|
Acum este 21 Apr 2026, 13:20
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Anitescu Constanta
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 19:53 |
|
|
|
Ce frumos ai zi, Anca! Si eu tot pe Deea o votez.
_________________ Constanta - Gargarita-de-Verona
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 20:34 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Anca, Constanta, ati pus si voi alti stropi de emotie, in paharul sufletului meu, astazi. Va multumesc si sper ca fluturasul meu rosu, prin bataile aripilor lui, sa va alunge necazurile din viata voastra si sa lase doar fericire. Pupici si multa sanatate.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Niculescu Greta
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 20:45 |
|
|
|
Ma simt deja exonerata de griji, necazuri si alte belele, cu aripioarele tale, drept care te votez in virtutea inertiei. Glumesc! Te pretuiesc pentru ceea ce esti, pentru mesajele pe care le scrii, pentru firea vesela, mereu deschisa si blanda. Ai inteles? Deja te-am votat!
_________________ Gargarita-Iubitoare-de-Copii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 21:25 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Greta, daca la mine te-ai referit, iti multumesc frumos pentru votul tau. Iti doresc o noapte plina de stele, si o viata fara nori. Pupici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 21:27 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Deea, pentru tineretea ta care se simte la fiecare cuvant asternut pe forum, iti acord cu mare placere votul meu din aceasta saptamana.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 10 Aug 2010, 21:38 |
|
|
|
Ralu, iti multumesc si tie pentru votul pe care mi-ai acordat. Imi place sa cred ca toate gargaritele si gargarei din aceasta gradina, la intrare in ea, au fost stropiti pe aripioare cu serul tineretii. De aceea toate suntem tinere si varsta din buletin devine o amintire pret de cateva clipe petrecute in gradina. Pupici si noapte buna printisorului tau, iar ingerii sa-l vegheze.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Agache Amalia
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 11 Aug 2010, 20:14 |
|
|
|
Deea, catre tine pleaca votul meu, din toata inima.
_________________ Amalia - Am invatat ca nu este nevoie sa schimbam prietenii daca intelegem ca prietenii se schimba.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 11 Aug 2010, 20:38 |
|
|
|
Amalia, iti multumesc nespus de mult pentru votul tau. Iti doresc sanatate, sa fi iubita de cei din jurul tau si doar fericirea sa stea la tine in casa. Pupici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Agache Amalia
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 11 Aug 2010, 20:56 |
|
|
|
Multumesc, Deea pentru frumoasele urari. Eu iti doresc multa sanatate, cat sa dai si la altii. Saluta-i pe urecheatii tai din partea mea.
_________________ Amalia - Am invatat ca nu este nevoie sa schimbam prietenii daca intelegem ca prietenii se schimba.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Sandu
|
Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii august Scris: 12 Aug 2010, 21:23 |
|
|
|
Deea, pentru ca imi esti draga de nu pot exprima in cuvinte, intai te pupici si apoi te votez.
_________________ Cristinas - Gargarita-Zuza-Zambetul-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|