|
Acum este 10 Aug 2026, 23:16
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 31 Aug 2010, 20:38 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Onuta, eu cred totusi ca ar fi frumos ca pentru sectiunea goblen sa fie trei premii. Ma gandesc ca suntem pe un forum de goblen si ar fi frumos sa ne premiem in primul rand pentru asta si pentru ceea ce lucram. Nu am nimic impotriva concursului de fotografii, dar asa cum se prezinta concursul, mi se pare ca se da mai multa importanta concursului de fotografii decat celui de cusut. Asta a fost ideea mea si ceea ce am gandit.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 31 Aug 2010, 20:40 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Ralu, am citit si eu regulamentul si iti dau perfecta dreptate. Pupici.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Sep 2010, 01:15 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Alina, ca si la celelalte concursuri, o gargarita poate participa la toate sectiunile existente. Maria, multumesc. Ralu, sa stii ca m-am gandit si la ceea ce ai mentionat tu, dar doua luni la rand s-au oferit cate trei premii la Sectiunea goblen, plus celelalte premii. M-am gandit si la gargaritele noastre TTT, de aceea am zis de trei premii in total. Si totusi, fara suparare, da-mi voie sa te contrazic cand spui ca se acorda mai multa atentie concursului de fotografii decat celui de cusut; si asta pentru ca sunt trei premii pentru trei gargarite: gargarita lunii, gargarita harnicuta, gargarita inspirata (impartire frateasca). Maine voi deschide un nou topic cu regulamentul, in care voi mentiona de trei premii pentru Sectiunea goblen (dar asta in josul paginii pentru ca avem nevoie si de acceptul Monicai). Acum va zic noapte buna si vise ciufulite.
Pupici.
Onuta, s-au aprobat cele trei premii.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Sep 2010, 09:00 |
|
|
|
Monica, iti multumim.
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Sep 2010, 09:54 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Mult succes, Onuta! Multumim, Monica pentru deschiderea de care dati dovada de fiecare data. Imi propusesem sa nu particip vazand ca este doar un premiu pentru goblen. Ma gandeam ca prin participarea mea celelalte gargarite sa creada ca nu mai au nici o sansa, cu toate ca nimeni nu poate sa stie dinainte ce intervine si cat poate sa lucreze in luna respectiva. Acum, fiind trei premii sunt mai multe sanse, deci o participare mai mare. Mi-ar face mare placere sa participe cat mai multe gargarite si Onuta. Ce zici daca s-ar mentine punctarea saptamanala la goblen, ca in lunile mai, iunie? Va pup pe toate, va doresc sa aveti timp de lucru si cat mai multa inspiratie la fotografii.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Sep 2010, 10:01 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Cred ca ai foarte mare dreptate, Rodica. Onuta, mult succes!
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Sep 2010, 10:16 |
|
|
|
Rodica, Dani, multumesc. Pana sa citesc in acest topic, regulamentul deja era creat, dar am avut posibilitatea sa dau editare. Asadar, punctarea se va face saptamanal. Pupici.
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 26 Sep 2010, 21:07 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Am o idee. Din cate am inteles eu pentru septembrie au fost mai multe premii si as vrea ca pentru octombrie sa propun ceva. Se poate sa fiu si eu odata moderatoare la un concurs doar de goblenat, cu punctarea ca in lunile trecute si in acelasi timp si participanta ca sa existe numai trei premii, adica fara premiu pentru moderatoare? Intrebarea este pentru cele ce vor sa participe si in acelasi timp si pentru Monica. Nu este nici o suparare daca nu se poate. Opiniile sunt pentru a fi spuse, iar un moderator trebuie sa le citeasca, sa puna in balanta si la final sa ia o hotarare in functie de opinii. Va multumesc.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 27 Sep 2010, 10:05 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Am asteptat sa vad daca scrie cineva, dar vad ca nu o face nimeni. Sper sa nu te superi Rodica, dar cred ca ar fi binevenita o pauza, avand in vedere si evenimentele care s-au petrecut. O luna de respiro cred ca este ce avem nevoie. Sper sa intelegi ca nu am nici o problema ca tu sa moderezi un concurs, ci doar cred ca acum ar fi buna pauza.
Te imbratisez si sper sa nu te superi.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 27 Sep 2010, 11:12 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Dani, eu sunt de acord cu tine, dar ma gandesc ca ar trebui sa continuam cu gargarita lunii. Asta daca si celelalte gargarite ar fi de acord si sa fie cineva care sa numere voturile luna aceasta.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|