Acum este 11 Aug 2026, 00:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 27 Sep 2010, 12:01 
Neconectat

Nume forum:1
Daca totusi se vrea sa continuam cu Gargarita lunii imi pare ca o defavorizam pe Rodica acum ca sa oferit sa modereze concursul pentru luna octombrie. Atata timp cat TTT accepta sponsorizarea unui nou concurs si luna viitoare (daca accepta) de ce sa stricam placerea celor care vor sa participe? Eu cred ca trebuie sa fim un pic mai directe cand se ivesc problemele in aceasta gradina si sa nu le roim in jur.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Sep 2010, 12:11 
Neconectat

Maria, crede-ma ca n-am vrut nicidecum sa o defavorizez pe Rodica, tocmai de aceea am si explicat, sa nu cumva sa creada ca am ceva cu ea ca si moderator. Eu mi-am expus parerea in ceea ce priveste un nou concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Sep 2010, 12:34 
Neconectat

Dani, nu suntem aici sa ne spunem parerile?
Daca am spune toti aceleasi lucruri, ce plictiseala ar fi! Eu zic ca se poate face un concurs si fara premii, dar atunci ce concurs ar fi?
Iti inteleg parerea si necesitatea de liniste, dar cum bine stii, in aceasta gradina gargaritele au forta sa se regenereze.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Sep 2010, 12:35 
Neconectat

Asa este, Maria.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Sep 2010, 12:40 
Neconectat

Eu mi-as dori ca si in luna urmatoare sa aiba loc concursul si Rodica sa fie moderatoare. Mie imi place foarte mult sa particip chiar daca fac putine puncte si nu prea am eu sanse sa castig. Ma simt bine alaturi de voi si in plus ma stimuleaza sa cos chiar daca nu in fiecare zi, dar macar un pic in fiecare saptamana.
Va pup pe toate si sper sa ne vedem la urmatorul concurs moderat de Rodica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Sep 2010, 14:32 
Neconectat

Sunt de acord cu Dani. Chiar inainte de a deschide acest topic pentru a citi ma gandeam ca dupa discutiile care au avut loc in ultimele zile la actualul concurs, unde s-au cam incins spiritele, o pauza nu ne-ar face rau.
Rodica, gandul acesta l-am avut inainte de a citi dorinta ta de a modera in octombrie, deci nu are nimic de-a face cu tine. Te imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Sep 2010, 15:31 
Neconectat

Rodica, din partea mea nu este nici o problema, te incurajez sa moderezi concursul si sunt pentru concurs chiar daca eu cos foarte putin si nu cred ca o sa mai pot participa si aceasta luna. Iar cu discutile din aceste zile nu sunt prea in tema, dar totul se poate ierta si cum spune o profesoara din liceul meu "a gresi este omeneste"
Pupici, tuturor gargaritelor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Sep 2010, 15:36 
Neconectat

Desi in ultima perioada timpul nu mi-a permis sa mai particip la concursuri, cred ca daca Gargaritele TTT sunt dispuse sa ne ofere sansa unui nou concurs, acesta se poate desfasura fara probleme. In fond si la urma urmei cred ca fiecare dintre noi, daca are nevoie de o pauza si-o poate lua fara probleme, participarea la concurs nefiind obligatorie. Cat despre moderarea concursului, cred ca orice gargarita merita sansa de a trai o experienta ca aceasta. De asemenea mi-as dori sa vad un concurs cu reguli bine stabilite care sa nu mai dea prilejul la interpretari sau discutii inutile care nu-si au locul intr-o gradina atat de frumoasa cum este gradina noastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Sep 2010, 15:38 
Neconectat

Ai foarte mare dreptate, Cristina. Pauza o voi lua doar eu.
Succes, Rodica, in moderarea noului concurs!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 06:29 
Neconectat

Maria Nistor scrie:
Daca totusi se vrea a continua cu Gargarita luni imi pare ca o defavorizam pe Rodica acum ca sa oferit sa modereze concursul pentru luna octombrie. Atata timp cat TTT accepta sponsorizarea unui nou concurs si luna viitoare (daca accepta) de ce sa stricam placerea celor care vor sa participe? Eu cred ca trebiue sa fim un pic mai directe cand se ivesc problemele in aceasta gradina si sa nu le roim in jur.
Onuta, firma a acordat 3 (trei premii), iar tu ai scris cinci. Asta inseamna ca, in final, vom avea 6 (sase) premii, cu cel al moderatorului.
Pentru luna august, mai sunt report inca trei premii (sunt in total tot sase premii). Unul il avem deja pentru ca am renuntat la un concurs pentru titlu.
Ca sa rezolvam problema, in aceasta luna nu vom mai sustine concursuri pentru titlu la modelele noi. Tot ce ne dorim este sa reusim sa validam atatea noi modele cat este nevoie pentru aceste concursuri.

Pe viitor, rugam moderatoarele, daca propun mai mult de trei premii pe luna, sa ne consulte in prealabil (sa scrie un e-mail echipei TTT inainte de inceperea concursului, cu o saptamana).
Dorim sa perpetuam si concursurile pentru titlu si nu vrem sa renuntam nici la surprizele pe care le primiti in colete, de fiecare data cand comandati goblene la firma noastra.
Pentru toate aceste concursuri si surprize exista un anumit buget alocat si cum, in ultima perioada, numarul gargaritelor s-a marit semnificativ, dorim sa le cuprindem pe toate, aici, indiferent de problemele pe care ni le ridica actuala situatie de criza, cu alte cuvinte, sa nu se simta acest lucru si in gradina gargaritelor. Putem realiza acest deziderat doar respectand regula enuntata mai sus.

In urma acestui mesaj scris de Monica la inceputul concursului din aceasta luna am indraznit sa propun un concurs doar cu trei premii.
Din partea mea nu este nici o problema, daca altcineva are alta idee eu ma dau deoparte, nu tin neaparat sa moderez eu. Am facut-o doar pentru ca am vazut ca nu se oferise nimeni.
Maria, nu am uitat de Gargarita lunii. M-am gandit, asa cum am si scris, sa fie trei premii doar pentru lucru, fara premiu de moderatoare, asa ca sa fac o gluma, pentru economie. Probabil unul din cele trei ar fi putut fi pentru Gargarita lunii.
In final, ma repet, daca exista alte idei, sunt binevenite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: