Acum este 02 Aug 2026, 07:27

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargarita anului 2010-2011
MesajScris: 01 Mai 2011, 16:52 
Neconectat

Nume forum:1
Martin Carmen scrie:
Saptamana aceasta votez o Gargarita cu suflet mare, plina de daruire si indragostita de goblen. Sunt fascinata de goblenele pe care le coase, de serialele cu care ne-a incantat mereu si de vorba buna care ne-o asterne la fiecare gargarita.
Asa ca votul meu merge catre Lenuta Patrascu.

olteanu rodica scrie:
Catre Lenuta Patrascu merge si votul meu din aceasta saptamana. Pe langa gestul de a darui eu raman neclintita in opinia mea si anume: este o pasionata a goblenului, activa in sensul ca este nelipsita din concursuri si o adevarata competitoare in ceea ce ma priveste. Recunosc ca ea si Dani Balan imi dau emotii. Acest lucru este chiar placut si da un sens intrecerilor noastre.

Dragut Raluca scrie:
Si eu in aceasta saptmana imi indrept gandurile si votul meu catre Lenuta Patrascu, pentru pasiunea pe care o pune in coaserea unui goblen, pentru competitia pe care ne-o ofera in concursuri, asa cum spune si Rodica. Este o persoana speciala, foarte sufletista, dar si ferma in opiniile ei.

Dosinescu Cristina scrie:
A intrat in gradina noastra pe 20 noiembrie 2009, in timpul provocarii Dar din Dar, cu modelul Ruga catre Domnul, ca un preambul a tot ceea ce a realizat in timpul zborului ei in minunata lume a goblenului: Lenuta Patrascu. Votul meu in aceasta saptamana merge catre ea, o gargarita care spune despre sine ca are prea multa incredere in oameni.

Dragut Raluca scrie:
Pentru ca ai fost prima gargarita pe care am cunoscut-o personal, pentru sufletul tau mare si calduros, pentru frumusetile pe care le cosi si pentru fiecare vorba buna si inteleapta scrisa in acest forum, iti ofer votul meu pe aceasta saptamana, Lenuta.

Dragut Raluca scrie:
Imi continui gandul de luna trecuta si o votez si pe Lenuta, pentru ca este o persoana minunata si pentru colectia ei impresionanta lucrata alaturi de noi toate.
Te imbratisez cu drag.

Martin Carmen scrie:
Saptamana aceasta votul meu se indreapta catre Lenuta Patrascu. Este departe de noi, dar sunt convinsa ca gandul si sufletul ei este aici langa noi.

Balan Daniela scrie:
Saptamana aceasta o votez pe Lenuta deoarece nu pot decat sa imi imaginez cat ii este de greu acolo unde este, departe de copil si de cei dragi. Poate prin acest vot o sa ii aduc macar un zambet pe buze.
Te imbratisez, Lenuta.

Popescu Alexandra scrie:
Saptamana aceasta si eu o votez tot pe Lenuta.
Numai cine nu trece prin ceea ce treci tu acum, nu are cum sa inteleaga, ce este in sufletul tau de mama.
Lenuta, ma rog la Dumnezeu sa te intareasca si sa treci cu bine peste aceasta perioada.
Gandeste-te ca acum vine Pastele si iti vei strange puiutul in brate.
Sper sa ma ierti ca te-am intristat.
Dar numai prin aceste cuvinte se poate intelege cat de mult te apreciez.
Multi pupici dulci si o imbratisare mare de la mine.

Doi na scrie:
Eu o votez pe Lenuta, in primul rand pentru ca este o gargarita adevarata, - isi sustine suratele sa aiba succes la goblen si pentru ca ea insasi este o lucratoare de goblen puternica si impatimita.

Valceleanu Maria scrie:
Votul meu merge saptamana aceasta catre Lenuta. O votez pentru prezenta ei agreabila in aceasta gradina dar si pentru frumoasa ei colectie.
Te pup dulce, Lenuta.

GLIGA TITA scrie:
Si votul meu tot spre Lenuta merge. Eu stiu cum este sa fii departe de cei dragi.
Ea este tot timpul in aceasta gradina.

Margareta Romascanu scrie:
Lenuta, gargarita cu maini de aur, te votez in aceasta saptamana si iti doresc sa nu te schimbi.

Neagu Gabriela - Ramona scrie:
Saptamana aceasta o votez pe Lenuta. Cuvintele ei dulci sunt balsam pentru sufletul nostru.

Zircu Vali scrie:
Votul meu ajunge la Lenuta. Lucratoare de categorie grea, dar si prietena adevarata pentru majoritatea gargaritelor de pe forum.
Lenuta, mi-a ramas la inima si ceea ce ai expus lucrat de tine la Lucru de mana.
Te pup dulce si pe tine si pe flacaul tau.

Maria N scrie:
In aceasta saptamana o votez pe Lenuta, care are o vorba frumoasa pentru fiecare.

Cornelia Suteu scrie:
Tacuta si delicata, Lenuta nu omite topicele gargaritelor, dar nici nu uita sa aduca serial dupa serial, motiv pentru care o votez in aceasta saptamana.

Cotoranu Nicoleta scrie:
In aceasta saptamana o votez pe Lenuta pentru zborul delicat prin gradina, pentru pasiunea pe care o pune in fiecare goblen lucrat si pentru bucuria pe care a adus-o in sufletul atator Gargarite in prag de primavara.

Lenuta, ai fost votata de:

Albei Adina
Anca Lungoci
Balan Daniela
Borcan Adelina
Cornelia Suteu
Costea Andreea
Cotoranu Nicoleta
Doina
Dosinescu Cristina
Dragut Raluca
Ghiortu Gabriela
Gliga Mihaela
Leonte Iuliana
Lorelai Mirela Dobrescu
Malinescu Anda
Margareta Romascanu
Maria Babutan
Maria Nistor
Martin Carmen
Mateescu Alina
Neagu Gabriela Ramona
Olariu Ioana
Olteanu Rodica
Perhinschi Anca
Popescu Alexandra
Valceleanu Maria
Zircu Vali

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:53 
Neconectat

tanasa clementina scrie:
Saptamana aceasta, votul meu merge catre Cristina.
Este o fire calma plina de sfaturi si vorbe bune. Este perzenta in orice topic, lucreaza goblen cu multa pasiune. Este foarte hotarata si vine de foarte multe ori cu multe cu idei. Drept dovada sta concursul din aceasta luna.

Martin Carmen scrie:
Saptamana asta votul meu merge catre Cristina Dosinescu. O persoana cu un suflet cald si plina de optimism. O indragostita de frumusetea goblenului si dornica de a-si mari colectia. Tot respectul din partea mea pentru tine.

Bica Nistor scrie:
A intrat in gradina noastra, aproape pe nesimtite. Eram pe forumul celalalt unde nu se stia sigur cine a scris, cand a scris etc. Am simtit ca am oportunitatea sa intalnesc un om deosebit si nu m-am inselat. Mamica a doi copii, pasionata de goblen, dar si roua de cuvinte ce ti se lipesc de suflet. Am numit-o pe Cristina (Dosinescu) pe care o iubesc pentru ceea ce este.
Ei ii acord votul meu, din toata inima.

SOARE IULIANA scrie:
Pentru ca se apropie sfarsitul concursului acestei luni, votul meu in aceasta saptamana il dedic Cristinei Dosinescu.
Este adevarat ca este moderatoarea acestui concurs, insa nu scrie nicaieri ca nu poate fi votata.
Felicitari Cristina. Te-ai mladiat precum o trestie printre toate provocarile si ai ramas dreapta pana la final.

ganea alina scrie:
Cristina, ai fost impartiala atunci cand s-a dovedit a fi nevoie si ai stiut sa calmezi spiritele cu succes, ceea ce nu-i usor, eu personal nu stiu cat de capabila as fi. Te felicit din inima, iar votul meu din aceasta saptamana merge catre tine.

Ramona Marculescu scrie:
Eu, luna aceasta, imi indrept gandurile si votul catre Cristina (Dosinescu).
Omiprezenta, mereu prevenitoare, calda si buna ca painea cusuta de Lenuta in ultimul ei goblen (Darul Domnului), - ma calmeaza instantaneu cand ii citesc postarile. Coase si goblen, sustine si un concurs (de fapt, mai multe) si este si un exemplu benefic pentru noi.
Este ceea ce am scris luna trecuta despre Cristina. Adaug inca trei lucruri pe care le stim cu toatele:
- cel mai frumos concurs de pana acum a fost cel al lunii mai, realizat de Cristina;
- cel mai frumos topic este Gargarita lunii, inventat de Cristina;
- cea mai frumoasa tema pentru concursul de fotografii s-a tinut sub moderarea Cristinei. Numele lui este Batranii nostri.
Cristina, sunt convinsa ca esti un om deosebit peste medie si eu te indragesc pentru asta. Sunt convinsa ca nu sunt unica si imi doresc ca opiniile tale din aceasta luna sa nu zdruncine o prietenie frumoasa.

Doi na scrie:
Cristina, tocmai pentru ceea ce ai scris mai sus despre Rodica, trecand peste ce am simtit cu toatele ca s-a intamplat la topicul concursuri, te votez astazi. Esti un om deosebit daca ai puterea sa nu uiti ca prietenia ce va leaga este cel mai important lucru. In plus, te felicit pentru tinuta concursului din luna mai.

Popa Alina scrie:
Votul meu merge catre Cristina Dosinescu pentru modul in care a moderat concursul din luna mai si pentru felul in care a ales sa ramana alaturi de noi:
"A te ascunde intr-o carapace nu este solutia pentru rezolvarea anumitor probleme."

Cristina, ai fost votata de:

Adelina Felicia Agachi
Anca Lungoci
Antoneac Carmen
Balan Daniela
Bica Nistor
Bratu Marta Renata
Costea Andreea Georgiana
Cristina Sandu
Doina
Ganea Alina
Georgeta Petrea--Manta
Gliga Mihaela
Lacramioara Popescu
Margareta Romascanu
Martin Carmen
Mihaela Stanica
Mona J.
Olivia Parvu
Patruleasa Jeni
Perhinschi Anca
Popa Alina
Ramona Marculescu
Rosculet Adnana
Soare Iuliana
Tanasa Clementina
Tudorancea Rodica
Untaru Livia
Valceleanu Maria
Zoica Maniu

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:53 
Neconectat

Adnana, ai fost votata de:
Perhinschi Anca scrie:
In aceasta saptamana votul meu merge catre Adnana (Rosculet), pentru prezenta ei subtila.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:54 
Neconectat

mateescu alina scrie:
Votul meu va ajunge la Ovidia pentru ca s-a acomodat repede cu aceasta gradinita, pentru stilul ei de a coase, dar si pentru ca are o ladita de invidiat. Succes, Ovidia!

Olariu Ioana scrie:
Eu am pastrat un vot pentru Ovidia. S-a acomodat destul de repede cu Gradina noastra si are cate o vorba calda pentru fiecare gargarita in parte. Mai mult, m-a surprins intr-un mod placut sporul pe care-l are la goblenat si sunt sigura ca nu sunt singura care a observat daruirea ei.

Cotoranu Nicoleta scrie:
In aceasta saptamana o votez pe Ovidia. Pentru ca are o viteza fantastica la lucru, serialul ei este incitant si este o placere sa-l urmaresti. Pentru ca are un cuvant frumos si o floare pentru fiecare Gargarita.

GHIORTU GABRIELA scrie:
Imi place modalitatea sa de lucru pe culori si rapiditatea cu care coase, este o gargarita deosebita care ma impresioneaza cand ne ofera flori la fiecare raspuns al sau si de aceea m-am hotarat sa o votez. Ovidia, imi face placere sa te votez saptamana aceasta.

Neagu Marcela scrie:
Saptamana aceasta, votul meu este pentru Ovidia. M-a uimit cu sporul ce-l are la coaserea goblenurilor, de parca ar avea un acusor fermecat. Sa o tii tot asa, Ovidia.

Perhinschi Anca scrie:
Ultimul vot pe aceasta luna ti-l acord cu toata inima, Ovidia. Mai mult decat un vot, eu l-as numi un multumesc, ca ne incanti ochii cu episoade atat de frumoase din iernile tale, iar ritmul este unul de invidiat.

Ciobotaru Sorina Maria scrie:
Timpul nu-mi este prieten cu toate ca imi doresc sa stau mai mult pe forum, dar asta nu inseamna ca nu vad unele lucruri. Sunt la curent cu toate informatiile drept urmare as dori sa propun si eu un nume: Gargarita Ovidia, dupa parerea mea isi merita locul intai datorita disponibilitatii si maestriei.
Imi place stilul tau de lucru astfel incat votul meu merge catre tine Ovidia. Succes!

Rosculet Adnana scrie:
Ovidia m-a uluit cu disponibilitatea ei de a lucra goblen, dar si cu felul cum incurajeaza fiecare gargarita in topicul ei. Iubeste si animalele si a reusit sa ma cucereasca. De aceea ii aduc votul meu.

CHIVU DANA scrie:
Ovidia, te votez cu drag aceasta saptamana pentru ca esti protagonista unui topic foarte frumos despre animale si, in plus, ne incanti privirea cu noi si noi modele pe care le cosi. Te pup.

Lucia Marina scrie:
Ovidia, pe langa ca esti foarte activa in gradina, pe langa faptul ca esti o mare iubitoare de animale, mai esti si o mare lucratoare de goblen.
Te felicit si iti inmanez votul meu.

Fanica Finca scrie:
Saptamana aceasta o votez pe Ovidia care este o gargarita foarte activa.

Maria N scrie:
Ovidia, adiere de primavara, ai adus in aceasta gradina, cu gradina ta frumoasa. Te votez cu mare drag.

Floare de colt scrie:
Ovidia, intalnirea cu tine este o mare placere. Iti inmanez votul meu, alaturi de admiratia mea.

Ovidia, ai fost votata de:

Borcan Adelina
Chivu Dana
Ciobotaru Sorina Maria
Costea Andreea Georgiana
Cotoranu Nicoleta
Doina
Fanica Finca
Floare de Colt
Ghiortu Gabriela
Ilyes Alina Ramona
Ionascu Alexandra
Lacramioara Popescu
Lorelai Mirela Dobrescu
Lucia Marina
Maria Babutan
Maria Nistor
Mateescu Alina
Neagu Marcela
Olariu Ioana
Perhinschi Anca
Ramona Marculescu
Rosculet Adnana

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:55 
Neconectat

Tender Rose scrie:
Atunci cand pe acest forum am fost atacata si am hotarat sa plec, Alexa si Letitia au fost langa mine. Nu pot sa uit acest lucru si de aceea o propun in aceasta saptamana pe Alexa, o mamica exemplara si o lucratoare puternica. In plus, cuvintele ei te pupa pe suflet, oriunde ar scrie.
Si eu te pup pe sufletul tau, frumos, Alexa.

Tender Rose scrie:
Saptamana aceasta o votez pe Alexa pentru ca acolo departe de acasa, se zbate sa tina o familie (are si bebe mic), lucreaza si goblen si zambeste fiecarei gargarite.

Alexa, ai fost votata de:

Tender Rose
Valceleanu Maria
Ilyes Alina Ramona

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:55 
Neconectat

Lucia Marina scrie:
In aceasta saptamana, eu o propun pe Rodica (Olteanu). O legenda palpabila cand vorbim despre pasiunea pentru goblen. Prietena incrancenata (prietenii stiu de ce!) pentru prietenele gargarite. Model de bunica si mamica. Un cuvant dulce si la obiect pentru toate pasionatele de goblen din aceasta gradina.

Nicolae Orban scrie:
Bica, babuta mea mi-a transmis sa-ti scriu ca ea are incredere in tine ca nu te superi si de aceea o voteaza pe Rodica.
Explicatia ei: este plina de viata si are forta sa gobleneze tot ce a visat.
Rodica, sotia mea si-a dorit sa aiba toti peretii tapetati cu goblene lucrate de mana ei. Un glaucom urat nu mai permite asta.
Spune ca vointa ei la lucrat goblene ti-o trimite tie.

Balan Daniela scrie:
In aceasta saptamana votul meu merge catre Rodica, o persoana de la care am invatat multe, plecand de la goblen si ajungand la experiente de viata. Este o gargarita care ne-a impresionat mereu prin rapiditatea si frumusetea episoadelor postate, iar saptamana aceasta nu s-a lasat mai prejos.
Sunt fericita ca te-am cunoscut, Rodi.

Ramona Marculescu scrie:
Fara reticente, o votez pe Rodica ce imi este tare draga pentru ca impreuna am construit gradina aceasta.

GLIGA TITA scrie:
Votul meu tot spre Rodica merge, este o femeie plina de intelegere, tandrete si nu in ultimul rand asa cum zice ea (mananca goblenul pe paine). Ea ne arata cat de draga ne este acesta pasiune. Ea da start la lucru, te face sa tii pasul cu ea.
Felicitari, ai manute de aur.
O inbratisare calda din partea mea.

Andreea Tomita scrie:
... iar votul meu merge catre Rodica care mi-e draga pentru ca... mi-e draga(!).

Dosinescu Cristina scrie:
In aceasta saptamana votul meu se indreapta spre Rodica Olteanu. De ce? Pentru tot ceea ce reprezinta ea pe acest forum, pentru daruirea si pasiunea pe care o pune atunci cand lucreaza goblen. Poate va va mira acest vot tinand cont de divergentele de opinie pe care le-am avut cu Rodica in ultima perioada, Dar, daca ati fi cunoscut-o pe Rodica asa cum am cunoscut-o eu ati intelege de ce ea este alegerea mea pentru aceasta saptamana. Pentru Rodica goblenul reprezinta viata ei, modul ei de a rezista in fata incercarilor la care a fost supusa de-a lungul anilor. Pentru Rodica goblenul este ca si copilul ei, il aduce pe lume (prin achizitionare), il mangaie, il alinta, il creste, il educa si apoi il admira. Si, ca orice mama, cand cineva incearca sa puna pe primul loc pe altcineva (sau altceva) ea il apara cu pretul vietii ei. Devine o leoaica atunci cand este vorba despre copilul ei. Asta este Rodica! Dar, in spatele acestei leoaice se ascunde o fiinta sensibila si calda.
Rodica, mi-ai spuns intr-un topic al tau ca ai multe talente ascunse, dar eu stiam deja acest lucru. Nu te mai ascunde, lasa-le sa iasa la suprafata, da frau liber fiintei sensibile din tine, fi tu insati, fi Rodica!

Maria N scrie:
In aceasta saptamana o votez pe Rodica Olteanu. A adus in colectia ei o multime de modele frumos inramate pe care le-a daruit. Gestul ei nu are nevoie de alte explicati.

Popescu Alexandra scrie:
Saptamana aceasta votul meu merge catre Gargarita Raza de soare (Rodica Olteanu).
Rodicut, iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat cand eram o incepatoare la lucratul pe diagrama. Si iti voi multumi mereu prentru orice sfat imi vei da.
Mereu ai fost un exemplu pentru mine.

Costea Andreea Georgiana scrie:
Si eu o votez in aceasta saptamana, pe draga de Rodica.
Este o gargarita model in aceasta gradina si cred ca nu trebuie sa mai amintesc cuiva, de viteza cu care lucreaza goblene si de minunata colectie pe care o are.
Pupici si multa sanatate din partea mea, Rodica.

Dragut Raluca scrie:
Ma alatur voua, gargarite, si o votez cu drag pe Rodica, un frumos exemplu pentru gradina noastra.

Antoneac Carmen scrie:
Votul meu din aceasta saptamana se indreapta spre Rodica.
Esti un exemplu pentru mine, te admir pentru tot ceea ce faci.

Cotoranu Nicoleta scrie:
Rodi, Gargarita cu suflet mare si maestra in ale goblenatului, un vot din inima din partea mea.

Balan Daniela scrie:
Asa cum ai spus si tu, Rodica, nu am mai votat de ceva timp, dar astazi imboldul celorlalte gargarite m-au facut sa te votez cu drag, pentru sufletul si timpul pe care il dedici goblenului.

Borcan Adelina-Maria scrie:
Rodica, te votez cu draga inima pentru ca esti o persoana deosebita, dar mai ales pentru devotamentul tau pentru cusut.

ilyes alina ramona scrie:
Nu am votat niciodata, dar astazi cand am intrat in Gradina am vazut topicul cu Adoratia pruncului lucrat de Rodica si am simtit ca trebuie sa votez.
Te votez, Rodica, pentru colectia ta de goblenuri si pentru faptul ca acorzi asa mult timp goblenatului.
Felicitarile mele.

Bica Nistor scrie:
Se pare ca putine pot uita ca tu, Rodica esti o gargarita ce ramane mereu legenda. Iti acord, cu drag, votul meu, in aceasta saptamana.

Valceleanu Maria scrie:
Rodica, te votez cu draga inima pentru colectia ta impresionanta, pentru sporul tau si nu in ultimul rand pentru sufletul tau mare.
Te pup.

Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Votul meu de spatamana aceasta merge catre Rodica.
Motivul: eleganta cu care a reusit cu ceva vreme in urma sa treaca peste discutiile creeate si mai ales pentru rapiditatea si maiestria cu care ne incanta privirea si sufletele.
Pe langa alte fete, in tacere, esti in sufletul meu, Rodica, un model de urmat.

Rodica, ai fost votata de:

Albei Adina
Andreea Tomita
Antoneac Carmen
Balan Daniela
Bica Nistor
Borcan Adelina
Bozaru Daniela
Bratu Marta-Renata
Camelia Jura
Cornelia Suteu
Costea Andreea Georgiana
Cotoranu Nicoleta
Diana Bucur
Doina
Dosinescu Cristina
Dragut Raluca
G. Cristina
Gliga Mihaela
Ilyes Alina Ramona
Lenuta Patrascu
Lorelai Mirela Dobrescu
Lucia Marina
Maria Nistor
Martin Carmen
Matei Paraschiva
Mocanu Didina
Nicolae Orban
Popa Alina
Popescu Alexandra
Ramona Marculescu
Silvia Har
Tanasa Clementina
Valceleanu Maria

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:56 
Neconectat

Olariu Ioana scrie:
Eu nu stiu sau poate nu obisnuiesc sa folosesc cuvinte pompoase, dar as dori ca in aceasta saptamana sa o votez pe Ramona Marculescu. In primul rand este Gargarita-cu-Suflet-de-Poet; am admirat-o si apreciat-o de la inceput pentru felul ei de a fi, directa si concisa, pe forum am vazut-o ca pe un bun mediator; apoi imi plac opiniile ei, iar din replica In ciuda varstei, eu admit si opinia unui copil. pot trage multe concluzii (ar fi si alte replici, aici am expus doar un exemplu). Ce sa mai spun de gestul ei de a darui? Aici ma lasa fara cuvinte. Este intr-adevar un om deosebit.
Ramona, sper sa accepti votul meu pentru ca il meriti din plin.
Te imbratisez cu drag de gargarita.

Ramona, ai fost votata de:

Mona J.
Olariu Ioana
Maria Nistor

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:56 
Neconectat

Balan Daniela scrie:
... votul meu merge tot catre Oana (Sandulesei) pentru minunile pe care le-a adus pe lume in aceasta saptamana, intr-o zi binecuvantata. In ciuda situatiei in care se afla, s-a gandit la noi si a fost prezenta pe forum, chiar daca indirect, prin intermediul lui Lucian (sotul ei).

Adelina Felicia Agachi scrie:
Astazi o votez pe Oana, mamica gargareilor gemeni. Este in aceasta gradina inca de la inceputuri. A impartit cu noi si bucuriile si necazurile ei. A impartit cu noi si goblenurile la care a lucrat.
Este o prietena de nadejde. A fost alaturi de noi si la bine si la greu.
Este o persoana verticala, cu un bun simt innascut.
Cu alte cuvinte, este o gargarita.
P.S. Canuta lui Dani mi-a amintit de aceasta gargarita si mi se pare normal sa o nominalizez ca pe o legenda a acestui forum.

Ionita Victorita scrie:
Desi cele doua minuni ii ocupa tot timpul, are timp si pentru o vorba buna spusa aici pe forum. De aceea votul meu merge catre Oana Sandulesei.

tanasa clementina scrie:
Oana, votul meu merge catre tine in aceasta saptamana. Mamica draga cu doua floricele, prezenta in toate topicele cu sustinere neconditionata pentru toate gargaritele mi-as dori sa iesi invingatoarea acestei lunii.

Ionita Victorita scrie:
Indraznesc sa votez si eu. Desi este foarte ocupata cu florile din gradina proprie ne aduce un colt de cer, un zvon de primavara.
Oana, draga mea, votul meu este marturie a dragostei pentru tine si mugurasii tai frumosi.

Oana, ai fost votata de:

Adelina Felicia Agachi
Balan Daniela
Bica Nistor
Cotoranu Nicoleta
Doina
Flori M
Ghiortu Gabriela
Gliga Mihaela
Ilyes Ramona Alina
Ionita Victorita
Maria Nistor
Marilena Iamandi
Mona J.
Nicuta Adriana
Popescu Alexandra
Rosculet Adnana
Tanasa Clementina
Zoica Maniu

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:57 
Neconectat

Doi na scrie:
Eu o votez pe Adelina in aceasta saptamana (a treia). Este toata numai suflet, nu lasa pe nimeni fara suportul ei (scrie in toate topicele), este blanda si placuta si, nu in ultimul rand, este pasionata de goblen.

Silvia Har scrie:
Adelina esti o fata plina de suflet si te votez.

Si eu tot pe tine te votez Gargarita Doua-Frunzulite, Adelina.
Am observat activitatea ta intensa din ultima vreme si cred ca meriti sa te votez.

Doi na scrie:
Astazi o votez pe Adelina pentru gestul ei frumos de a semnala lipsa unei gargarite de pe forum. O votez si pentru viteza la lucru, pentru modestie si pentru ca scrie in topicul fiecarei surate.
Te imbratisez din inima, Adelina.

ilyes alina ramona scrie:
In aceasta saptamana o votez pe Gargarita Doua Frunzulite pentru ca este o gargarita harnicuta si inspirata.
Mi-as fi dorit sa am o sora ca tine, Adelina, ca sa am cu cine impartasi bucuria goblenatului.

Doi na scrie:
Adelina, in aceasta saptamana votul meu merge catre tine. Imi place tare mult tarancuta ta lucrata pe culori, dar si faptul ca esti cu sufletul in fiecare topic.

Valceleanu Maria scrie:
In aceasta saptamana votul meu merge catre Adelina. Este o prezenta foarte agreabila in aceasta gradina.
Un gand bun din partea mea.

Gavril Mihaela scrie:
Votul meu din aceasta saptamana merge care Adelina. Este mereu saritoare, amabila si dornica sa ajute si sa incurajeze.

Cotoranu Nicoleta scrie:
Adelina, un vot din inima. Pentru prezenta ta placuta, pentru rapiditatea cu care asterni pe panza povestile.

Sandu Laura-Garbiela scrie:
Saptamana aceasta, votul meu merge catre Adelina care zboara neobosita pe aici si care este totdeauna gata sa iti sara in ajutor la nevoie.

Alina David scrie:
Votul meu in aceasta saptamana, merge catre Adelina. O gargarita neobosita in zborul ei prin gradina.

Gavril Mihaela scrie:
In aceasta saptamana votul meu merge catre Adelina. Este mereu prezenta, atenta si saritoare.

Saptamana aceasta, votul meu merge catre tine, Adelina, finuta draga, pentru toata munca depusa, atentia si activitatea ta sustinuta pe forum. Te urmaresc de ceva vreme si am impresia ca esti pe forum de o viata si nu de asa putina vreme. Felicitari!

Cornelia Suteu scrie:
Adelina, te votez pentru rapiditatea cu care reusesti sa ne bucuri pe fiecare cu comentariile tale, dar si pentru tarancuta ta, deosebit de gingasa.

Baloiu Victoria scrie:
Si eu o votez tot pe Adelina pentru ca de cate ori deschid forumul, este imposibil sa nu gasesc un cuvant scris de ea (tot asa cum o gasesc si pe Ralu).
Te pup, Adelina.

Bica Nistor scrie:
Adelina, seara, cand cadeam de oboseala, intram in gradina cat sa ma relaxez un pic si pretudindeni gaseam numele tau. Tot timpul, cu vorbe placute stai alaturi de suratele tale, iar manuta ta manuie si acul cu aceeasi dexteritate cu care zbori din topic in topic.
Votul meu merge cate tine, in aceasta saptamana.

Matei Paraschiva scrie:
Votul meu merge catre Adelina, pentru efortul care-l face de a zbura prin fiecare topic.
Cu drag.

Adelina, ai fost votata de:

Adelina Felicia Agachi
Alina David
Baloiu Victoria
Bica Nistor
Cornelia Suteu
Costea Andreea
Cotoranu Nicoleta
Doina
Gavril Mihaela
Gina Necula
Gogu Mimi-Ovidia
Ileana Miroiu
Ilyes Alina Ramona
Lorelai Mirela Dobrescu
Maria Babutan
Matei Andreea
Matei Paraschiva
Neagu Gabriela - Ramona
Niculescu Greta
Parvu Irina
Ralluca Dobasu
Sandu Laura
Silvia Har
Valceleanu Maria
Zoica Maniu

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:58 
Neconectat

RamonAli, ai fost votata de:
Bica Nistor scrie:
Un vot pentru o persoana deosebita ce pare ca se deschide ca o floare in gradina noastra. Este vorba despre tine, RamonAli.
Te imbratisez cu tot dragul, RamonAli.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: