Acum este 10 Aug 2026, 19:26

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 30 Mai 2010, 15:58 
Neconectat

Nume forum:1
Dragut Raluca scrie:
Tocmai, Rodica, participam in multe, chiar daca poate banuim de la inceput cine va castiga.
Oare acesta este semn ca nu ne implicam?
Stii, nu cred ca as avea curajul sa ii spun Bicai, Oanei, Ramonei, Doruletz Mic si altor gargarite ca nu pot vota la Gargarita lunii pentru ca nu participa la concurs.
Ele sunt 'Altceva' si le respect.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 16:01 
Neconectat

Rodica, nici eu nu am nimic cu tine si deviem off-topic deja. Hai sa lasam si alte gargarite sa isi spuna parerea.
Imi pare rau ca nu reusesc sa iti inteleg of-ul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 16:14 
Neconectat

Dragutele mele, nu mai puneti gaz pe foc.
Adevarat, toate avem dreptate, dar nu este bine sa ne facem asa de rele.
Fiecare dispune de un anumit timp, avem copii, soti care asteapta de la noi mai multa atentie, sunt rare momentele cand mai putem pune un fir, doua in ac. De ce facem din locul asta frumos, un mar al discordiei?
Rodica poate are mai mult timp, nu este vinovata ca are asa spor.
Nu este bine sa fim cu invidie. In ziua de astazi este foarte usor sa faci rau si mult mai greu sa faci un lucru bun.
Haideti sa vedem altfel lucrurile, sa fim mai unite.
O imbratisare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 16:14 
Neconectat

Ca sa incheiem si sa intelegi ce ma doare uite cum vad eu ca se intampla.
Este o cursa cu zece concurenti. Castiga primii trei si al patrulea premiu se acorda unuia din public pentru ca i-a incurajat sau a tipat mai tare sau a aplaudat mai puternic. Nu mi se pare corect. Sa se acorde celui cu mai multe performante de-a lungul timpului din cei zece. A nu se intelege gresit ca as vrea eu premiul. Eu sunt multumita, sa-mi dea Dumnezeu sanatate sa pot lucra in continuare, dar sunt atatea lucratoare pe forum care sunt convinsa ca si-ar dori si numai pentru faptul ca reusesc sa lucreze o ora pe saptamana, dar sa se tina cont, sa nu se voteze dupa mesaje. Acesta este focul meu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 16:21 
Neconectat

Multumesc pentru raspuns, Sonia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 16:21 
Neconectat

Ok, acum am inteles la ce te referi tu, Rodica. In acest caz, se poate mofica acea conditie care se refera la postarile de la saptamana in curs si sa se voteze cu motivatii intemeiate. Oricum consider ca sunt doua concursuri distincte si trebuie tratate ca atare. Sunt sigura ca Gargarita Lunii Iunie va fi nominata pe dreptate ca si cea a lunii mai, indiferent de cine va fi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 16:25 
Neconectat

Gargarite harnicute, uneori am impresia ca fiecare parere a noastra trebuie sa nasca polemici si discutii. Pentru mine acest forum a fost locul unde am evadat atunci cand cotidianul devenea prea apasator. Am intrat si mult timp am stat pe margine, ma multumeam sa-mi oblojesc ranile privind serialele de la goblen, privind fotografii cu locuri unde eu poate nu am sa ajung niciodata, sa ascult unele melodii pe care nu le auzisem niciodata sau pe care nu le mai ascultasem de mult. Imi placea sa zbor din topic in topic si ma opream, uneori ore intregi, asupra topicului cu propuneri de noi modele si, pentru ca sunt o fire curioasa, cautam pe net sa vad si alte lucrari ale pictorului a carui lucrare fusese expusa in acel topic. Incet, incet, am inceput sa fiu activa pe forum (si nu fac un secret ca datorita Rodicai am inceput sa scriu pe forum), apoi, asa cum se intampla atunci cand esti implicat trup si suflet in ceva, au aparut dezamagiri, bucurii, uneori chiar extaz (atunci cand am primit primul cadou sau cand am devenit nasa unui model). A fost dificil de multe ori, dar cand simteam ca aripile mi-au obosit, ma retrageam undeva intr-un colt al gradinii si va priveam zborul zburdalnic. Intotdeuana, dar intotdeauna am revenit in gradina, pentru ca este un loc ce ma atrage inexplicabil, este ca un magnet al sufletului.

Acum aripile mi-au obosit inca o data si ma retrag cuminte in coltul meu sa ma odihnesc putin, iar cand fortele imi revin am sa zbor din nou alaturi de voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 16:30 
Neconectat

Poate ca si eu gresesc ca ma lupt atat. As putea pur si simplu sa-mi vad de lucru si atat, dar am crezut ca este important sa se stie fiecare parere. Nu stiu de ce ma implic atat? Mereu imi propun sa stau deoparte, sa particip pur si simplu si pana la urma sfarsesc prin a fi "pusa la zid", pentru opinii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 18:36 
Neconectat

Cristina, ce frumos ai spus. Cred ca ai vorbit in numele nostru, al tuturor.
Cu sau fara concurs, cu sau fara premii, chiar daca intr-o luna nu apucam sa punem nici un punct la goblenul nostru sau daca batem toate recordurile in materie de cusut cred ca suntem gargarite prin insufletirea pe care o dam acestei gradini, prin picatura de suflet pe care o lasam aici odata cu fiecare mesaj, dar si pentru balsamul pe care il primeste fiinta noastra o data cu fiecare vorba buna care ii e adresata. Pentru mine, aceasta este definitia forumului nostru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 19:22 
Neconectat

Ciuscoiu Georgeta scrie:
Se poate participa doar la concursul de fotografie?
Sonia, parerea mea este ca ar trebui sa poata participa orice gargarita, la orice sectiune. Poate cineva este pasionat de fotografie si vrea sa impartaseasca aceasta placere cu noi, chiar daca nu are foarte mult timp de cusut. Oricum i-ar ramane doar punctele de la acea sectiune, deci este pierderea ei daca nu vrea sa participe si la goblen.
Stiu ca fotografiile se pot posta in orice alt topic al forumului, dar atunci cand pasiunea iti este apreciata prin primirea acelor puncte, satisfactia este mult mai mare, mai ales ca celelalte gargarite nu stiu ca este a ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: