Acum este 10 Aug 2026, 19:26

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 30 Mai 2010, 21:22 
Neconectat

Nume forum:1
Neacsu Alina scrie:
Altii pot sa spuna ce doresc si ce nelamuriri au, dar ceilalti, nu. OK.
Ai dreptate. Altii au dreptul sa spuna ce doresc si ce nelamuriri au si eu cand zic ceva toate sariti pe mine. Nu cred ca am castigat vreodata ceva pe nedrept, am castigat pentru ca am participat si nimeni nu este oprit sa o faca. Astazi am vazut cat de neimportanta sunt pe acest forum si cum fiecare este rugata sa participe. Ce repede se uita lucrurile bune! Oare am participat mereu sa castig? Mai ganditi-va.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 21:23 
Neconectat

Alina, toate suntem unite de pasiunea goblenului. Desi am avut divergente pe tema concursului moderat de tine, asta nu inseamna ca nu esti o Gargarita si, asa cum spun si fetele, nu renunta la a zbura prin gradina. Iti poti lua o pauza in care sa meditezi, asa cum am scris si eu mai sus, dar vei vedea ca mereu vei reveni in aceasta gradina. Stii, este ca si cum ai reveni... acasa. Oricat de suparat ai fi si oricat de departe ai zbura intodeauna vei reveni la casa parinteasca.

Arata-ne un continuare ceea ce lucrezi, nu pentru laude sau vorbe marete ci pentru placerea pe care ne-o ofera episoadele tale, mai mici sau mai mari.

Gargaritelor, nu uitati sa fiti Gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 21:28 
Neconectat

Dragi gargarite, uitati ce ne-a invatat candva Monica:

Nota Admin: Acest forum isi va pastra numele si spiritul. Altfel, nu acceptam sa se dezvolte topice colaterale si nici numele de gargarite, dupa modelul existent pana acum. Nu definim lucratoare de goblen si personalitati, aici. Definim frumosul asa cum il exprima fiecare om, dupa capacitatile sale.
Pe viitor, va rugam sa explicati motivatia acordarii numelui si daca exista o singur veto, acesta nu se va acorda.
Nu uitati ca pe usa de la Top Terra Trade scrie: Nu luam cu noi decat binele pe care l-am facut in viata.

sau

Gargarite frumoase ce sunteti voi, aveti rabdarea, intelegerea si intelepciunea de a privi unghiul de vedere al fiecareia. Eu ma asez in inima fiecareia si inteleg punctul de vedere al celei care scrie. Fiecare vede din punctul ei de vedere si vede corect. Scrieti parerea voastra cu inima. Nu va ganditi imediat la ce este mai rau. Asta se poate intampla in lumea dinafara acestei gradini. Aici impartim cu toatele, doar dragostea pentru frumos care este nemasurata, dar sigur este infinita. Sa permitem acestui spatiu sa fie evadarea din cotidian si sa incercam sa ne modelam sufletul numai in frumos. Dupa noi nu ramane decat frumusetea inimilor noastre si goblenurile lucrate de noi.

Fiecare citat este preluat din topice de aici de pe forum.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 21:29 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Azi am vazut cat de neimportanta sunt pe acest forum si cum fiecare este rugata sa participe. Ce repede se uita lucrurile bune! Oare am participat mereu sa castig? Mai ganditi-va.
Rodica, te inseli amarnic. Esti importanta pentru noi toate, ne incanti cu zeci de episoade care de care mai interesante si prezentate intr-un mod cat mai special. Daca nu te pricepi la literatura, asa cum spui tu, nu cred ca nu poti fi in continuare una din candidatele cu un real succes la titlul de Gargarita Lunii.

Cand am propus aceasta sectiune la concurs, initial mi-am propus ca acesta sa fie doar un titlul, sa nu existe o recompensa materiala, dar prin bunavointa Monicai, acestui titlu i-a fost atribuit si un premiu material. Ar fi o onoare pentru mine ca aceasta sectiune sa se pastreze pe parcursul tuturor concursurilor de acum in colo, iar la sfarsitul anului sa putem numi (chiar daca simbolic) Gargarita Anului.

Ultima oara modificat de Dosinescu Cristina pe 30 Mai 2010, 21:30, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 21:29 
Neconectat

Rodica, dar ai spus ca nu participi? Nici nu m-am gandit la asa ceva, dar fii convinsa ca si tie ti-as fi spus acelasi lucru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 21:40 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Ai dreptate, altii au dreptul sa spuna ce doresc si ce nelamuriri au si eu cand zic ceva toate sariti pe mine. Nu cred ca am castigat vreodata ceva pe nedrept, am castigat pentru ca am participat si nimeni nu este oprit sa o faca. Astazi am vazut cat de neimportanta sunt pe acest forum si cum fiecare este rugata sa participe. Ce repede se uita lucrurile bune! Oare am participat mereu sa castig? Mai ganditi-va.
Rodica, stii bine ca toate de aici din gradina te apreciem si ca intotdeauna am fost alaturi de tine. Acum a fost cazul sa fim alaturi de Alina. Nu cred ca ai motive de suparare. Am scris mai sus ceva ce ne-a invatat Monica. Citeste te rog si nu mai fi suparata.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 22:23 
Neconectat

Gargaritelor, nu uitati sa fiti Gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 22:40 
Neconectat

Rodica, fiecare suntem la fel de importante pe acest forum. Si nu a spus nimeni ca tu ai participat doar pentru castig. Daca era asa, lucrai doar pe perioada concursurilor dar tu lucrezi continuu.
Cristina, eu am spus ca o sa imi vad de munca mea si atat. Nu renunt la participarea pe forum chiar daca ar deranja pe cineva prezenta mea.
Eu una imi doresc sa incheiem cu aceste polemici si sa ne bucuram de forum si de munca celorlalte gargarite. Am mai spus mai demult ca avem pareri diferite si nu o sa reusim niciodata sa multumim pe toata lumea. Trebuie sa ne toleram unele pe altele, cu calitatile noastre dar si cu defectele noastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 06:31 
Neconectat

Dragi Gargarite, un concurs ar trebui sa fie un motiv de bucurie si o provocare. In primul rand, o intrecere cu noi insine. Eu asa privesc aceste concursuri. Chiar daca n-am castigat un premiu, am castigat lucrand mai mult, imbogatindu-mi ochii si inima alaturi de modelele voastre. Am castigat vazand cum se asterne si modelul meu pe panza, incurajata de cuvintele voastre frumoase, chiar daca, uneori, meritam din plin si niste critici pentru calitatea lucrului. Nu le-am primit, dar eu stiu ca le meritam si aceasta m-a facut sa lucrez mai atent si din ce in ce mai frumos. Cel putin, eu asa mi-am propus.
In plus, suntem rasfatate de TTT cu posibilitatea de a castiga aceste premii. Si mai ales de a stabili noi regulile jocului. Aceasta n-ar trebui sa aduca decat bucurie, nu dispute.
Legat de titlul de Gargarita lunii, indiferent cine va fi declarata castigatoare, eu ma simt Gargarita lunii mai, pentru ca am fost cea mai rasfatata Gargarita din luna. Si ma voi simti asa in fiecare luna daca voi reusi sa astern cu acusorul pe panza putin cate putin, mai mult in fiecare luna.
Pupici dulci, tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 17:35 
Neconectat

In lumea aceasta, orice se intimpla are si o parte buna si una rea.
Imi sunt foarte dragi persoanele ce vad mai des partea buna. Tu, Alint esti una din aceste persoane.
Te pupa o unguroiaca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: