|
Acum este 02 Aug 2026, 19:41
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 02 Mar 2010, 09:27 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Ana, imi pare rau, dar Iulia a fost mai rapida. Iulia primesti 3 puncte.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gramescu Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 02 Mar 2010, 09:27 |
|
Membru din: 15 Dec 2009, 20:44 Mesaje: 938 Locatie: Deva Nume forum:1
|
|
Felicitari, Iulia!
_________________ Gargarita Gratia-Fanteziilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 02 Mar 2010, 09:28 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Multumesc.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 02 Mar 2010, 09:54 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Dani, am o intrebare. In regulament scrie: Goblenurile pot fi incepute si inaintea datei de 01.03.2010, dar punctajul celor adaugate la colectie se va acorda doar pentru cele incepute dupa data de 01.01.2010. Trebuie specificat ca ne inscriem si cu acestea in concurs? Eu, spre exemplu, m-am inscris in concurs cu Iubire, dar cu siguranta voi termina si Madona din argint in luna martie, pentru ca este cadou pentru mama. Este inceput pe 24 ianuarie 2010, dar nu m-am inscris si cu el in concurs. Trebuie sa o fac, pentru a fi punctat cand ajunge la colectie? Multumesc si scuze ca n-am inteles poate prea bine. Pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 02 Mar 2010, 10:20 |
|
|
|
Iulia, pentru a fi punctat, orice model, trebuie sa fie inscris in concurs si sa postezi minim o data pe saptamana un episod. Astfel se poate puncta si lucrul, dar si la final adaugarea lui la colectie. Daca mai sunt nelamuriri te rog sa imi spui.
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 02 Mar 2010, 10:26 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9147 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Dani, eu m-am inscris la concurs cu Hibrid floral, dar probabil la sfarsitul saptamanii o sa fie gata. Trebuie sa prezint deja modelul cu care voi continua, sau o fac atunci?
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
stoicescu steluta
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 02 Mar 2010, 11:02 |
|
|
|
Dragi Gargarite ma inscriu si eu la acest concurs cu Mintuitorul la care am aproximativ 140 cm2.
_________________ Steluta - Gargarita-Stea
|
|
| Sus |
|
 |
|
stoicescu steluta
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 02 Mar 2010, 11:04 |
|
|
|
Nu stiu ce se intimpla ca nu pot posta. Nu este posibila determinarea dimensiunilor imaginii, - asa mi se spune. Probabil vreo defectiune undeva?
_________________ Steluta - Gargarita-Stea
Ultima oara modificat de stoicescu steluta pe 02 Mar 2010, 11:05, modificat 1 data in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 02 Mar 2010, 11:04 |
|
|
|
Lenuta, il vei prezenta atunci, daca este un model nou, neinceput. Steluta, ma bucur ca te-ai inscris si tu in concurs. Spor!
Indiciu: Anagrama reprezinta cuvantul (cuvintele) care rezulta in urma anagramarii unui cuvant (mai multor cuvinte), propozitii, fraze etc. Incercati sa gasiti dezlegarea urmatoarelor versuri (indicatie: ea cuprinde patru termeni, care rezulta unul din anagramarea celuilalt).
Un foarte mic cuvant, De patru semne sunt; Ma stie fiecare, Dar patru intelesuri In mine impreuna.
Pe bolta instelata In veci tot locuiesc Si ca orice femeie Schimbarea eu iubesc;
O fata sunt a vremii Intoarsa, ma maresc Si chiar al meu parinte Atuncea ma numesc.
Si-atunci sunt fiul vremii Cu chipul indoit Cand este alb si vesel Cand trist si innegrit
Schimba semnele acum:
Ma gasesc pe orice drum Sunt un rod, un copacel Sau un pom cam prosticel Rodul meu e foarte mic De ma-ntorci nu sunt nimic.
("Flori de scaieti", Enrik Winterhalder)
|
|
| Sus |
|
 |
|
ANA MARIA VASLUIANU
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 02 Mar 2010, 11:10 |
|
|
|
Raspuns: luna, anul, alun, nula.
Spor la goblenat, Gargaritelor.
_________________ Prietenia dezinteresata este una dintre rarele si frumoasele intamplari ale vietii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|