, 18:28 
Neconectat

Nume forum:1
Alexandra, multumesc din suflet pentru nominalizare.

Pupici dulci

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 18:44 
Neconectat

Carmenelor, va multumesc mult pentru nominalizare si pentru ce simtiti fata de mine.
Stiti ce mi-as dori? Sa se opreasca timpul in loc pentru voi si al meu sa curga normal sa pot ajunge la nivelul de bunatate sufleteasca si realizari in arta goblenatului care la voi este mult mai ridicat decat la mine.
Pupici tuturor si o seara minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 19:19 
Neconectat

Va salut pe toate!
Daca-mi permiteti, am sa votez pentru Anca Perhinschi. Si mie mi-a adresat niste cuvinte foarte frumoase si am urmarit multe topice unde ea a intervenit.
Mi se pare ca esti o persoana deosebita, Anca, si-mi pare bine sa te cunosc, chiar daca este doar prin intermediul acestui minunat forum.
Va pup si spor la goblen.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 21:12 
Neconectat

Va salut, gargaritelor!
Din pacate, votul pe care o sa-l dau astazi nu o sa fie valid, deoarece as dori sa dau un vot, fiecarei gargarita din aceasta gradina minunata.
Am incercat sa nominalizez doar pe una dintre voi, gargaritelor, dar nu am putut.
Foarte multe dintre voi, mi-ati intrat la inima pentru felul cum incurajati pe altii, cum dati sfaturi, pentru minunatiile de goblenuri care v-au iesit din maini si, din acest motiv, nu am putut sa votez doar una pe saptamana.
Va trimit un pupic, si fluturasul meu rosu, prin bataile aripilor lui sa va insenineze sufletul.
Pentru mine toate sunteti castigatoare.
Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 21:59 
Neconectat

Daca as putea v-as vota pe toate, dar cum vreau sa imi validez votul, saptamana aceasta inima mea pleaca catre Anca (Perhinschi). Nu exista un topic in care sa nu se opreasca si sa vorbeasca cu acea gargarita. Ii spune gandurile ei, o imbarbateaza, o bucura.
Sa nu credeti ca nu sunt impartiala si ca votul meu merge catre ea pentru ca astazi mi-a devenit nasa, desi si acest lucru conteaza. Pentru mine a contat ca ea s-a oprit o clipa ca sa analizeze cuvintele mele si a inteles ce am vrut sa transmit. Mai mult conteaza insa ca este o persoana speciala ce ne bucura, in egala masura, pe toate.

Va pup pe toate si nu va suparati pe mine ca nu am nominalizat pe altcineva, dar inima mea este, in aceasta saptamana plina de Anca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 22:20 
Neconectat

Votul meu merge in aceasta saptamana catre Ralu:

Raluca, nu ma mira ca in ciuda a ceea ce stiai despre tine esti mereu candidata la a fi nasica unui goblen.
Frumusetea, profunzimea si intelepciunea inimii unui om le poate cunoaste numai Dumnezeu. Noi descoperim franturi din aceste daruri, doar in astfel de situatii. Clipe in care simtim ca cel ce este langa noi este altfel decat noi. Intelepciunea mintii noastre il recunoaste pe cel daruit de Domnul si esti fericit daca acel om iti este prieten. Eu sunt incantata ca am o prietena ca tine.
Te-am urmarit de cand ai intrat in aceasta gradina. Mereu, cu un cuvant bun si bland pentru fiecare, dar si impartiala si lipsita de ranchiuna in interventiile tale.
Semeni mult cu Rodica, Raza noastra de Soare. Sub o aparenta platosa de sticla fina se ascunde o inima mare in care incap, incetul cu incetul, toate gargaritele acesti gradini, cu bune si cu rele.
Dar mai incap si multe alte daruri pe care noi le descoperim mergand alaturi de tine.

http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=24&t=4377&start=70

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 22:37 
Neconectat

Rodica, Dani si Anca, va multumesc ca ma percepeti astfel. Simt cum imi creste stima de... mine.
Pe de alta parte, eu nu pot uita ca am gresit odata unei gargarite si de aceea mi-as retrage voturile voastre. Ca un fel de penitenta in fata mea. Oare se poate, Cristina?

Alexa, te inteleg. Si eu as vota-o, dar nu mi se pare in spiritul ei. Laura este reperul meu dintotdeauna si ea este in fiecare zi, gargarita zilei. De cate ori deschid forumul si dau pe Vizualizare mesaje noi, am o speranta ca o sa-i vad numele. O candela arde plina de speranta in casa mea pentru sanatatea ei.

Deea, este pacat sa nu acorzi un vot celei pe care o simti, in aceasta saptamana, alaturi de inima ta.

Ma bucur ca gargaritele nou venite se simt atrase ca de un magnet de anumite fete din aceasta gradina. Sufletele pereche se formeaza, incet-incet, asa cum vedem in cazul Rodicai care este sustinuta de Carmen... la dublu.

Va felicit pentru ca ati reusit sa va cunoasteti, sa va respectati si sa deveniti prietene. Numai cine are varsta mea stie cat de mult valoreaza o prietenie.

Va imbratisez cu drag de gargarita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 22:55 
Neconectat

Bica, iti multumesc pentru vot, pentru aprecierile tale si pentru felul in care m-ai descris.
De multe ori, scriind pe acest forum, imi parea rau si chiar ma durea sufletul pentru ceea ce scriam. Pot doar sa ma justific prin faptul ca strainatatea schimba mentalitatea unei persoane. Au fost vremuri cand nu puteai spune nimic pentru ca nu aveai drepturi. Vremurile s-au schimbat, iar noi cu ele odata. Am invatat sa ne aparam drepturile, sa ni le cerem si sa luptam pentru ele chiar si atunci cand ti se inchid toate portile in fata. Poate sunt off-topic, imi cer scuze.
De aceea, va rog mult sa nu ma intelegeti gresit cand scriu, pentru ca nu exista ganduri ascunse sau intentii rele in ceea ce scriu.
Ufa, prea multe emotii ma coplesesc.

Va multumesc inca o data si va imbratisez cu drag din departare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 23:05 
Neconectat

Bica, nici nu ma gandesc sa-mi schimb votul. Nu stiu unde ai gresit tu sau fata de cine, dar cine nu greseste?
Ralu, au fost momente cand si eu m-am temut ca si tine sa nu fiu interpretata gresit, dar au trecut. Sper ca pe viitor toate sa realizam ca nimic nu se face din rautate sau cu ganduri ascunse.
Traiasca armonia si toate lucrurile sa se rezolve cu bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Mai 2010, 11:31 
Neconectat

Buna dragi gargarite,

Am citit inca de zilele trecute tot ce s-a postat aici si mi s-a parut foarte interesanta propunerea, astfel incat as vrea sa votez si eu o gargarita. M-am gandit foarte bine si am inceput sa citesc cu mare atentie diverse postari de pe acest forum. Cu toate ca multe gargarite merita acest titlu, eu m-am decis sa o votez pe Dani, Gargarita Blandetea Lumii, deoarece am descoperit-o deseori in diferite topicuri, de fiecare data cu interventii corecte si fair-play. De exemplu, la finalul concursului lunii aprilie, a atentionat moderatoarea referitor la gargarita de pe locul I, desi aceasta o desemnase chiar pe Dani, ceea ce nu era corect. Este constant prezenta pe forum, de multe ori cu propuneri interesante, se implica in moderarea unor concursuri sau se ocupa de chestiuni organizatorice.
In plus, pe mine m-a incurajat mult atunci cand eram la inceput pe acest forum, deoarece in cadrul Provocarii Dar din dar a fost una din finaliste si mi-a oferit mie, o incepatoare, un model deosebit.

Va felicit pe toate pentru ca stiti sa fiti adevarate gargarite si va multumesc pentru tot ajutorul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 221 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: