Acum este 22 Iul 2026, 14:35

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2788 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 279  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Regulamentul aplicabil este cel de la pagina 131
Nu este un chestionar. 7%  7%  [ 1 ]
Este doar o atentionare. 93%  93%  [ 14 ]
Voturi totale : 15
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011
MesajScris: 01 Feb 2011, 18:50 
Neconectat

Nume forum:1
Mai sunt gargarite care au trisat, nu s-a facut atata valva. Dar cum Alina a mai incercat o anumita strategie, toate suntem pe ea. Sa se traga la vot.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 18:55 
Neconectat

Pentru a nu mai pune pe nimeni in dificultate, renunt la concurs. Nu vreau sa o impovarez nici pe Monica, deoarece are destule pe cap si nici pe nimeni altcineva de pe forum.
Doriti si o moderatoare exemplara, ceea ce eu nu sunt, asa ca va rog sa gasiti o noua moderatoare. Eu nu pot continua asa.
Nu ma simt in stare sa dau alte explicatii, iar cele care nu inteleg acest lucru, imi pare rau pentru ele.
Nu pot continua stiind ca sunt banuita de ceva, de care nu ma simt vinovata. Daca eram dupa premii, pana acum cu toate strategiile mele de concurs trebuia sa castig o gramada de premii.
Multa bafta, tuturor participantelor si va multumesc pentru primirea calduroasa ca moderatoare, pentru o perioada atat de scurta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 19:00 
Neconectat

GLIGA TITA scrie:
Am stat deoparte si am privit.
Pacat ca se ajunge la asa ceva. Vad ca pana la urma nu este ca se participa, ci goana dupa puncte si premii.
De asta multe gargarite au parasit gradina si prefera sa urmareasca anumite seriale.
Nu am nimic personal cu nimeni, ma bucur sa stau pe aici. Cu atat mai mult apreciez cateva gargarite si chiar le respect.

Mihaela, subscriu! Ai punctat exact ceea ce vroiam şi eu să spun.

Alina, felicitări pentru decizie. Până la urmă este bucuria ta personală că ai un nou model cusut în colecţie, punctele/premiile contează mai puţin.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 19:06 
Neconectat

Draga Alina, se va rezolva situatia. Nu poate fi dracul chiar atat de negru. Nu stiu ce sa spun ca sa nu fii suparata. Mie imi pare rau ca am pierdut doua moderatoare intr-o zi. Imaginea care urmeaza sper sa iti ridice un pic moralul. Fetita este atat de dragalasa!
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 19:13 
Neconectat

Neacsu Alina-Mihaela scrie:
Pentru a nu mai pune pe nimeni in dificultate, renunt la concurs. Nu vreau sa o impovarez nici pe Monica, deoarece are destule pe cap si nici pe nimeni altcineva de pe forum.
Doriti si o moderatoare exemplara, ceea ce eu nu sunt, asa ca va rog sa gasiti o noua moderatoare. Eu nu pot continua asa.
Nu ma simt in stare sa dau alte explicatii iar cele care nu inteleg acest lucru, imi pare rau pentru ele.
Nu pot continua stiind ca sunt banuita de ceva, de care nu ma simt vinovata. Daca eram dupa premii, pana acum cu toate strategiile mele de concurs trebuia sa castig o gramada de premii.
Multa bafta tuturor participantelor si va multumesc pentru primirea calduroasa ca moderatoare, pentru o perioada atat de scurta.
Alina, o singura explicatie e ceruta, dar nu vrei sa dai raspuns.
De ce acele cifre sunt pozitionate diferit in functie de caroiajul panzei?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 19:17 
Neconectat

Maria, Alina a renunţat. De dragul forumului şi a liniştii şi frumuseţii de pe forum, propun să nu mai aducem în discuţie subiectul.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 19:20 
Neconectat

Lena ai dreptate. Dragele mele cine preia stafeta? Pe cine propuneti?
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 19:25 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Avand in vedere opiniile diferite in ceea ce priveste desfasurarea acestui concurs pe parcursul lunii ianuarie si evenimentele aparute, eu cred ca trebuie sa lasam luna ianuarie asa cum a fost si sa avem grija sa respectam regulamentul de astazi inainte. Daca nu era acest regulament, competitia nu mai exista intre concurente. Haideti sa respectam aceste reguli, pentru ca de asta au fost facute si sa uitam de toate incidentele.

A fost dat un exemplu pe forum de catre Ovidia, acela ca daca doua gargarite cos acelasi goblen, una pe culori, cealalta pe diagrame, gobenul avand 6 diagrame si 20 de culori, o gargarita posteaza 6 episoade si cealalta 20. Nici eu nu sunt de acord cu acest lucru. Dar nici ca un serial sa aiba doar trei episoade: cel de intrare in concurs, cel de siguranta si finalul.

Si eu sunt de acord sa se treaca cu vederea luna ianuarie, cu atentionarea ca nu se vor mai tolera abateri de la el.
In ceea ce priveste al doilea enunt, eu inteleg ca regulamentul prevede un minim de episoade ca fiind ori numarul de diagrame, ori numarul de culori, numar maxim de episoade nu exista. Precum trei episoade sunt obligatorii (inceputul, episodul de siguranta si finalul), eu zic ca putem ajunge la un acord si in functie de marimea goblenului.
Ma gandesc ca la o ikebana (care este unul din modelele cele mai mici), se pot accepta 4 episoade: inceputul, episodul de siguranta, un detaliu si finalul. Daca nu ma insel, ikebana are 2 diagrame.
Haideti sa facem o departajare in functie de modele, poate ca asa reusim sa picam de acord.
De exemplu, pentru modelele care au 2 si 3 diagrame, numarul minim de episoade de prezentat sa fie 4: inceputul, episodul de siguranta, un detaliu si finalul.
Pentru modelele care au de la 4 diagrame in sus, sa se posteze un numar minim de x episoade, - aici sa decidem impreuna.
Revin cu propunerea mea, cerandu-va parerea, pentru a se clarifica si aceasta situatie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 19:28 
Neconectat

Ralu sunt de acord cu propunerea ta. Dar mai intai trebuie sa alegem moderatoarea.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 19:32 
Neconectat

Lena, nu insist, dar de cate ori ceri un raspuns, pare ca ai ceva cu cineva. Se termina cu plec si nu dau raspuns la ce ma intrebi. Nu pentru a agita apele, insa pentru cine ramane nu imi pare corect sa faca figura celor agresive, care fac ordine.
Eu din astfel de atitudini, asta inteleg. Cine greseste, daca greseste, in loc de a recunoaste sau a raspunde la intrebari, trece in partea de victima si pleaca. Nici asta nu imi pare normal.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2788 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 279  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: