|
Acum este 01 Mai 2026, 00:22
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Sorescu Minerva
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie, pace, liniste, caldura Scris: 04 Feb 2010, 12:20 |
|
Membru din: 16 Iul 2005, 23:12 Mesaje: 377 Locatie: Targoviste Nume forum:1
|
|
Nostalgie, pace, liniste, caldura. Am incercat sa traiesc si sa simt cei patru factori intr-un intreg. Eu nu simt toamna ci mai degraba o primavara, o primavara coapta daca ma pot (exprima asa). In concluzie, as fi mai aproape de Dani: Renasterea naturii Natura renascut
_________________ Minerva - Gargarita-Venetianca
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dumitrovici Vasilica Viorica
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie, pace, liniste, caldura Scris: 04 Feb 2010, 15:17 |
|
Membru din: 28 Noi 2009, 22:40 Mesaje: 109 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Magia verii Magia unei dimineti de vara Apus de vara
_________________ Oriunde te-ai afla, prietenii tai sunt lumea ta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie, pace, liniste, caldura Scris: 04 Feb 2010, 15:42 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Neacsu Alina nu poate participa la urmatorele doua concursuri pentru ca a incalcat de doua ori regulamentul.
Va multumesc ca mi-ati semnalat cine a gresit pentru ca m-ati scutit de verificarea ce mi-ar fi luat ceva timp.
La final, goblenul a primit titlul Nostalgie, titlu de cod ales inca de la inceput si de MMACi, creatoarea sa, iar nasa o consideram pe Sonia. Sa-l lucrezi cu drag, Sonia!
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gramescu Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie, pace, liniste, caldura Scris: 04 Feb 2010, 15:59 |
|
Membru din: 15 Dec 2009, 20:44 Mesaje: 938 Locatie: Deva Nume forum:1
|
|
Felicitari, Sonia!
_________________ Gargarita Gratia-Fanteziilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie, pace, liniste, caldura Scris: 04 Feb 2010, 16:11 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Felicitari, Sonia! Sa-l lucrezi cu drag si sa ne incanti si pe noi cu serialele Nostalgiei tale.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Velcu Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie, pace, liniste, caldura Scris: 04 Feb 2010, 16:23 |
|
|
|
Sonia ai un modelas tare fain. Abia astept sa il vedem in serial.
_________________ Veali - Prieten este acela care iti cunoaşte cantecul inimii tale si poate sa-l cante atunci cand ai uitat cuvintele.
|
|
| Sus |
|
 |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie, pace, liniste, caldura Scris: 04 Feb 2010, 17:01 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Multumim MMACI pentru acest model atit de frumos! Felicitari, Sonia sa-l lucrezi cu placere!
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie, pace, liniste, caldura Scris: 04 Feb 2010, 17:27 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5337 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Multumesc mult, mult de tot. Parca nici nu-mi vine sa cred. E un model deosebit. Abia astept sa il primesc si sa incep un serial.
P.S.: Cum nu am mai castigat niciodata nimic nu stiu cum trebuie sa procedez ca sa il primesc. Poate ma invatati voi.
Pupici
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie, pace, liniste, caldura Scris: 04 Feb 2010, 18:56 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Felicitari, Sonia. Un nume simplu, dar cu mult inteles, si extrem de potrivit pentru acest model, pe care sunt sigura ca il vor achizitiona multe fete pentru ladita lor.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lacramioara Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie, pace, liniste, caldura Scris: 04 Feb 2010, 18:59 |
|
|
|
Sonia, il primesti pur si simplu acasa, daca ai adresa la TTT. Daca nu ai mai facut comanda la adresa la care stai, trimite un mail la Rogoblen. Asa am inteles eu de la Clemetina cand a primit primul ei finut.
_________________ Lacra - Gargarita-Nume-de-Floare
| Ultima oara modificat de Admin pe 05 Feb 2010, 09:03, modificat de 3 ori in total. |
| Nimic nu este mai penibil - sa scrii eronat numele prietenei tale. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|