|
Acum este 21 Apr 2026, 11:37
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 04:21 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Saptamana aceasta am s-o votez pe Dana (Bozaru), o gargarita foarte harnicuta la goblen si dulce la vorba, care mi se pare o prezenta agradabila si simpatica pe forum.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 09:40 |
|
|
|
Saptamana asta o votez si eu pe Dana (Bozaru) pentru prezenta agreabila pe forum.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 09:54 |
|
|
|
Si votul meu de saptamana aceasta se indreapta spre Dana (Bozaru).
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Valery Antemie
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 10:20 |
|
Membru din: 15 Noi 2007, 20:52 Mesaje: 159 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Uitati cum socotesc eu. Fiecare gargarita merita sa primeasca o nominalizare aici. Noi le votam, dupa cum ni se apropie inima de fiecare. La sfarsit se va gasi o gargarita cu rabdare care sa adune aceste voturi si sa incoronam o gargarita a anului 2010. Ei, nu-i asa ca fiecare vot conteaza?
Eu o votez pe draga de Deea.
_________________ Valery - Cei care nu ne sunt partasi la fericire, nu ne sunt prieteni statornici nici la nenorocire.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 10:37 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Valery, imi faci o surpriza foarte placuta. Ma simt foarte onorata sa fiu votata si de tine. Multumesc sau mai bine zis, danke, pentru votul tau. Pupici si multa sanatate tie si familiei tale.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 10:46 |
|
|
|
Fetelor am o rugaminte. Eu de maine plec in concediu pana pe 23 si plec din tara. Am voie sa votez pentru gargarita de saptamana viitoare in avans?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Untaru Livia
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 10:51 |
|
|
|
Mireille, numai Alina iti poate raspunde (la indicii). Ma intereseaza si pe mine. Deea, si eu ma grabesc sa te votez pentru ca si eu plec. Te pup dulce, dulce.
_________________ Ulivia - Prietenia este umbra serii, care se inteteste odata cu apusul soarelui vietii.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 10:56 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Livia, iti multumesc foarte frumos pentru vot si numai ganduri frumoase pleaca din partea mea spre tine. Drum bun oriunde ai pleca. Pupici si multa sanatate.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 11:40 |
|
|
|
Am primit permisiunea Alinei sa votez si pentru saptamana viitoare si, ca atare, votul meu pentru saptamana viitoare merge catre Dina. Motivul: dupa ce a cumpanit o perioada a revenit in gradina noastra. O apreciez pentru hotararea luata si daca as putea as vota cu doua maini.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Venera Chiriac
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 14:10 |
|
|
|
Am citt cine au fost gargaritele celorlalte saptamani si luni. Va felicit pe fiecare in parte. Deea, ca sa te inrosesti ca fluturasul tau, afla ca saptamana aceasta te votez pe tine.
_________________ Venera - Prietene, iti multumesc ca existi!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|