Acum este 18 Iun 2026, 21:25

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 131 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Provocare Dar din dar
MesajScris: 07 Noi 2009, 18:01 
Neconectat

Nume forum:1
Mona, o sa facem si exceptii, iti dai seama.Daca intri din ianuarie raman totusi doua luni, timp suficient sa lucrezi un model. Ce ziceti gargaritelor, sa punem ultima zi de intrare in provocare 5 ianuarie, dar modelul sa fie de dimensiunile mentionate la inceput, 20 x 2opentru a oferi sanse egale?
Eu astept sa vad ce ziceti si voi.
O seara frumoasa iti doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2009, 18:16 
Neconectat

Sunt de acord cu ultimele amendamente si astept cu nerabdare finalizarea regulamentului si startul provocarii. Mi se pare OK dimensiunea minima de 20 x 20. Eu voi intra in provocare cu modelul Trepte cu flori.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2009, 18:44 
Neconectat

Dragelor, intru in provocare cu Sfantul Petru. Culori: 37, dimensiuni 20 x 28 cm, goblen pe care-l voi darui dupa sfintire.
Pupici si viteza la ac.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2009, 18:53 
Neconectat

Zice Lenus:
Pe de alta parte cred ca ar fi frumos sa vedem cum incepem toate cate un goblen si cum prind contur odata cu trecerea timpului pentru ca intr-un final sa apara finalizate.

Cam asa ar fi corect, nu?
Sa le incepem toate atunci.
Pupici si de la mine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2009, 19:16 
Neconectat

Frumoasa provocare! Ma primiti si pe mine daca am in ladita numai modele cu 19 culori?
Pupici, tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2009, 20:41 
Neconectat

Rodica, pentru ca tu ai dat startul, ma adresez tie: pot participa cu modelul Aripile copilariei (39 culori), iar sa nu fie vreo problema, sa il incep din partea de sus a panzei? Am numarat astazi, iar partea neatinsa de ata, in forma de dreptunghi este de 18 x 30 cm. Am observat ca ai subliniat ceea ce a scris Lenus, Pe de alta parte cred ca ar fi frumos sa vedem cum incepem toate cate un goblen si cum prind contur odata cu trecerea timpului pentru ca intr-un final sa apara finalizate.. Sunt de acord cu ea, doar ca nu vad o problema, pentru ca eu am inceput un serial cu acest model si pot posta episoade si pentru serial (in topicul meu), dar si episoadele pentru provocare. Spun asta, pentru ca eu consider ca aceasta provocare incearca sa stimuleze gargaritele pentru a goblena mai cu spor, iar cel mai important in provocare, nu este modelul ales pentru a-l lucra, ci centimetrii parcursi cu acul.
Astept un raspuns, indiferent care va fi. Iti multumesc.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2009, 21:16 
Neconectat

Maria, raspunsul e da.
Dimensiunea sa nu fie mai mica de 20 x 20.
Onuta, si cu tine sunt de acord. Centimetrii ramasi depasesc 20 x 20, dar, in acelasi timp, cream niste precedente si toata lumea poate veni cu modele incepute. Crezi ca asta ne dorim pana la urma?
Nu gasesti tu unul prin ladita si sa renunti un timp la cel inceput?
Sa vedem ce zic si celelalte. Pentru aceste mici nelamuriri am hotarat sa incepem pe 15, sa fie totul pus la punct.

Iti poti alege unul de dimensiuni minime si lucrezi in acelasi timp si la Aripi.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2009, 21:30 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Nu gasesti tu unul prin ladita si renunti un timp la cel inceput? Iti poti alege unul de dimensiuni minime si lucrezi in acelasi timp si la Aripi.

Un altul in ladita, nu am acum. De fapt, nu am o ladita. Singurul pe care-l am acum este Aripile copilariei. Da, as fi dorit ca totul sa fie OK pentru ca imi doresc sa termin acest model, ca este inceput cam de mult timp. Iar sa incep un alt model pentru provocare, ar insemna sa lucrez numai la un anume model si sa renunt la Aripi (pentru ca am o singura rama care sa se potriveasca la modele mai mari).
Oricum, iti multumesc pentru raspuns; si cu siguranta pana pe 15 voi lua o decizie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2009, 05:47 
Neconectat

Ajutor.
Sunt intr-o mare dilema.
Ma gandeam sa acceptam intrarea in provocare a tuturor, fara nici o conditie. Adica indiferent daca are sau nu un model lucrat sau daca are sau nu un model in serial, gandindu-ma la fetele care sunt demult pe forum, sa poata participa.
Pe de alta parte se pot inscrie pe forum lucratoare de goblen inainte sau chiar in ziua provocarii si fara sa judecam dinainte, necunoscandu-le, nu putem sti daca intentia lor este sa daruiasca sau sa castige si apoi sa dispara.

Nici nu ne putem constitui intr-un club inchis.
Mai inainte ma gandisem ca pot participa si cele noi, dar daca nu au minim 30 de zile pe forum nu pot fi beneficiarele darurilor noastre.
Am scris minim 30 de zile gandindu-ma la Balan Daniela care intr-un timp atat de scurt ne-a dovedit ca este 'de-a noastra'.
Cum sa facem?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2009, 10:41 
Neconectat

Rodica, eu ma gandeam ca sa participe toate cele care au un serial la activ si care au postat episode pe parcursul unei luni de zile sa zicem asa. Deci, sa intram in provocare cele care suntem active pe forum acum, nu noii veniti din ultima zi.
Dani este o gargarita de-a noastra si a demonstrat asta.
Aceasta este parerea mea. Acum, mai asteptam si alte pareri.
Tu stabileste regulamentul ca sa putem da start la provocare ca ma asteapta Alba ca zapada, daca ma acceptati cu ea ca are 26 x 35 cm sau voi incepe Armonie, 22 x 26 cm sau Licornul, 18 x 24 sau chiar Pinochio, 19 x 23 cm. Rodica, am o rugaminte la tine. Te rog sa stabilesti tu cu care din cele patru goblenase sa ma prind la provocare. Mie imi sunt dragi toate si nu pot decide.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 131 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: