Acum este 30 Apr 2026, 21:33

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Roze albe
MesajScris: 23 Oct 2010, 07:39 
Neconectat

Nume forum:1
Este foarte frumos goblenul. Felicitari TTT pentru minunatele modele pe care le creati!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2010, 07:53 
Neconectat

In cazul acesta, o rog pe Monica sa ne spuna daca denumirile date pana la stabilirea moderatorului se iau in calcul sau nu. In situatia ta, Elena, se afla si Iulia, cu denumirea Alb diafan, de care depinde descalificarea lui Mireille la acest concurs. Monica, te rugam sa ne ajuti. Multumesc. Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2010, 09:26 
Neconectat

Parerea mea este ca acum sa fie pastrate denumirile Elenei si ale Iuliei, dar pe viitor sa se specifice ca nu vor fi luate in calcul daca se dau inainte ca cineva sa se ofere sa modereze concursul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2010, 10:58 
Neconectat

Admin scrie:
Roze albe Mai intai se anunta moderatorul acestui topic si abia apoi poate incepe concursul.
Cred ca aceasta fraza spune clar cand se incepe concursul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2010, 11:04 
Neconectat

Mariuca, aproape in fiecare luna s-a gresit, eu am si specificat ca as fi moderat concursul cu mare drag, dar lipsa timpului nu-mi permite de aceea am dat prima denumire.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2010, 11:16 
Neconectat

Felicitari creatoarei. Este superb.

Romanta rozelor
Gingasia rozelor
Petale aurii
Trandafiri aurii
Eternii trandafiri
Parfum de trandafiri
Tinerii trandafiri

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2010, 16:26 
Neconectat

Lin, descalificarea la un astfel de concurs presupune neparticiparea la urmatorul concurs de acest gen. Nu se iau in calcul denumirile propuse la concursul in care ai fost descalificata.

Monica, mai am o nelamurire, si anume: cum se procedeaza daca o gargarita scrie un nume deja existent pentru unul din goblene, pe care doreste sa il anuleze inainte ca moderatorul sa vada? Este vorba de Lin si denumirea Colt de rai. Gargaritelor spuneti-va si voi parerea, va rog, poate ii va fi de folos lui Lin.

In ceea ce priveste denumirile date de Iulia si Elena inca asteptam raspuns de la adimnica noastra. Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2010, 17:01 
Neconectat

Neacsu Aurelia Georgiana scrie:
Lin, descalificarea la un astfel de concurs presupune neparticiparea la urmatorul concurs de acest gen. Nu se iau in calcul denumirile propuse la concursul in care ai fost descalificata.
Georgia, eu stiu ca o gargarita daca este descalificata la un concurs, denumirile date de ea pana in momentul in care e descalificata sunt luate in calcul.
Monica, mai am o nelamurire, si anume: cum se procedeaza daca o gargarita scrie un nume deja existent pentru unul din goblene, pe care doreste sa il anuleze inainte ca moderatorul sa vada? Este vorba de Lin si denumirea Colt de rai. Gargaritelor spuneti-va si voi parerea, va rog, poate ii va fi de folos lui Lin.
Eu stiu ca daca o gargarita a copiat o denumire, ea trebuie descalificata, chiar daca ea a observat prima greseala si nu moderatorul. Chiar eu am cerut unei moderatoare sa ma descalifice, intrucat copiasem o denumire.
In ceea ce priveste denumirile date de Iulia si Elena inca asteptam raspuns de la adimnica noastra. Pupici.
Pana acum nu s-a luat in calcul asa problema. Chiar daca unele gargarite se grabeau sa dea denumiri, ele erau intrate in concurs.
Daca nu am zis corect ceva, sa fiu iertata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2010, 17:08 
Neconectat

Deea, ai perfecta dreptate. Lin este descalificata, nu poate participa la urmatorul concurs, dar i se iau in calcul denumirile date in acest concurs.

Cat despre anularea denumirii, nu mi se pare corect. Greseala este greseala, chiar daca a fost observata de insasi autoarea ei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2010, 17:22 
Neconectat

Imi cer scuze, eu credeam ca nu se iau in calcul denumirile daca ai fost descalificata.
Deea, si eu stiu la fel, dar am vrut sa cer si o alta parere. Lin, imi pare rau, dar la urmatorul concurs nu vei putea participa, dar ramai in concurs cu celelalte denumiri.
Iar denumirile date inainte de numirea moderatorului, desi au fost luate in calcul la celelalte concursuri, mie nu mi se pare normal, mai ales ca in regulament este specificat acest lucru. Tocmai de aceea astept sa ne raspunda Monica. Sper sa nu va suparati, dar eu asa cred ca este corect.

Georgia, pana la momentul greselii lui Lin, titlurile scrise de ea se iau in consideratie. Pe acelea le vei trece in tabelul final.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: