Acum este 30 Apr 2026, 04:06

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 543 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii mai
MesajScris: 31 Mai 2010, 18:43 
Neconectat

Nume forum:1
Carmen, felicitari pentru castigarea sectiunii de fotografie. Se vede ca ai talente ascunse care incet, incet ies la iveala. Te rog mult sa le dai frau liber ori de cate ori vor dori sa zboare.
Felicitari inca o data!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 19:14 
Neconectat

Si pentru ca nu s-a mai postat nici un episod la goblen, am sa afisez acum si clasamentul la indicii si goblen:

Clasament final indicii:

Clasament final goblen:

Iata si castigatoarele finale:

Sectiunea goblen: Olteanu Rodica
Sectiunea indicii: Balan Daniela
Sectiunea fotografie: Antoneac Carmen
Gargarita lunii: Balan Daniela

Gargarite harnicute, a fost o luna plina de emotii si placeri. Atunci cand am lansat concursul ideea mea a fost sa realizez un concurs care sa cuprinda cat mai multe din pasiunile voastre. Nu stiu in ce masura am reusit acest lucru, asta ramane sa decideti voi. Am incercat sa fiu impartiala, corecta si cat mai atenta cu fiecare dintre voi. Imi cer scuze daca pe parcursul concursului nu am fost tot timpul asa de aproape de voi, poate unele probleme m-au coplesit, dar intotdeauna alaturi de voi mi-am reincarcat bateriile si am mers mai departe.

Stiti ca se obisnuieste ca moderatoarea concursului sa primeasca un model ca recunoastere a efortului pe care-l depune pe parcursul lunii. Stand si analizand evenimentele din ultima perioada, mi-am dat seama cat de binecuvantata sunt: am nasit doua modele superbe, am castigat concursul lunii aprilie, am primit cadou de la Gargarita-Implinire un model divin. Si pentru ca lipseste ceva ca multumirea si fericirea mea sa fie deplina, am hotarat ca modelul pe care il voi primi in aceasta luna sa il daruiesc unei gargarite participante la concurs si care a fost alaturi de noi si la concursurile anterioare si nu a renuntat chiar daca nu s-a numarat printre gargaritele castigatoare. Vreau ca darul meu sa mearga catre o gargarita aflata pe meleaguri straine: Gliga Mihaela.

Inca o data va multumesc pentru ca existati!

Gargarite, nu uitati sa fiti Gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 19:21 
Neconectat

Cristina, tinand cont de faptul ca sunt castigatoare la doua sectiuni, fara sa stau prea mult pe ganduri, alegerea mea se indreapta catre Gargarita lunii.

Intentia ta este de laudat asa ca ma alatur cu toata inima initiativei de a darui. Am avut de invatat, de-a lungul timpului, de la numeroase gargarite cat este de placut sa daruiesti si cate satisfactii sufletesti iti poate aduce acest gest, iar sufletul este cel de care trebuie sa avem grija.
In concluzie, mi-ar placea ca premiul material pentru sectiunea Gargarita lunii sa ajunga la o surata de-o seama cu mine, care apreciaza la fel de mult arta goblenului si care a participat in toate sectiunile concursului. Chiar daca este de curand in Gradina, ne-a adus mereu episoade foarte frumoase. Cred ca deja v-ati dat seama cine este, dar va mai dau un indiciu: este din Iasi. Aceasta gargarita se numeste Dana (Bozaru).
Dana, sper sa te bucure acest mic dar si sa il cosi cu placere.

Carmen, Rodica felicitari pentru castigarea sectiunilor de fotografie si de goben.
Cristina, jos palaria in fata modului in care ai organizat concursul lunii mai.
Felicitari si celorlalte gargarite participante. Va imbratisez pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 19:30 
Neconectat

Dani, iti multumesc din suflet ca esti alaturi de mine in initiativa de a darui.

Pentru ca cea de-a doua clasata la sectiunea de indicii, iar conform regulamentului tu ai renuntat la premiu, acesta merge catre Hanganu Andra Sonia.

Felicitari, Sonia!

Clasamentul arata acum asa:

Sectiunea goblen: Olteanu Rodica
Sectiunea indicii: Hanganu Andra Sonia
Sectiunea fotografie: Antoneac Carmen
Gargarita Lunii: Balan Daniela - Bozaru Daniela

Moderatoare: Cristina Dosinescu - Gliga Mihaela

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 19:35 
Neconectat

Sonia, felicitari din inima pentru castigarea sectiunii de indicii. Meriti premiul din plin, deoarece ai fost o competitoare pe cinste.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 19:37 
Neconectat

Va felicit pentru premii. Fiecare premiu arata pasiunea fiecareia si va implineste in fata noastra.
Cristina, este primul concurs absolut superb! Dani a spus totul.
Te felicit si pentru ceea ce va deveni legenda in aceasta gradina, - concursul Gargarita lunii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 19:40 
Neconectat

Dani, acum am deschis acest topic si tocmai ma pregateam sa va scriu si sa va felicit din tot sufletul, dar citind randurile scrise de tine sincer m-au lasat fara cuvinte.Crede-ma ca am inceput sa tremur si sa imi bata inima tare, m-au coplesit emotiile.
Iti multumesc din tot sufletul, acest gest al tau mi-a umplut inima de bucurie, nimeni nu a facut asa ceva pentru mine.Sunt acum atat de saraca in cuvinte, dar eu te imbratisez cu mult drag si iti multumesc.
Te felicit din nou si meriti pe deplin sa fii Gargarita Lunii.
Rodica, Carmen, va felicit din suflet si a fost o adevarat onoare sa particip alaturi de voi la acest concurs si mai ales sa va cunosc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 19:46 
Neconectat

Dani si Rodica va felicit din toata inima.Nu am cuvinte.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 19:58 
Neconectat

Multumesc, Cristina.
Am ochii in lacrimi de fericire, nu am sperat vreodata sa am o asemenea bucurie.
Am ramas fara cuvinte, felicitari tuturor si mai ales tie ca ai tinut fraiele cum se cuvine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 20:02 
Neconectat

Mihaela, astazi am petrecut foarte mult timp in fata calculatorului citind prin topicele cu seriale si prin cele cu concursuri. Am avut mai multe gargarite in vedere, dar la final balanta a inclinat net in favoarea ta.

Ma bucur ca am reusit sa-ti fac o surpriza. Sa te bucuri la fel de fiecare clipa petrecuta alaturi de noi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 543 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: